Şimdi Ara

(DAİKİN) DAYLUX PREMİX Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
2
Favori
27.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaliteli cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim32

Daikin-Kombi-D2cnd024 Aldım ama daha montaj olmadı.olunca konusuna atacağım.6 yıl garanti baya iyi.dayluxda 6 yıl garanti var mı bilmiyorum.

Hocam urunden memnun musunuz? Gerci henuz cok yeni ve havalar sicak ama sorayim yine. Bir de aldiginiz fiyati ve baglantilari plastik mi yaptilar princ mi yazarsaniz seviniirz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlardan yorum bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyCyber -- 14 Ekim 2017; 14:47:27 >
  • Daikin in yeni kombisi piyasadan toplatılıyor mu? Bilgisi olan var mı?

• HappyCyber H kullanıcısına yanıt
    henüz öyle birşey duymadım,reklamı hala dönüyor televizyonlarda sitesinde de kombi duruyor hatta site açılışında reklam çıkıyor
  • Üst katımızdaki diğer evimize daylux plus 24 kw hermetik kombi taktırdık. Ancak ateşlemesinde arıza çıkmış ve gelen servis bu kombilerin tutulmadığını, yenisini gönderseler bile aynı arızanın çıkacağını, demirdöküm kombilerin bile bundan daha iyi olacağını söylemiş. Sizce ne yapmalıyız ? Aynı model kombiyle değiştirmek mi, yoksa satıcı firmadan iade talep edip farklı bir markaya yönelmek mi gerekir ? Bu arada kiracının yapmış olduğu şikayet de linktedir.

www.sikayetvar.com
    Daylux Plus 24 Kombi Aldık Er11 Hatası Vererek Durdu
    https://www.sikayetvar.com/daylux-plus-24-kombi-aldik-er11-hatasi-vererek-durdu

• karacam_48 K kullanıcısına yanıt
    Kullanim klavuzunda er11 hatasini neden verdigi ve çözümü yazıyordur. Kombi cok yeni olduğu icin teknik servis elemanlarida bilmiyor henuz. 100 liraya oda termostayi alip tuketimi ve isiyi kontrol altina almanizi oneririm. Cihaz daikin fabrikasinda uretiliyor kotu bir cihaz degil. Baska cihazlarda hata veriyor. Yada cok yakan baska cihazlarda var. Bu evin yalitimi termostatik vana oda termostati vs. Ile cozulebilir. 22 derece ile isinan ev ile 23 derecede isinan evde bile en az 2-3 m3 oynatir gunde. 20 m3 cok fazla olabilir ama ilk bir kac gunden sonra 13 lere dusmezse sorun var. Dedigim gibi oda termostati takilmazsa baska markada alinsa fazla yakar. Err11 hatasi kitapcikta ne yaziyor

• coolomar C kullanıcısına yanıt
    Kutudan kullanım kılavuzu vs çıkmamış. İşin ilginç tarafı, servis "ben buna oda termostatı takarsam şimdi yaktığından daha çok yakar, o kadar kötü bi kombi" demiş. Kombi durduk yere ateşlemeyi kesip, tekrar ateşlendiğinde 70'e kadar çıkıp sonra 35-40'ı anca bulabiliyormuş. Kiracı olarak kaldığım evde ECA hermetik kombi var, 40 derecede sabah akşam yandığında 7 metreküp anca yakıyor. Benim anlamadığım şey, piyasadaki emsallerinden (ECA, demirdöküm vs) pahalı olmasına rağmen tutulmayan bir model olması. Ya da bu servisin bir uydurması mı ? Kombiyi satan firma daikin servisinin baktığını söyledi ancak dayluxün sitesine girdiğimde herhangi bir servis bilgisine ulaşamadım.
    Yakit, tum kosullarda degisiklik gosterir. 100 m2 ev 6 m3 yaliyordur 120 m2 ev 8 m3. Ikiside 100 m2 olan evlerin biri kuzey cephedir 10 m3 yakar digeri guney cephedir 7 m3 yakar. Ikiside guney cephe 100 m2 iki evin birisi tum petekler sonuna kadar acik 24 derecede isiniyordur 20m3 tuketiyordur, digeri ter. Vanalarla 22 derecede 10 m3 tuketiyordur. Kisacasi soyledigin rakamlara takilmayin. Kosullara gore degisir. Urunu iade edip baska marka alin icinizi ahatlatin ama ayni yaktigi zaman napacakziniz. Soruna koklu cozum uretin. Oda termostati, termostatik vana, yalitim.

Eve daha yeni yalıtım yaptırdık, bir alt katındaki kendi evimize de daikin yoğuşmalı kombi taktırdık. Bizim kombiden yana hiçbir sıkıntı çıkmadı, oda termostatı olmadığı halde 35 derecede sürekli yakarak 1 haftada 30 metreküp yakmışız. Oda termostatı zaten takılacak kaçarı yok da servisin bu kombiler sürekli arıza çıkarıyor, tutulmuyor demesi üzerine kafam karıştı. Günlük 3 metreküp fazla yaksa hadi neyse ancak arıza olduğu için yakıtı içmiş durumda. Neticede aylık kazanç elde ettiğim yer, kiracının mağduriyeti benim kazancımı da olumsuz etkiliyor ki adam 1 haftadır mağdur olmuş durumda maalesef. Emsallerinden pahalı olan bir kombiyi kendi teknik servisi nasıl yerin dibine batırır anlayabilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacam_48

Kutudan kullanım kılavuzu vs çıkmamış. İşin ilginç tarafı, servis "ben buna oda termostatı takarsam şimdi yaktığından daha çok yakar, o kadar kötü bi kombi" demiş. Kombi durduk yere ateşlemeyi kesip, tekrar ateşlendiğinde 70'e kadar çıkıp sonra 35-40'ı anca bulabiliyormuş. Kiracı olarak kaldığım evde ECA hermetik kombi var, 40 derecede sabah akşam yandığında 7 metreküp anca yakıyor. Benim anlamadığım şey, piyasadaki emsallerinden (ECA, demirdöküm vs) pahalı olmasına rağmen tutulmayan bir model olması. Ya da bu servisin bir uydurması mı ? Kombiyi satan firma daikin servisinin baktığını söyledi ancak dayluxün sitesine girdiğimde herhangi bir servis bilgisine ulaşamadım.

Tutulmayan model değil çok yaygın değil bu kombinin diğer adı airfel integrity plus.daikin tarafından sakaryada üretiliyor.avrupada bu isimle satılıyor.parçaları komponentleri en kaliteli olanlardan.servis cahilmiş.evde oda termostatı kullandırın iyi ısınan 1-2 peteğe termo vanalar taktırın ve petekleri kısacak şekilde ayarlayın

Kombi balkondaysa dolabın içine staforla yalıtım yaptırın altındaki boruları kauçuklar sardırın forumda ben dahil yaptı resimler var

Yakıt düşecektir

Gardaş senin cihazla o birmi allah askina. Bende daikin kullaniyorum. Tam yogusmali 1:8 modulasyonlu kombimiz var. 35 derecede yogusma veriminden yararlandigin gibi, birde modulasyona geciyor en kisik alev boyunda yaniyor. Limite ulasinca alev kesiyor. Bide dis hava sensoruyle kullan bak neler degisiyor.:) neyse konumuz daylux. Bu kombiyi en verimli sekilde kullanmanin yolu yermostatik vana ve oda termostati. Disintegration hocanın her kelimesine eslik ediyorum. Muadillerinden daha iyi bir kombiniz var. Her kombi hata verir. Hepsininde cozumu var. Bilene.

• daylux plus (daikin) komponentler

(DAİKİN) DAYLUX PREMİX Kullanıcıları

• Bana bir de yazlık/kışlık modu olmadığı bilgisi geldi. Yani kombinin yazın kapalı olduğu için sıcak su vermediğini iddia ediyorlar. Satıcı firmayı aradık, pazartesi gelip bakacaklar. Bütün bunları detaylı bir şekilde konuşacaz artık. Bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Muhtemelen mal ayıplı olduğu için iade edip aradaki 1000 lira farkı verip daikin ya da 600 lira fark verip termoteknik logic yoğuşmalı taktırcaz gibi.
    1000 lira fark verip daylux premix yogusmalimi alacaksiniz (oneririm ) yoksa daikin mi alacaksiniz (siddetle oneririrm)

• (DAİKİN) DAYLUX PREMİX Kullanıcıları
  • Arkadaşlar bu kombiden uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Bir kaç ay önce iki dairemize de daylux premix kombiden taktırdık. Bir süre sonra iki kombi de çok yüksek sesle çalışmaya başladı. Servisi çağırdık ayar yaptıklarını söyleyip gittiler. Ancak kombiler ses yapmaya devam etti. Üç kere ikisi için de servis çağırdık. Ancak sorun düzelmedi, daha da artmaya devam etti. Şu an kombiler evde silah patlar gibi çalışıyorlar evde savaş sahnelerini aratmıyorlar ve komşular da şikayete gelmeye başladılar. Servisi arıyoruz geleceğiz demelerine rağmen gelmiyorlar. Servisleri de ilgisiz. bizim canımız sıkıldı sizin de canınız sıkılmasın.

Çalışma şekli videosu:
    Emre Caglaryoutube
    Daikin Daylux Premix Kombi
    https://www.youtube.com/watch?v=f3TUpnzcMxo

• elcelc E kullanıcısına yanıt
    Patlamalı yanışın nedeni kombinin normalden birkaç saniye kadar geç yanıyor olmasıdır. Doğal olarak bu da içeride gaz birikmesine neden olur ve gazın patlamalı şekilde yanmasını sağlar. Anakart yada gaz valfinin degismesi gerekebilir.

Yada baca çekişinde bir sorun da olabilir. Eğer fan motoru arızalıysa atık gazı sistemden tahliye edemiyordur. Bu durum içeriye atık gazın kokusunu da verebilir. Fan motoru degismelidir. Ancak yerinizde olsam urun degisimi talep ederdim. Yada farkini verip daikin alin. Ben oyle yaptim huzur buldum

1000 lira fark ile daikin veriyorlar dediklerine göre, daylux verirlerse o kadar farkı verip almam zaten. Termoteknik kullanan var mı hiç ? Bi tanıdığım kullanıyor memnun kalmış, doğalgazı da çok yakmıyor diyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.