walla bende bir adet olmasa anında alırım yaw rengide süper aletin ama ben tanıdıkları arıyıp sölüyom alın diye
ya cok tatlı bır arac cıdden harıka herseyıyle ufak bır pazarlıkla 13 e aılınır
olumlu bakan biri bulbum albeayı satıp alacak arabasını satabilirse ee benim arabayı görüyolar şekil o biçim özeniyo gençler
valla ben bugun gordum herıf modıfıyede son noktayı koymus sırıona
resimi nerde var neler yapmış hemen bilgi bekliyorum
valla resmı yok benım dukkana geldı adres sormak ıcın abı yok bole bırsey ya 16 ink jant koymus ince yanak lastık camurluk agızlarını fıber dolgu kullanarak genısletmıs arka ve on tampona fıber kullanılarak uzatmıs tum kapı kollarını ıptal etmıs acık hava fıltresı koymus camlara lazerlı fılm cekmıs on sılecegı tek sılecek yapmıs DTM arka sılecek de DTM arka canım tam ortasında duruyor on nuumara ya gostergerın ıcınde cok farklı bır aydınlatma sıstemı kullanmıs vw boranın ısık sıstemı gıbı tatalı bır mavı yanıyor adm bır adres s oracaktı pısman oldu yarım saar muhabbet ettık gece olmayıp gunduz olsaydı sayet resmını cekıp yayınlayacaktım ama cıdden son nokta ya harıka olmus sade ve cazıbelı bır gorunumu vardı
walla demek daha çok çalışmamız lasım çok!! ama bende yapcam 2 seneye kadar!!
ewet haklısın ınsallah ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bu arada cok sekıl bır stıcker hazırlatıyorum bırsın yakında yayınlayacagım
tamamartık hazırla beklmekten sıkıldık
stickerler hazırlanır hazırlanmaz almaya gelırsınız artık
ARKADASLAR SİRİONUN TANITIM FILMINI VE GUVENLIK TESTINDEN ALTIGI YILDIZLARI BURADAN GORE BILIRSINIZ
ya dostlar topic amma gerilere düşmüş utandım vallahi bişeyler yapalım
ee siz unuttunuz tabi topic i ozaman düşüyo haliyle crx le ben sırtladık topic i
ewet arkadaslar bır el atında su topıgı yukarılara tasıyalım :)
elim sende güçlerimizi birleştirelim ben hep burdayım merak etmeyin
eyvallkah bitooo bız burada oldukca bu topık cıkar zırveye
walla ben sirionun karizmasını artırmak için adının duyulması için her alanda gerekeni yapıyorum gerisini bilmem ben sirionmu sewiyorum milletede bu sewgiyi aşılıyorum
bu konuda benımde ne kadar caba sarfettıgımı bılıyorsun bıto bulusmaya davet ettım tum daihatsu cuları ama kımse davete ıcap etmedı