dostum sinirim sana değil senin arabandan fazla yakan arabama benimki 9000 de şehir içi 7.2 litre falan yakıyo noramal kullanım klimasız neden???
sanırım yukarda 1.3 103 baygir denmiş doğrumudur doğruysa süper o zaman
walla benimki ortalama ama yani 7 lt/100 km de yapıyorum sonuçta bozma moralini iyi bi değer seninkine boşver araba çok sağlam bana ses sistemi tavsiyesi lazım benim için müzik önemli
doğru 103 beygir tam canavar herkese tavsiye edrim:::::: Fullmonty bence bu arabaya sağlam 4 tane kolon koy yeter çünkü yer yok tesisat yapacak ben 2 pioneer taktım sesi bana yetiyo ama sen daha iyi ses istiyorum dersen kapı kolonlarını değiştir arka tarafada ufak bir bas olabilir!!
selam tüm sirion severler ve kullanıcılarına
eski kasa sirion (bende 2005 eski kasa var) 8000 km de otomatik biraz fazla yakıyor (düze göre) ama direksiyona geçince insan sanki yapışıyor ve tokatlıyamıyacağın makina yok gibi (kendi sınıfında olanlarda kesin yok) gazı kökleyince arabanın altından kaçan başka bir araba varmı?
bencede yok bizim yerimiz gti ların yanı araba tam bir japon makinası alayına gider tarzında ben en son s70 t5 turbo bir volvo yu asvalta gömdüm ama hayatımda bu kadar iyi uzayan araba görmedim ama yinede şöför farkını gördü aldı eline..tabi sirionunda büyük etkisi vaar!! hepinizin bayramı mübarek olsun
arkadaşlar size bir soru sirionun modifiyeli stop larından gören varmı ben çok merak ediyorum bizim araba için hiç stop yokmu acaba ??
arkadaşlar şu foruma biras ilgi gösterin hiçmi sirioncu yok bu alemde beni yanlıs bıraktınız
hey sen sirioncu şu online denilen dönek alemde diğer sirioncu kardeşlerini yanlıs bırakma bildiklerini paylaşki bilmediklerinide öğren!!!
arkadaşlar ne olursa olsun fabrikada veya başka özel bir serviste , fabrika çıkışı sunrooflu olmayan bir arabaya sunroof taktırmayın. aracın güvenlik kafesinin rijitliğini bozuyor. araç bir çarpışma anında bütünlüğünü kaybediyor. fabrika çıkışı araçlarda sunrooflular için özel olarak bütün tavan güçlendiriliyor. ama bu sonradan uygulamalarda mümkün değil. lütfen sunroofsuz araçalra sonradan fabrikada dahi olsa sunroof taktırmayın...
evet arkadaş çok doğru sölemiş walla sonradan sonroof yaptırmak fazla mantıklı değil!!
birde sirionuna performans egsoz takan varmı ve hangi marka
fiyatı nedir bu aletin.birde otomatik viteste bu kadar performanslımı gercekten.
hemde ne performans 102 beygirle aklını almadığım araba varmıdır acaba var tabi canım ama kendi motor sınıf ve 1.6 lar ile bile hertürlü kapışırım ve yerim