yok yaw bendekide mavi ama ben değildim ne güsel bişeymiydi
güzeldi baya
ama benimki gibi şeritli olan yok benimki alemde tek
Valla abiciğm sizleri bilmem ama benm ki konya da tek!!Hem de hiç bişi yapmamama rağmen!!Daihatsu nun firma olarak türkiye de çok eksiği var ama!!Bunu söylemeden geçemeyeceğm..
arkadaşlar günaydın ne olmuş topicin hali nerelerdesiniz yaw
biz burdayıs günaydın herkese
naber bit bi tanışmak kısmet olmadı ya
yahu sirioncular nerelerdesiniz
slmlar millet.. valla ben pek sabahları girmediğimden akşamları yada en azu,ından öğleden sonraki sohbet ortamlarına gireblrm.. Şu sıra biras buralardaym!!Ama hakkaten ayıp oluyo nedr bizim topicin yerlerde ki hali!!!Üzülüyoruz yani!!
yaw ne bit i yaw benim nickim bito tanışmaya zaman yokki hafta içi çalış hafta sonuda bir işin varsa onu hallet yada gez yani görüşmek için öceden plan yapmak gerekir ama modifiyem.com un ağaç dikme şenlğine katılın tanışalım hemde deli arabalar görün
pardon ya bito harfe basmamış doğrusun çalış çalış akşam çık 2-3 tane arabayı ışıklarda bırak uzun yoldo clionun önünden cıvvvvvvvvvvv diye geç valla vakit yok be
öle de dediğim gibi modifiyemin etkinliklerine katılın çok sarıyor hepsi efendi çocuklar ve çok sağlam arabalar geliyo biz geçen 30 araba falandık ramazanda onlarla iftara gittik ...Gelirmisiniz??
valla ben biraz baktım henüz tam bilgi yok ama gelmeye çalışacağım mutlaka
günaydın dostlar ya 2-3 gündür ne kadar güzel hava var ya istanbulda