Şimdi Ara

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
45.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih_Law

Ark.lar benm de artk bi sirion um vaaar!!!Hiç param yokken&aklımda araba almak da yokken daihatsu galerisindeki elemanla o sirionlar yüzünden ahbap olmuştuk!2 hafta olmadı daha alalı..
    12000km.de 2004model,alarmlı 17milyara metalik yeşil..Sunroof+deri koltuk bi comfort ark.lar!!Benm araçda gördüğüm tek eksiklik ses yalıtımı ve süspansiyonlar!Onun haricinde biraz da yol tutuş sorunu var fakat önden çekişli olduğu için toparlayabiliosn!!
    Bende daha alır almaz bikaç aracın ağzının payını verdm!!Süpper bi duygu yaa!Konya selçukda okuyorum!Ankarada oturuyorm..Konyada evde kaliorm ark.larımla..Yani şu sıra konyadaym..Millet kampüste gözlerini alamio araçtan yaa!!Çıttırıyorum aracıma!!Canım sirionum benm!!Abi japon devi yaa!!Japonları sırf bu icatlarından dahi çok seviyorum!!2gündür bi forum ariodm sirionla ilgili!!
    sonuçta aradığımı buldum!! Neyse ciğerlerm sağlıcakla kalın!!

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah

• MOBİLECOM SENDE ARACININ RESİMLERİNİ KOYSANA
  • YA KOYACAMDA DAHA HENÜZ BİŞEY YAPAMADIM STANDART RESİM KOYARIM BİARA
    NEYSE BAKIN BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ MOUSE İLE KONTROL EDEBİLİRSİNİZ ÇOK ZEVKLİhttp://people.freenet.de/crossroads/tetka.swf
  • quote:

Orjinalden alıntı: crx

daihatsu cherade ıle honda CRX ın drag videosu cherade 1.3 95 hp honda CRX 130 hp 1.3 olmasına ragmen cok guzel kalkıyor sonuc olacak honda crx 130 hp dragta cherade yı gecıyor ama daihatsu aradakı farkı cok aza ındırıyor

http://www.daihatsum.com/forum/viewtopic.php?t=65

o jonda crx gelsin benle kalkış yapsın bakalım öksürtim onu

• helal mobilecom :)

• quote:

Orjinalden alıntı: crx

helal mobilecom :)

sağol dostum benim bu benle alakalı değil sirion kullanan herkese yer bitir jondayı yürüyün SİRİONCULARRR! İLERİ....

• sofordede kabılıyet olmalı sen yer bıtırırsın dostum alllah allah allah forumu fet edelım sırıoncularrrr
  • eyvallah crx yalnız senin şu nickname crx honda falan nebilim daihatsum yap bare nedersin bu daha çok yakışır
  • crx de bır japon sonucta japoncuyuz japonlar arasındakı tutkumuzda sirion bu problem deyılkı kmobılecom japon japondur tutkumuz sırıon
  • Ark.lar şu msn de buluşma konusunda yazaym dedm..Bana her saat uyar..Madem bito ya geç saat uyuyor;o zmn bito sen belirle zamanı..Yalnız geçler içinde en erken olursa sevinirim;malum biz öğrenci adamız!! =) Bu arada burdaki güzel japoncular,sirioncular dayanışması beni çok mutlu etti!! Başka da nadirdir herhalde böylesi!! Neyse 19.50 ye kadar buradaym..Görüşürüz..
  • bız japoncular el ele gonulo gonule hep beraber ız allahın ıznı ıle hep beraber kalacagız
  • msn im fatihkurnali90@hotmail.com eklersenz daihatsucular daha taze iletişimler kurabiliriz..Konya-Ankara dan tüm daihatsuculara;özellikle de sirionculara duyurulur..! =)
  • fatıh kardesımı ben msn ıme ekledım cok deyerlı bır kardesımız herkez eklesın arkadaslar deyerlı ınsan sayısı azınlıkta fatıh kardesımde bu azınlıgın ıcınde kacırmayın derım
  • açıkçası avrupa birliği falan bei hiç sarmıyo!!bana sorarsanız şöyle bi avrasya birliği olsa varyaa;sırtımız yere gelmez!!Şu tipsiz fiat araçlarından da kurtulurduk!!Estetikten nasibini almamış adamlar yavs!!En yenisi iddialısı bile beş kuruş üreticilik,çizim yeteneği olmayan zihinlerce çiziktirilmiş!!!Fiatçılar kusura bakmasın abi ama doğru değilse söyleyn yaa!!Kia,hyundai!!Daihatsu bazı konularda bunların gerisinde kalio ne yazıkki!Bu konuda ki kendi tecrübelerimi ve düşündüklerimi daha sonra aktarayım..Bu markalar hem fiyat olarak hem standart olarak;hem motor olarak hem servis olarak hem ekonomi olarak avrupalılardan hiç ama hiçbir eksikleri yok!!Ama aramızdaki bazı inatçı türkler hala gidip fiat a miata para yatırırız!!Sıfırı çıkmaya devam etse şahinin doğanın peşine düşecek çok ark.ım var!!herhalde zannediolar ki bu arabanın tüm parası güzelim türkiye mize kalio!! neyse..Çenem çok düştü..Canım skıldı yazayım dedm gitmeden..

Sağlıcakla kalın sevgili daihatsucular;daha da önemlisi sirioncular!!

• sana katılıyorum kardesım hemde sonuna kadar
  • bende fransız malı alanlara gıcık oluyom abi ne kadar ruhsusuz yaw adamlar (fransızlar) elinde olsa bizi bir kaşık suda boğacak biz ne yapıyoruz gidip pegeout ve renault marka araba alıyos hiç düşünmeden yaşasın japon lar
  • eyvallah bito helal sana yıllardır somurduler turk halkını nevarsa japon larda var suan dunyada muslumanlıga donus yapan en hızlı ulke japonya
  • öle walla bizim millet kayıtsız şartsız düşünmeden araba alıyo adam albea alıyo 1.2 araba siriondan fala yakıyo ne konfor var ne karizma nede tasarruf ama insanlar bazı markalara kitlenmiş clio alanlarda öle allah aşkına clionun bana siriondan üstün yönünü söleyin yok işte ama yok piyasası var yok parçası ucus ben şu an arabayı satıyom desem iilan vermeden alacak en az 5 kişi var parçalarıda ucus sirionun ama millet araştırma zahmetine katlanmasın ve tay gibi araba durur ken eşşeklere binmeye dewam etsin
  • ah ah bu turk mılletının kaderı bu bırı ucuz arac pıyasaya cıkarır parcasını ucuz verır ve bız turkler orda solugu alırız
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.