Şimdi Ara

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
45.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR BIRAZ AYRI KALDIM SIZLERDEN IS DOLAYISIYLA SIMDI BURADAYIM COK SUKUR ISLERIM HAFIFLEDEI BU AKSAM STICKERLER ELIME GECECEK ALLAHIN IZNI ILE YARIN ESTERGON CAFEYE GELEN ARKADASLAR STICKERLERIMIZ HAZIR INSALLAH BU HAFTA BIR SORUN CIKMAZ DA GELIRSINIZ ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR

DAİHATSUMCU ARKADASLARIMI BEKILIYORUM MEKANIMIZA CUMARTESI VEYA PAZAR

www.DaihatsuM.com
  • iyidir mobilecom yarın sanayiye gidecem iskender ustaya egzos yaptırmaya bakalım nasıl ses alcaz
  • crx allah nasip ederse yarın bir terslik çıkmazsa yanına gelecem inş sizin orayı kolaycana bulurum bulamazsamda telin var ararım!!
  • bito
    allah nasıp eder bulursun ınsallah bulamassan bıle telefon ac ben sana yardımcı olurum
  • tamamdır
  • mobilecom kardesım senıde beklıyorum tum daihatsumcuları beklıyorum fatıh kardesım ve dıyer tum artkadaslar
  • arabayı iskenderre bıraktım öğleden sonra arabayı alıp yanına gelcem inş
  • valla ben hala çalşıyorum size bişey sorucam sony CDX-646 cd changer bunu benim sony teyiple kullanabilirmiyim bizim dükkanda arşiv dolabından çıktı çalışıyomu çalışmıyomu bilmiyotrum satsam kaça gider
  • slm tüm daihatsu cu dostlar bende sizlerden biriyim markamız aynı ama modelimiz değişik aranıza alırsınız herhalde

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB
  • hos geldın yrv be demek daihatsum cu sun artık sende aramıza hos geldın
  •  DAİHATSU SİRİON FUN CLUB

www.daihatsum.com bulusması nıhayet gerceklestı bito kardesımız ıle arkadası estergon cafedeydı yıne beklerız ınsallah
  • walla wolkan abi senle ve arkadaşlarınızla tanıştığıma memnun oldum güsel bir gündü keşke daha çok kişi olabilseydik diğer daihatsucu kardeşlerimizde gelse
  • nerdesiniz hepiniz mi kayıpsınız sesimi duyan yokmu
  • asıl ben tesekkur ederım geldıgınız ıcın bıto kardesım ınsallah hersey daha guzel olacak cogunluk toplandıgı zaman mekanımızı ogrendın herzaman beklerım ınsallah sen ve tum daihatsum cular
  • ben bu canavarı yakından gordugum ıcın ıyı bılıyorum harıka bır arac hele son takdırdıgın egzos un sesıde sekıl :) allah kaza bela vermesın
  •  DAİHATSU SİRİON FUN CLUB
  • bitoyu bu net aleminde yanlıs mı bıraktınız dostlar nerdesiniz!!
  • ya hakıkatten nerede bu daihatsucu arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.