Şimdi Ara

DALİ İKON MK 2 KULLANICI YORUMLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gerçekten RX6 mi ikon 6 mk2 mi daha iyi bir okuyayım dedim, 5. entry'de olay "ben en iyisini bilirim"e dönüşmüş :)

hatta bir yerden sonra ctrl+f ile "rx" yazısını bile bulamıyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsonrivers

klasik donanımhaber forumu ya :))

gerçekten RX6 mi ikon 6 mk2 mi daha iyi bir okuyayım dedim, 5. entry'de olay "ben en iyisini bilirim"e dönüşmüş :)

hatta bir yerden sonra ctrl+f ile "rx" yazısını bile bulamıyorsunuz :)

Cidden dali ikon 2 konusunda rx neden aradığınız
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 29 Ağustos 2016; 17:52:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aa evet ya bu konu başlığı MA silver vs Dali ikon gibi bir şey diye hatırlıyordum :)
    google'dan aratınca çıkan sonuçtu, karşılaştırma değilmiş ama

benim hatam kusura bakmayınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimsonrivers

aa evet ya bu konu başlığı MA silver vs Dali ikon gibi bir şey diye hatırlıyordum :)
    google'dan aratınca çıkan sonuçtu, karşılaştırma değilmiş ama

benim hatam kusura bakmayınız...

Dalı ile ma hep Bi konuşuldu hep tartışıldı en dogru deneyip kendiniz karar vermeniz çünkü bana göre ak olan size göre kara oluyor

• arkadaşlar bir iki ay içinde dali ikon 2 mk2 stereo hoparlörlerimi muhtemelen satmam gerekecek. forumdan tema59 dan almıştım, aldığım gibi de tertemiz duruyor. fiyat olarak ne kadara gider sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar bir iki ay içinde dali ikon 2 mk2 stereo hoparlörlerimi muhtemelen satmam gerekecek. forumdan tema59 dan almıştım, aldığım gibi de tertemiz duruyor. fiyat olarak ne kadara gider sizce?

Satmayı düşünürseniz bana pm den fiyat atabilirmisiniz.
  • Merhaba,

Ben de Dali Ikon 6 MKII alarak aranıza katıldım.

Daha önce JBL E100 kullanıcısı idim.

Sonuç benim için "etkileyici" oldu diyebilirim, oturup tüm arşivimi baştan dinleyesim geldi

Şimdiki amacım hoparlörlerin altı için granit kestirip, ayaklarının montajını yaptırmak

Hi-fi konusunda tecrübesiz sayılırım, diğer Dali kullanıcılarının fikir ve önerilerini de almak isterim.

Saygılarımla. DALİ İKON MK 2 KULLANICI YORUMLARI DALİ İKON MK 2 KULLANICI YORUMLARI

• quote:

Orijinalden alıntı: vader22

Merhaba,

Sonuç benim için "etkileyici" oldu diyebilirim, oturup tüm arşivimi baştan dinleyesim geldi

Şimdiki amacım hoparlörlerin altı için granit kestirip, ayaklarının montajını yaptırmak

Hi-fi konusunda tecrübesiz sayılırım, diğer Dali kullanıcılarının fikir ve önerilerini de almak isterim.

Saygılarımla. DALİ İKON MK 2 KULLANICI YORUMLARI DALİ İKON MK 2 KULLANICI YORUMLARI

Hayırlı olsun

Eğerki granitle iyi çalsa idi

Kutudan granit çıkardı üstat uğraşma zaten ikon 6 bass sıkıntılı

Birde granit koyup hepten bozmayın

Bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: vader22

Merhaba,

Hayırlı olsun

Eğerki granitle iyi çalsa idi

Kutudan granit çıkardı üstat uğraşma zaten ikon 6 bass sıkıntılı

Birde granit koyup hepten bozmayın

Bana kalırsa

Yorumunuz için teşekkür ederim, dikkate alacağım.

• Sonra mid bastan ötesi neden yok diyeceksiniz. Kablo ile çözümlere yöneleceksiniz derken yanlışa doğru gideceksiniz. Girmeyin granit işine.
  • heco victa 702 prime den iyi mi? iyiyse ne kadar iyi merak ediyorum. deneyimleyen yorumlasın.
  • Ben ikon 7 ile granit uygulaması yapmıştım. Sonuç cok kötü oldu. Gül ağacı daha verimli bir sonuç vermişti

• Granit bende yaptirmistim 1 hafta sonra cikardim geri baslar cok kotu olmustu . simdi sehpanin altinda duruyorlar :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkon serisi kullanan yada mentor suite vs. düşük güçlü amfilerde sürülebilir gelebilir ama öyle değil. Daha güçlü amfi bağladıkça daha sıkı çalan bir seridir. Altlarda dağılma ve boğukluk genelde güç ile halledilebilir. Jamo classic 10 gibi speakerlarda belki olmaz ama krell gibi musical fidelity gibi güçlü amfiler bağlarsanız çok daha iyi sonuç alacağınız kesin. Olay sadece güç değik orası ayrı ama yinede güçlü modeller tercih etmeye özen gösterin. O sebepten marantz önermem ikon için.

• Yukarıdaki yorumları okuduktan sonra granit işinden kesin olarak vazgeçtim.

Sadece hoparlörlerin ayaklarını monte etmekle yetineceğim.

Görüşlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.
  • Dali ikon 2 Mk2 kullanıyorum, ses kartım m2tech hiface, anfi ise smsl sa3. Amfinin ses kalitesine ne kadar etkisi var? Sizce amfiyi yükseltmeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

heco victa 702 prime den iyi mi? iyiyse ne kadar iyi merak ediyorum. deneyimleyen yorumlasın.

Heco victa prime deneyimleyen oldu mu arkadaşlar?Merak ettiğim bir speaker.Zensor 7 den iyi olma ihtimali varmı?

• Ben her ikisinin çeşitli boylarını kullandım ikisi de birbirine yakın giriş seviyesi sinema hoparlörleri ikisinden birini tercih edecek olsam zensor yerine victa prime serisini tercih ederdim o derece sesini sevmiyorum zensor serisinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Dali ikon 2 Mk2 kullanıyorum, ses kartım m2tech hiface, anfi ise smsl sa3. Amfinin ses kalitesine ne kadar etkisi var? Sizce amfiyi yükseltmeli miyim?

Yaptığınız Hyundai i10'a gidip Mercedes lastiği takmak. İ10'a 3-4 gömlek fazla o lastikler gerçek bir amfi şart o da bütçe meselesi.

• Ne tavsiye edersiniz amfi olarak? Kimi denon demiş, kimi Marantz vs. Ben yumuşak karakterli ses arıyorum ve İkon 2 lerde derin basların eksikliğini hissediyorum. 40hz nin altına inmiyor. 20hz düz ses açtığımda hoparlörün hareketini görebiliyorum ama ses duyulmuyor. Bütçe çok yüksek değil. 1000tl ye kadar seçeneklere bakabilirim, ikinci el alırım muhtemelen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.