Şimdi Ara

DALVİK-ART GEÇİŞ SORUNU ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merabalar. Samsung Galaxy S5 kullanıcısıyım. Bugun dalvikten arta geçeyim dedim geçmez olaydım. Sorunu şöyle anlatayım. Arta aldım telefonu telefon kapandı daha sonra uygulamalarım optimizeye başladı. Optimize bittikten sonra telefon açıldı. Telefonun ekranında NFC durduruldu ve com.android.phone durduruldu yazısı çıktı. Altındaki tamam yazısına basıyorum fakat biri gidip diğeri geliyor. O uygulamaların durdurulduğu yazısı gitmiyor ekrandan. Aradan 15 dk geçtikten sonra kapanıyor tekrar uygulama kendini optimize ediyor tekrar açılıyor filan bu boyle yaklaşık 4 saattir devam ediyor. Telefonun hiçbir şeyini kullanamıyorum telefonu pc ye bağlıyorum ama görünmüyor pcde. Telefonda bazı önemli bilgiler vardı onları almak durumundayım nbirileri yardımcı olursa çok çok memnun olucam.

• Art'ye gecmek ywrine lollipop'a guncelleseniz daha iyi olurdu. Wipe data yaparsaniz sikinti cozulur Rehber uygulamalar gider, resim muziklere birsey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Want to kullanıcısına yanıt
    Wipe telefonun ses fuğmesi ve yan duğmesine basıp yaptığımız şey değil mi? Bunu yaptığımızda resim ve müzikler kesin olarak gitmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfyconqueror

Wipe telefonun ses fuğmesi ve yan duğmesine basıp yaptığımız şey değil mi? Bunu yaptığımızda resim ve müzikler kesin olarak gitmez mi?

Resim muzik vs. Birsey olmaz, evet o dediginiz gibi oluyor

• Want to kullanıcısına yanıt
    İnternette okuduğum kadarıyla wipe data komple herşeyi siliyormuş telefonu aldığın gün ki haline getiriyormuş. Senin dediğin başka birşey mi yoksa ben mi yanlış biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfyconqueror

İnternette okuduğum kadarıyla wipe data komple herşeyi siliyormuş telefonu aldığın gün ki haline getiriyormuş. Senin dediğin başka birşey mi yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Hocam bende gitmedi hic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.