Şimdi Ara

Damacana Pompası a101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun uçuşundan yıllar önce almıştım sesinden ve yavaş doldurmasından dolayı pek kullanmadım. Sonra direk file takılı olan dalgıç pompalı olandan aldım. koca sürahiyi saniyeler içinde dolduruyor. Dalgıç pompa olduğu için kapandığı anda damlafmıyor bile. Tavsiye ederim.

Elektrikli Damacana Su Pompası Sebili İçin Damlatmaz Adaptörlü 69,90 TL yerine 49,90 TL
    urun.n11.com
    Elektrikli Damacana Su Pompası Sebili İçin Damlatmaz Adaptörlü - n11.com
    https://urun.n11.com/diger/elektrikli-damacana-su-pompasi-sebili-icin-damlatmaz-adaptorlu-P403417516

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 24 Nisan 2020; 12:33:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bende benzeri var, 6 damacanaya yetiyor şarjı. Eski manuel damacana pompası içindeki contayı buna taktım, tam oturdu. Ses var, gece geç saatte sizi de, komşuyu da rahatsız eder ama saat 23 e kadar kullanıyorum, sonrası için sürahi dolu bekliyor. En gıcık tarafı, damacana içindeki boru zaman zaman dik durup su almayı engelliyor, onu da boru ucunda çentik açarak engelledim. Bu paraya alınır mı, tabiki
    Contayi takip damacana ustunde ki mavi ya da kirmizi kapak duracak mi?

Fotograf atmaniz munkun mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mağazasından aldım evdeki sert plastik damacananın kapağını çıkartıp taktım ama üzerinde çok gevşek duruyordu damacanaya tekrar kapağını takıp çentik şeklinde yarıp pompayı oturttum bu sefer çok sağlam oldu hiç sallanmıyor. Neyse bir iki defa sürahiyi doldurduğumda bi baktım sert damacana şekil değiştirmeye başladı pompa içindeki suyu boşalttıkça havasızlıktan damacana şekil değiştirdi :) pompayı çıkarttım damacana hava alınca birden kendi eski duruma geldi, bunu sizler nasıl çözdünüz?
  • Şoka gelen manuel pompa daha iyiydi. Su damlatmaması için emniyet kilidi de yapmışlar. 13 liraydı sanırım.
  • İndirim çekiyle a101 den 20 liraya aldım güzel 5 damacana 100 litre pompalıyor şarjı azalınca ışığı yanıyor daha ne olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bugün gittim aldım 3 tane vardı. Şu an şarj oluyor. Bakalım sesi ve alıttığı su miktarına yorum yaparım.

• Çok güzel bir ürün. Oğlum suyu sürekli taşırıyordu. Artık bu sorun sona erdi. Taşma yaşamıyoruz. Kullanışlı bir cihaz. Hiç şarja takmadan doğrudan bağladım 2. Damacanayı bitirdik pili halen iyi durumda.

• Ben şarjı fulledikten sonra taktım ,kullanmaya başladım. Gayet hızlı akıtıyor fakat biraz ses yapıyor.

• kridvan kullanıcısına yanıt
    Deliği biraz geniş delin yada deliğin yanına ufak bi delik daha açın ben geniş delerek kullanıyorum ayrıca cihaz damacanaya değmezse sesi gerçekten az damacanaya temas edince titreşim daha fazla ses yapıyor doğal olarak

• elnino19 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik tam olarak sıkı bir şekilde üzerine oturtmuyorum yani biraz gevşek duruyor, sizin dediğinizi düşünmüştüm ama cihaz damacana kapağının üzerini tamamen kapatıyor ve bu yüzden hava girişi olmaz diye o yüzden sizin dediğiniz şekilde denemedim. Aslında su pompalama işi bittikten sonra musluktan damacananın içine hava girmeliydi ama öyle değil.
  • bu tam iki yaşındaki kızıma göreymiş komple evi sular gezer :))
  • benim eski pompam vardı, böyle sicim gibi su akıtıyordu. bir süre sonra şarjı iptal oldu, ben de 3v ile çalışıyorsa tam hatırlamıyorum 6v ile elektrikli hale getirdim , cayır cayır su veriyordu, motoru fazla elektrik verdiğim için hiç de bozulmadı.. taşınma esnasında parcası kaybolduğu için artık çalışmıyor.
  • kridvan kullanıcısına yanıt
    Hocam damlatmama özelliğinden dolayı geri akış yok geri akış olmadığı için içeri hava da giremez siz benim dediğimi deneyin çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Deliği biraz geniş delin yada deliğin yanına ufak bi delik daha açın ben geniş delerek kullanıyorum ayrıca cihaz damacanaya değmezse sesi gerçekten az damacanaya temas edince titreşim daha fazla ses yapıyor doğal olarak
    Evet hocam ben 1.sayfada bahsetmiştim ses olayından arada ya kumaş bez tarzı bişey olacak ya da benim bazen yaptığım gibi su doldururken havaya kaldırmak aleti

Alacak olup da vidyomu görmeyenler için atıyorum tekrar

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Hayır, mavi kapağı atıyorsunuz, eski pompaların iç kısmında bulunan silikon contayı taktım hocam
    Damacana Pompası a101

• Arkadaşın biri sormuş 5 lt lik pet şişede nasıl duruyor diye bu şekilde

Mavi tutma yerini çıkarırsan biraz daha sabit durabilir

Damacana Pompası a101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 28 Nisan 2020; 17:1:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Hayır, mavi kapağı atıyorsunuz, eski pompaların iç kısmında bulunan silikon contayı taktım hocam
    Sagol hocam tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu urunden aldım normal bakkaldakı 19lıtre sulara takıyorum, sessız damlatmıyor ve akışı cok hızlı
    urun.n11.com
    Elektrikli Damacana Su Pompası Su Sebili Pompası - n11.com
    https://urun.n11.com/cam-damacana/elektrikli-damacana-su-pompasi-su-sebili-pompasi-P400510680

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.