Şimdi Ara

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
1
Favori
45.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama az olsada bazılarımız uyandı ve japon araçlarını tercih etmeye başladı ee bu sayede hem piyasa oluşuyo hem parça ucusluyo
  • Yav çabuk durulduk forum!!Kaldık3kişi!!Japoncu tüm millet nerdesiniz yavs!! =)
  • ben her zaman burdayım nerdesiniz crx,mobilecom,fullmonty
  • herkese günaydın

ya pazar günü dolapdere ve tarlabaşına çıkan oldumu hiç bide galatasaray hamamının orada vardı mavi bitane acaba sizlerden birimiydi
  • yok yaw bendekide mavi ama ben değildim ne güsel bişeymiydi
  • arkadaşlar ben araca egsoz taktıracaktım ama bizim araca öle universall olanlar olmuyomuş oz yüzden bu gidişlehttp://www.remus.at/product.php?option=1&selPrdID=1&ln=2&selectBrtID=25&selectCatID=370&selectDtlID=837 bu linkteki egsozu gettitirecem galiba bu konu hakkında bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bito

yok yaw bendekide mavi ama ben değildim ne güsel bişeymiydi

güzeldi baya
  • ama benimki gibi şeritli olan yok benimki alemde tek
  • Valla abiciğm sizleri bilmem ama benm ki konya da tek!!Hem de hiç bişi yapmamama rağmen!!Daihatsu nun firma olarak türkiye de çok eksiği var ama!!Bunu söylemeden geçemeyeceğm..
  • arkadaşlar günaydın ne olmuş topicin hali nerelerdesiniz yaw
  • biz burdayıs günaydın herkese
  • naber bit bi tanışmak kısmet olmadı ya
  • yahu sirioncular nerelerdesiniz
  • slmlar millet..
    valla ben pek sabahları girmediğimden akşamları yada en azu,ından öğleden sonraki sohbet ortamlarına gireblrm..
    Şu sıra biras buralardaym!!Ama hakkaten ayıp oluyo nedr bizim topicin yerlerde ki hali!!!Üzülüyoruz yani!!
  • yaw ne bit i yaw benim nickim bito tanışmaya zaman yokki hafta içi çalış hafta sonuda bir işin varsa onu hallet yada gez yani görüşmek için öceden plan yapmak gerekir ama modifiyem.com un ağaç dikme şenlğine katılın tanışalım hemde deli arabalar görün
  • pardon ya bito harfe basmamış doğrusun çalış çalış akşam çık 2-3 tane arabayı ışıklarda bırak uzun yoldo clionun önünden cıvvvvvvvvvvv diye geç valla vakit yok be

• öle de dediğim gibi modifiyemin etkinliklerine katılın çok sarıyor hepsi efendi çocuklar ve çok sağlam arabalar geliyo biz geçen 30 araba falandık ramazanda onlarla iftara gittik ...Gelirmisiniz??
  • valla ben biraz baktım henüz tam bilgi yok ama gelmeye çalışacağım mutlaka
  • günaydın dostlar ya 2-3 gündür ne kadar güzel hava var ya istanbulda
  • http://www.sanaltuning.com/modifiyeci.htm

gayet güzel program araçları seçim sanal drag yapabilrisiniz sirionla hangi arabaları ezer hangi arabalara ezilirsiniz bakın bakalım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.