Şimdi Ara

*DAİKİN VZ PREMİX* Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
9
Favori
27.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Merhaba. Evime yeni bir kombi alacağım. Daikin vz premixe yoğunlaştım hatta almaya karar verdim gibi ama sizin bir yorumunuzu gördüm. Airfel digifel premiz ile ayni diye. Eğer aynı ise airfeli mi tercih etsem acaba. Aydınlatma yapabilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizkent D kullanıcısına yanıt
    bence airfel digifel premix alın, aynı kombidir.en az 1000 lira cebinizde kalır. o paraya iyi bir oda termostatı ve birkaç danfoss termostatik vana alırsınız

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Marka takıntım yok. Her marka olabilir. 140 metrekare yeni sıfır bir daireye taşınacağım. Güneydoğu cephe. Toplam zeminle birlikte 2 kat. Benim daire 2. Kat. Üst kiremit çatı alti bor izalasyon köpük yapıldı. Siz hangi marka kombi önerirsiniz?

balkon gibi ısıtılmayacak alanlar çıktığında net kaç m2 kalıyor? hangi şehirdesiniz?
  • Salon : 30 m2
    Yatak odasi : 25 m2
    Misafir odası: 12 m2
    Çocuk odası: 12 m2
    Mutfak: 15 m2
    Banyo: 8 m2
    Koridor: 8 m2
    Yaklaşık böyle.
    Sakarya Karasu.

eviniz net 112m2, 24kW kapasite yeter
    daikin vz konusundayız ama ben 24kW airfel digifel premix öneririm, airfel ile beraber baymak duo tec,eca proteus premix,warmhaus priwa,bosch condens 2300,bosch condens 2200
    tabi karasu ilçesinde hangisinin servisi varsa. ama sakarya hendek te daikin/airfel kombi fabrikası var üstelik yıl sonuna kadar airfel digifel premix 5 yıl garanti bence bunlar avantaj
    ayrıca iyi bir dijital on/off oda termostatı ve danfoss termostatik vanalar da öneririm

Airfel servisi olup olmadığını bilmiyorum ama eca, bosch, Demirdöküm, baymak gibi firmaların servisleri var. Bu konularda oldukça bilgisizim. Oda termostat ile danfoss termastatik vana hakkında da bilgim yok dolayısıyla. Bunlar kombiler ile uyumlu galiba. Kombi takılırken servis mi bağlayacak. Ortalama fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Sizin önereceğiniz bir ürün olabilir. Uygun fiyatlı. F/p

oda termostatı kombiye bağlanacak
    on off o.t ler uyumludur
    kışın kullandığınız yaşam odasına kablolu veya kablosuz o.t alın
    ama bazı markalar kendi markalarının o.t sini ister bence siz kombiye karar verin o.t konusunda yardımcı oluruz.
    danfoss termostatik vanaları ise oda termostatı monte edeceğiniz odaya değil diğer odalara ve mutfağa taktırırsanız da olur
    oda termostatı olan odadaki petek ve banyodaki havlupan kombinin devir daim etmesi için sürekli açık kalacak
    danfoss termostatik vanalar peteklere takılacağı için kombi ile alakası yok haritaya baktım ilçeniz hendek ile komşu fabrika yakın

• Merhaba DHS hangi model ve marka alacağız nasıl bağlantı yaparız ayrıca kombiye hangi değerleri gireceğiz yardımcı olursanız sevinirim.

• Daikin premix vz kombime oda termostatını bağlamam için bana yardımcı olacak birileri varmı acaba?

• okomka O kullanıcısına yanıt
    s.a hocam
    kullanım kılavuzunda yazar.sigortayı kapat.klemens bağlı köprüyü çıkart oda kumandasının kablolarını bağla sigortayı aç.kombiyi kış moduna al işlem tamam

• ileride petek artırımına gitsek kaç mt e kadar petek besler ev neti 95 m2
  • quote:

Orijinalden alıntı: oZRaGo

ileride petek artırımına gitsek kaç mt e kadar petek besler ev neti 95 m2
    binada yalıtım varsa 12mt civarı maximum pkkp tip22 60 besler
    daikin veya airfel farkediyormu ev yalıtımlı dükkan üstü sıfır daha yerlere parke altı 5mm strafor koyduruyorum dükkandaki soğu azda olsa kesmek için peteklerde emin olamadım 80 cm x 2 adet 23m2 net salona yetermi acaba
  • oZRaGo kullanıcısına yanıt
    Ben olsam salona 1.2 *2 adet Petek koydurudum.

• erkostu E kullanıcısına yanıt
    bu sene bir deneyelimde bakalım baktım yetmiyor şuanki salonumda aynı aslında aynı petekler var altımda daire var çıkması mevcut dairemin fena değil ısıtıyor

Daikin Kombi 24 kW D2CND024

Airfel Digifel Premix 24 Kw

şu iki kombi arasında kaldım aralarındada nerdeyse 2000 tl var :D
  • oZRaGo kullanıcısına yanıt
    daikin veya airfel farketmez. 80cm x2, 23m2 salona olmaz,salon çift cepheyse ilave olarak en az 80 veya 100cm daha petek koymalısın
  • tuğs@n kullanıcısına yanıt
    Kullanım klavuzunda dış hava sensörünü nereye bağlayacağım konusunda herhangi bir bilgi yok.Oda ter.takılı fakat dış hava sensörünü nereye bağlayacağım bilemiyorum.Ayrıca Kombim premix vz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.