MERHABA ARKADASLAR BIRAZ AYRI KALDIM SIZLERDEN IS DOLAYISIYLA SIMDI BURADAYIM COK SUKUR ISLERIM HAFIFLEDEI BU AKSAM STICKERLER ELIME GECECEK ALLAHIN IZNI ILE YARIN ESTERGON CAFEYE GELEN ARKADASLAR STICKERLERIMIZ HAZIR INSALLAH BU HAFTA BIR SORUN CIKMAZ DA GELIRSINIZ ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR
DAİHATSUMCU ARKADASLARIMI BEKILIYORUM MEKANIMIZA CUMARTESI VEYA PAZAR
iyidir mobilecom yarın sanayiye gidecem iskender ustaya egzos yaptırmaya bakalım nasıl ses alcaz
crx allah nasip ederse yarın bir terslik çıkmazsa yanına gelecem inş sizin orayı kolaycana bulurum bulamazsamda telin var ararım!!
bito allah nasıp eder bulursun ınsallah bulamassan bıle telefon ac ben sana yardımcı olurum
tamamdır
mobilecom kardesım senıde beklıyorum tum daihatsumcuları beklıyorum fatıh kardesım ve dıyer tum artkadaslar
arabayı iskenderre bıraktım öğleden sonra arabayı alıp yanına gelcem inş
valla ben hala çalşıyorum size bişey sorucam sony CDX-646 cd changer bunu benim sony teyiple kullanabilirmiyim bizim dükkanda arşiv dolabından çıktı çalışıyomu çalışmıyomu bilmiyotrum satsam kaça gider
slm tüm daihatsu cu dostlar bende sizlerden biriyim markamız aynı ama modelimiz değişik aranıza alırsınız herhalde
hos geldın yrv be demek daihatsum cu sun artık sende aramıza hos geldın
walla wolkan abi senle ve arkadaşlarınızla tanıştığıma memnun oldum güsel bir gündü keşke daha çok kişi olabilseydik diğer daihatsucu kardeşlerimizde gelse
nerdesiniz hepiniz mi kayıpsınız sesimi duyan yokmu
asıl ben tesekkur ederım geldıgınız ıcın bıto kardesım ınsallah hersey daha guzel olacak cogunluk toplandıgı zaman mekanımızı ogrendın herzaman beklerım ınsallah sen ve tum daihatsum cular