Şimdi Ara

DAİHATSU SİRİON FUN CLUB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
1
Favori
45.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar şu topici yukarıda tutalaım
  • crx sende sirion varmı ya özellikleri neler
  • SİRİONCULAR NERELERDESİNİZ

ŞYLE YAPALIM SİRİONU İLE BUGÜNE KADAR SORUN YAŞAYAN VARMI VARSA NELER YAZARMISINIZ
  • BENİM BİSORUNUM VAR ARKADAŞLAR YARDIM EDİN BANA BENİM SİRİONUM VAR ARBAYA BİNİP KONTAĞI ÇEVİRDİĞİMDE BİR TRAFİK CANAVARINA DÖNÜŞÜYORUM LÜTFEN YARDIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bito

BENİM BİSORUNUM VAR ARKADAŞLAR YARDIM EDİN BANA BENİM SİRİONUM VAR ARBAYA BİNİP KONTAĞI ÇEVİRDİĞİMDE BİR TRAFİK CANAVARINA DÖNÜŞÜYORUM LÜTFEN YARDIM..

yürübe kim tutar seni (BEN VE KIRMIZI SİRİONUMUN DIŞINDA)

• (BEN VE KIRMIZI SİRİONUMUN DIŞINDA) kısmı ne kadar geçerli olur bilmem ama yolda önü şeritli,film cam çelik jant mavi bir sirion görürsen işte o benim
  • quote:

(BEN VE KIRMIZI SİRİONUMUN DIŞINDA) kısmı ne kadar geçerli olur bilmem ama yolda önü şeritli,film cam çelik jant mavi bir sirion görürsen işte o benim

sen hiç merak etme sende kırmızı içinden bangır bangır ses çıkan ve yanından 140 la geçen bi sirion HGÖRÜRSEN (GÖREBİLERSEN TABİ) İŞTE ODA BENİM
    SİRİON KULLANANLARA KARŞI HERZAMAN SAYGIM VAR VE NE ZAMAN YOL İSTESELER ONLARA AMBULANS MUAMELESİ YAPIYORUM

• ÖLE KARDEŞ BEN SİRİON GÖRÜNCE ÇOCUĞUM OLMUŞ GİBİ SEVİNİYOM KORNA SELEKTÖR FALAN AMA KARŞI TARAFTALİLERDEN GENELDE TIK YOK İNŞ DENK GELİRİZ...BİRDE SEN EN FAZLA KAÇ YAPTIN??
  • quote:

ÖLE KARDEŞ BEN SİRİON GÖRÜNCE ÇOCUĞUM OLMUŞ GİBİ SEVİNİYOM KORNA SELEKTÖR FALAN AMA KARŞI TARAFTALİLERDEN GENELDE TIK YOK İNŞ DENK GELİRİZ...BİRDE SEN EN FAZLA KAÇ YAPTIN??

inşallah karşılaşırız benim plakanın sonu 8420 180 bastım ama daha fazla basar sanırımda yol bulamadım henüz şu yeşilköye gidicem havalimanına bi rica edim belki pist şöyle bi tur atarım hehe

• iyi walla benim rekor araba full dolu 5 kişi 200 geçersen söle
  • sırıon bu her yukte her kosulda gıder
  • öle walla bolu dağını bir çıkışım vardı görmeliydin hiç bir arabadan geri kalmadık allaha şükür!!
  • bugün 7.500 bakımına soktum aracı arkadaşlar bakım 75 ytl ekstradan rot balans baktılar ufak çiziklere rutuş yaptılar bi kaçda kontrol bunlara para almadılar allh razı olsun daihatsu.dan buarada daihatsum.com u biliyorlar
  • ANA BENDEN 90 ALDILAR SEN DE NELER DEĞİŞTİ YADA NERDE YAPTIRDIN
  • MERKEZ KÜÇÜKYALI 7.500 BAKIMI 75 YTL GERİ KALAN ÜCRETSİZ YAPTILAR BAKIMI TAM BİLMİYORUM AMA EKSTRADAN ÜCRETSİZ YAPILAN ROT-BALANS UFAK TEFEK ÇİZİKLERRE RUTUŞ ON KONSOL BAKIM VEDE YIKAMA
  • ne yapalım yaw bir dahakine uyanık oluruz arabamın son halini yakında nette yayınlayacam
  • aslında su sıte buyuse arkadaslar herangı bır servısın reklamını alırız onlarda karısılıgında daihatsum.com un araclarını %10 daha ucuza servıs yaptıra bılırz aslında ama sıte buyumelı ozaman daha guzel olur
  • http://img31.imageshack.us/img31/2066/forum3fl.jpg

arabamın yeni resimleri

bir ricam var lütfen taklitlerinden sakının!!!
  • allah kaza bela vermesın cok tatlı olmus
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.