Şimdi Ara

Damacana Pompası a101 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet bende bu ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Bu A101'deki cihazın su akış hızı bana çok yavaş gibi geldi. Birde şarjlı olması ileride sıkıntı olur bence.
  • elnino19 kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz gibi biraz geniş yaptım açtığım deliği ve birde pompanın alt tarafının dibinden ufak bir delik açtım oradan hava girsin diye, biraz böyle kullanacağım bakalım damacanayı yine havasız bırakacak mı diye.

not:resim eklendi

Damacana Pompası a101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kridvan -- 29 Nisan 2020; 2:16:32 >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Ama basinca su geliyor değil mi dostum? Bu arada bilgilendirme ve yardimlarin icin cok sagol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Çocuklar ve yaşlılar için ideal

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Ben anlamıyorum arkadaş.. Yani altı üstü 5- 10 kere üst üste pompalama çok mu zor geliyor.. En azından bu hareket bile kolları çalıştırması bakımından yararlıdır..
    Bunun olayı taşmasın bazı pompalarla ayarlamak sıkıntı oluyor. 1 yılda taşıp çöpe giden suyu toplasan bu cihaz parasını çıkartır ancak beğenmediğim yanı doldurma hızı, benim gibi bardak değilde çoğunlukla sürahi dolduranlar için çok yavaş birde damacana bizde yerde duruyor açtıktan sonra bekle babam bekle. Eskiden şarjlı değilde pilliler vardı onlardan bulanmuyor artık, 1 tane C ve ya D tip pille çalışan, 2 tane şarjlı pil alacaksın pil bitti şarjı bekle derdide olmuyor, doldurma hızıda normal pompaya yakın. Onlardan gelsede alsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Ama basinca su geliyor değil mi dostum? Bu arada bilgilendirme ve yardimlarin icin cok sagol
    Evet geliyor rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pompa çalışırken kesik kesik çalışma sesi gibi ses geliyor mu sanki motor zorlanıyor gibi

• elnino19 kullanıcısına yanıt
    Hortumunda kıvrilma olup olmadığını kontrol edin.

Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler. En yakın A101'de varmış, aldım ben de. Daha önce Aliexpress'ten bir tane almıştım. Bunun malzeme kalitesi onun kadar iyi olmasa da idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 3 Mayıs 2020; 21:5:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ona dikkat etmez miyiz 😄 bu değişik bir ses çok uzun soluklu bir cihaz olacağını sanmıyorum hadi hayırlısı

• Mağazada kalanlar 30 liraya düşmüş. Benim aldığım yerde iki tane kalmıştı, birinin hortumu çok kırıktı, diğerini aldım.

• Niyeti olanlara not olsun. 20liralik narpump hala çalışıyor. Sorun yok. Ama yavaş tabi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.