Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet şeno arkadaşım bende sudan çok memnunum gercekten hızlı servis yapıyorlar.TADIDA ÇOK GÜZEL .
  • DİKMEN NACİ ÇAKIR MAHALLESİNDE OTURUYORUM DAHA ÖNCE SAKA İÇİYORDUM.ŞİMDİ KOMŞU TASVİYESİ İLE İKİ AYDIR CEYSU İÇİYORUM.SUYUN MÜKEMMEL İÇİMİ VAR AYRICA SREVİS HİZMETİ ÇOK İYİ VE OLDUKÇA HIZLI BANA KOMŞUM TASVİYE ETMİŞTİ.BENDE SİZLERE TASVİYE EDİYORUM .
  • Ben marketten 19 lt. lik Sultan su alıyordum. Tadı güzel ayrıca depozitosuz. Bursa suyu zannerdesem.

tekrar istedim. ama markette de kalmamış. Gelecekmiş. Bekliyom. fiyatıda 3,75 ytl
    Bilginize,
  • Nedir bu Ankaralıların CEYSU sevgisi yafff...anlam veremedim doğrusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostbite

Yabancı firmalardan almayın suyu, şu an piyasadaki hme hijyen hem tat olarak en iyi su Erikli fakat biraz pahalı, bundan sonra iyileri bilemiyorum.

Geçtiğimiz yıllarda Nestle Erikli''nin %60'ını bir kaç milyon dolara satın aldı. Erikli yerli malı mı oluyor şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Nedir bu Ankaralıların CEYSU sevgisi yafff...anlam veremedim doğrusu...

Hocam sen denemedin mi? numarasını falan almışsın da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk_fan

quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Nedir bu Ankaralıların CEYSU sevgisi yafff...anlam veremedim doğrusu...

Hocam sen denemedin mi? numarasını falan almışsın da.

yok walla hcm...denemeyi düşünüyorum aslında ama bakalım hayırlısı...
  • fake kokusu alır gibiyim.....nedir bu ceysu ceysu..

bizde içmek için erikli,yemeklere katmak için de kuvars su alıyoruz...erikliyi tavsiye ederim
  • ARKADAŞLAR BURASI BİR FORUM PAYLAŞIM ALANI BEN SU KONUSUNDA BİRAZ HASSASIM .ERİKLİ KULLANDIM AMA 4 SAAT BEKLEMEKTEN SIKILDIM .ERİKLİ GÜZEL TADI FAKAT ÜSTÜNEDE 7 MİLYON OLUNCA BIRAKTIM.MEMNUM KALDIGIM BİRSUYU SİZLERE ÖNERDİM İSTER ALIN İSTER ALMAYIN .ANTALYAYA GİDENLER BİLİR CEYSUYU MUTLAKA İÇMİŞLERDİR.FİATI UYGUN OLUNCA VEDE TADIDA HOŞUMA GİDİNCE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.AMA GÖRDÜMKİ YALNIZ DEGİLİM :)
  • Ceysucularda tam uyanık..Almış birkaç nick, kendi kendine reklam yapıyor...Aferin

Korusu içen yokmudur ? Tadı, kalitesi, fiyatı hakkında bilgi verebilecek olan ? Uludagdan demiş suyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Ceysucularda tam uyanık..Almış birkaç nick, kendi kendine reklam yapıyor...Aferin

Korusu içen yokmudur ? Tadı, kalitesi, fiyatı hakkında bilgi verebilecek olan ? Uludagdan demiş suyuna

Vallamı şeytani yönüm bunu düşünmedi değil ama genede insani yönüm ağır basarak fazla birşey demedim...böle birşeyler mi var yoksa nedir???
  • İstanbul'da Buzdağı Doğal Mineralli Kanak suyunun bayiliğini yapıyoruz(biraz reklam mı oldu ne)

Piyasa da 250 den fazla marka var. Bunlarda sadece 4 tanesi insan sağlığı için değerli olan MİNERALLİ su özelliği taşımakta. Bu ünvanı alan ilk firma SAKA sudur. Ardından PINAR, KARDELEN ve Nisan ayında BUZDAĞI bu ünvanı almıştır.

Özellikle saka su gibi sert suları kaynattığınızda çaydanlıkta tortu olması o suyun kötü olduğu anlamına gelmez. O tortumsu şey suyun içinde ki mineraller vs.. dir.(tadını bende beğenmiyorum ayrıca)

Bu arada duyduğuma göre en iyi çay sert suyla yapılan çaydır.

Ayrı bir not: Buzdağı, Hayat, Saka, Pınar, Kardelen, Aytaç gibi firmaların hepsi Sakarya'nın suyudur. Markaya takılıp kalmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

ben nestle purelife'ı çok seviyorum.

Evde taşdelen cam şişe kullanıyoruz...

Nestleninki kadar sert bi su daha yok artı olarakta damacana altında sürekli tortu oluşuyo...
    uzun süredir sağlık su kullanıyorduk, fakat anlatmak istemediğim bi olay nedeniyle değiştirmek zorunda kaldık
    şu an kavacık kullanıyoruz gayet güzel şimdilik memnunuz

• Her ağız farklı konuşuyor arkadaşım konu su olunca...anlayamadım gitti...hiç açmasamıydım konuyu acep???
  • Şişli belediye başkanımız mustafa sarıgül sağolsun, içme suyunu bedavaya veriyor
  • İzmir için su fırsatı var mıdır arkadaşlar?
  • merhaba arkadaşlar ben dikmen naci çakır nahllesinde oturuyorum erikli su içiyordum karşı komşumuz CEYSU içiyordu suyumuz bitti siperiş verdik gecikince karşı komşumuzdan bir sürahi su istedim içtik suyumuz gelene kadar tadı çok güzelmiş ve servisleri en geç on dakikada suyu getiriyor vede çok hijyenik o günden sonra CEYSU almaya başladık çok memnunuz denemenizi isterim
  • dikmende oturan sıfır mesajı olup sıcak fırsatlara takılan hemde ceysu içen ne kadar çok kişi varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madman

dikmende oturan sıfır mesajı olup sıcak fırsatlara takılan hemde ceysu içen ne kadar çok kişi varmış

evet ya forever dikmen forever ceysu dermişim bende

bu forumda miilet yemez böyle şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 11 Temmuz 2008; 13:28:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviGece

Piyasa da 250 den fazla marka var. Bunlarda sadece 4 tanesi insan sağlığı için değerli olan MİNERALLİ su özelliği taşımakta. Bu ünvanı alan ilk firma SAKA sudur. Ardından PINAR, KARDELEN ve Nisan ayında BUZDAĞI bu ünvanı almıştır.

Bu arada duyduğuma göre en iyi çay sert suyla yapılan çaydır.

Kardelen musluk suyundan daha kötü bir tadı var. Kesinlikle önermiyorum. Aynı şeyler Pınar Sakarya için de söyleyebilirim.

En iyi çay kireçsiz ve sert olmayan su ile yapılan diye biliyorum.

Aroma ve Erikli gibi Bursa kaynaklı sular çok daha güzel tada sahip.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.