Şimdi Ara

Dailymotion da ülkemize temsilci atayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dailymotion da ülkemize temsilci atayacak

Günlük trafiği 1 milyonu geçen sosyal medya platformlarının temsilci belirlemesi kararına uyan platform sayısı hızla artıyor. VK, YouTube ve TikTok’un ardından Dailymotion platformu da temsilci atamaya hazırlanıyor.

Sayı artıyor

Bilindiği üzere yeni sosyal medya yasasına göre günlük 1 milyondan fazla erişim elde eden yabancı sosyal medya platformlarının bir temsilci belirlemesi gerekiyor. Uymayan platformları ise 5 aşamalı bir ceza bekliyor. İlk iki aşamada 10 milyon TL ve 30 milyon TL ceza kesilmişti.

Ayrıca Bkz.Kemoterapinin etkinliğini %34 oranında artıran deneysel tedavi yöntemi geliştirildi

Yasaklardan kurtulmak isteyen platformlar birer birer temsilci açmaya başlamıştı. VK, YouTube ve TikTok’un ardından video paylaşım platformu Dailymotion da temsilci atayacağını duyurdu. Geriye Facebook, Instagram, Twitter, Periscope, LinkedIn ve Pinterest sosyal ağları kaldı.

Üçüncü aşama 19 Ocak tarihinde başlayacak ve reklam yasağı uygulanacak. Bu platformların Türkiye’den reklam almasına hiçbir şekilde izin verilmeyecek. Diğer ülkelerden aldığı reklamları kullanıcıya gösterebilecek. Sonrasında ise bant genişliği kısma aşamaları başlıyor.

• Ya seve seve ya da.... atayacaksınız.
  • Dailymotion yaşıyor mu

• Geriye kalanlar nur içinde yatsın, herkesten bir fatiha rica ediyorum
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    aktroll detected

• MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    İşte aklımdaki soru

• Hiç video izlemedim, izleyen de var mı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt
    Bunu size yazdıran Youtube'un tekelci ilerleyişine de lanet olsun. Saygılar.
  • Zamanında youtube'dan daha güzel içerikler ve videolar vardı ama ilerleyemedi maalesef youtube gibi.

• Hiçkimse atamasaydı birlik olurdu, hükümet geri adım atardı. Maddi kaygılarla youtube ve tiktok surda gedik açtı. Şimdi atamayan sadece kendi gelirinden olur. Mecbur teker teker atayacaklar (twitter'dan emin değilim).

• quote:

Orijinalden alıntı: volkie

aktroll detected

Bu kadar mı düşman oldunuz ? Ülke için iyi birşey olmuş kötü birşey olmuş hiç fark etmiyor dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli gibi para kazanıyorlar seve seve atayacaklar mecbur.

• Muhalefet olmakla kendi ulkesine dusman olmayi bir birine karistirdilar maalesef..
  • Ben de sadece ben vk ve dailymotion dan vide izliyorum zannediyordum 😂
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.