< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 17 Ocak 2017; 13:37:55 > |
Damacana Su Fırsatları (19lt.)
-
-
Birde Son Günlerde Hayat Suyun Yapmış Olduğu Kampanya var. Yeni üye Olanlara İlk Damacana değişimiyle İlk su ücretsiz, Sonraki alımlarınızda 5. ve 9. siparişlerinizde aldığınız sular da ücretsiz. Üstelik Hayat Suyun Kapağının Altındaki Şifrelerlede Çekilişe Katılıp Şansınızı Deniyebilirsiniz Arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 30 Mart 2008; 22:51:39 > -
ben haznedar diye bi marka kullanıyorum istanbuldan geliyor. damacana parası almadılar direk verdiler. 3,95 fiyatı naylon poşetli yepyeni damacanalarla geliyor tavsiye ederim tadı da güzel pınara 6 ytl verip saatlerce beklemekten bıktığım için buna geçtimquote:
Orijinalden alıntı: Palabıyık
Birde Son Günlerde Hayat Suyun Yapmış Olduğu Kampanya var. Yeni üye Olanlara İlk Damacana değişimiyle İlk su ücretsiz, Sonraki alımlarınızda 5. ve 9. siparişlerinizde aldığınız sular da ücretsiz. Üstelik Hayat Suyun Kapağının Altındaki Şifrelerlede Çekilişe Katılıp Şansınızı Deniyebilirsiniz Arkadaşlar.
-
Ben bu damacanaların iyi yıkandığına inanmadığım için 10 LT pet şişe alıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
ben haznedar diye bi marka kullanıyorum istanbuldan geliyor. damacana parası almadılar direk verdiler. 3,95 fiyatı naylon poşetli yepyeni damacanalarla geliyor tavsiye ederim tadı da güzel pınara 6 ytl verip saatlerce beklemekten bıktığım için buna geçtim
Alıntıları Göster
10 LT depozitosuz şişesu genelde 3 YTL civarı...
Yemek ve çay için musluk suyu kullanıyorum Daha sağlıklı.
-
Biz 19 litrelik damacanalari mahalledeki en yakin su dagiticisindan aliyorduk. 5 YTL idi. Daha sonra Pazar gunleri sucumuz kapali oldugundan Pazar gunleri de acik olan Hayat Su almaya basladik. 30dk icinde getiriyorlar bir telefonla. Ilk suyu ucretsiz aldik 2 sene oluyor tabii.. Simdilerde araba kampanyasi da var, tadi da guzel. Su hayattir hayat guzel :)quote:
Orijinalden alıntı: Jerry Seinfeld
Ben bu damacanaların iyi yıkandığına inanmadığım için 10 LT pet şişe alıyorum.
10 LT depozitosuz şişesu genelde 3 YTL civarı...
Yemek ve çay için musluk suyu kullanıyorum Daha sağlıklı.
Alıntıları Göster
-
Ben de Ankara'dayım, Saka Su kullanıyorum. Geçenlerde zamlandı, 5.75 YTL oldu. Yakınlarda Javsu bayisi de var, eğer önerirseniz ona geçebilirim. Sonuçta her defasında 2 damacana istiyorum, Eğer Javsu 4.25 ise, her isteyişimde 5 YTL yani bir damacana parasından daha fazla kazanmış olurum. Hem de jandarma vakfına katkım olur.quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
ben haznedar diye bi marka kullanıyorum istanbuldan geliyor. damacana parası almadılar direk verdiler. 3,95 fiyatı naylon poşetli yepyeni damacanalarla geliyor tavsiye ederim tadı da güzel pınara 6 ytl verip saatlerce beklemekten bıktığım için buna geçtim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: FREE_MIND
Ben de Ankara'dayım, Saka Su kullanıyorum. Geçenlerde zamlandı, 5.75 YTL oldu. Yakınlarda Javsu bayisi de var, eğer önerirseniz ona geçebilirim. Sonuçta her defasında 2 damacana istiyorum, Eğer Javsu 4.25 ise, her isteyişimde 5 YTL yani bir damacana parasından daha fazla kazanmış olurum. Hem de jandarma vakfına katkım olur.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: FREE_MIND
Ben de Ankara'dayım, Saka Su kullanıyorum. Geçenlerde zamlandı, 5.75 YTL oldu. Yakınlarda Javsu bayisi de var, eğer önerirseniz ona geçebilirim. Sonuçta her defasında 2 damacana istiyorum, Eğer Javsu 4.25 ise, her isteyişimde 5 YTL yani bir damacana parasından daha fazla kazanmış olurum. Hem de jandarma vakfına katkım olur.
benimde tek derdim o üstadım aslında...JAVSU genel olarak iyi diyorlar hemde Jandarmayada katkı açısından dediğinde doğru yani...neden olmasın diye geçiriyorum içimdende aslında...
-
1 suları almadan önce önce nasıl nerde depolandıklarına ve taşındıklarına da bakın. bazı sular günlerce yağmurun çamurun tozun güneşin altında bayiinin önünde bekletiliyor. onlaran uzak durmak lazım. bazıları ise dükkanın içinde temiz bir şekilde saklıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: FREE_MIND
Alıntıları Göster
2 bazı firmalar naylon poşete koyup getiriyor bu da sağlıklı bir uygulama
3 bazılarının damacanaları ezik ve çizik içinde ondan uzak durmak lazım
-
Bizim burda 4,25 ytlquote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06quote:
Orjinalden alıntı: FREE_MIND
benimde tek derdim o üstadım aslında...JAVSU genel olarak iyi diyorlar hemde Jandarmayada katkı açısından dediğinde doğru yani...neden olmasın diye geçiriyorum içimdende aslında...
Alıntıları Göster
-
çok faydalı bir başlık olmuş.. ben de damacaların doldurulma ve saklama koşullarına pek güvenmediğimden 1.5 ytl civarına 5 ltlik pet alıyorum.. nestle veya hayat ikisi de güzel.. çok pahalıya da gelmiyor bence.quote:
Orijinalden alıntı: ozkosif
Bizim burda 4,25 ytl
Alıntıları Göster -
bizim evin karşısındaki sucudan 3,5 ytlye alıyoruz sanırım fena da değil aslında ama hayat suyu denemek lazım tabi.. hem bu çekiliş olayları da güzel oluyor bizim yan komşu baya bişeyler kazanmıştı vaktinde fiyatı ne kadar acaba hayat suyun ?quote:
Bizim burda 4,25 ytl
Alıntıları Göster -
Bizim burda FındıkSu 3.5 ytl 1 telefonda kapıya getiriyorlar memnunuz sudanquote:
Bizim burda 4,25 ytl
Alıntıları Göster -
Konya da çeşmeden içiyoruz bizquote:
Orijinalden alıntı: Snaqe
Bizim burda FındıkSu 3.5 ytl 1 telefonda kapıya getiriyorlar memnunuz sudan
Alıntıları Göster -
ben fatsu kullanıyorum. Giresunda bir firmanınmış.quote:
Bizim burda 4,25 ytl
Alıntıları Göster
damacana için 10 ytl aldı burdaki bayi.
Su için ise 5 ytl. -
Erikli bu konuda tek gibi bencequote:
Orijinalden alıntı: metinbestil
ben fatsu kullanıyorum. Giresunda bir firmanınmış.
Su için ise 5 ytl.
Alıntıları Göster
saka, saglık, hayat ve fatsu bunları sevmiyorum açıkcası güvenmiyorum da
rastgele markaların sularınada güvenmem. -
quote:
Bizim burda 4,25 ytl
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozkosif
Bizim burda 4,25 ytl
sizin orası neresi arkadaşım..? -
bi ara Nestle Pure Life'ın bir damacana verene 2 damacana bedava su verme kampanyası vardı ama bitti galiba..eğer devam ediyorsa yada tekrar başlarsa buraya yazmaya çalışırım..quote:
Su için ise 5 ytl.
Alıntıları Göster -
damacana su kullanımında büyük markalar yerine yerel markaları tercih etmek ekonomik açıdan daha mantıklı.quote:
Su için ise 5 ytl.
Alıntıları Göster
tabii temizliğe ve hizmete dikkat ederek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 30 Mart 2008; 19:03:12 > -
İzmirde izsu var 2,25 ytl ye 2 tane 19 lt lik ve 1 tane 8 lt lik doldurtabiliyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: boranet
Erikli bu konuda tek gibi bence
saka, saglık, hayat ve fatsu bunları sevmiyorum açıkcası güvenmiyorum da
rastgele markaların sularınada güvenmem.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
bi ara Nestle Pure Life'ın bir damacana verene 2 damacana bedava su verme kampanyası vardı ama bitti galiba..eğer devam ediyorsa yada tekrar başlarsa buraya yazmaya çalışırım..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: vogue
bi ara Nestle Pure Life'ın bir damacana verene 2 damacana bedava su verme kampanyası vardı ama bitti galiba..eğer devam ediyorsa yada tekrar başlarsa buraya yazmaya çalışırım..
ben o kamoanyadan almıştım
pure mi değilmi bilmiyorum ama 6ytl bi damacananın fiyatı
10 lt bolu abant suyu migrostan 3.35 TL'ye aldım. 2 tane alıp acı içinde eve 600 metre yürüdüm parmaklarım kan topladı ama değdi :D bi daha olsa bi daha yapamam tabi arabayla giderim :D
|
icinizden malum partiye oy verenler sizlanmasin burada. 3 ayda 15 liradan 32 liraya cikti damacana. allah belasini versin sebep olanlarin. bide gelmisler su insani bi ihtiyactir hayrattan doldur diyor. gel ameleligimi sen yap doldurayim kamil. asansorsuz 5.kat hayrat 2 km uzakta. gel! |
Sporcu zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olmalı fakat bu arkadaş ola ola akpnin trollü olmuş.Dolayısıyla çoğu değerden de mahrum kalmış. Yazmanıza değmez arkadaşlar boşverin siniriniz bozulmasın. Artık herkes herşeyin farkında.
|
40 liraya damacana, 10 liraya 1 ekmek alınca millet düşünmeye başlayacak sanırım. bu nasıl bir rahatlık?
|
Konuyu yeni gördüm, İstanbul / Pendik'te ikamet edenler için bir sıcak fırsatım var.
Pendik/Yeşilbağlar'da gel alda 3.25'e alıyoruz biz 19 LT. damacanayı. Bizim eve yakın fakat her gidişte 2 tane atıyorum arabaya evde bir köşede bir tane stokta duruyor her zaman. Markası Taşdelen su. Bosna parkının tam karşısında. |
Doların kaç lira olduğunundan haberin yok galiba, boş boş konuşup durma. Dünyanın neresinde görülmüş, konutlar ve sanayi için %125 elektrik zammı yapmak? Daha önce sanayi'ye 2 kere daha %100 zam yapılmıştı. Son 6 ayda %400'e yakın zam! Artık kira öder gibi elektrik ödüyoruz. Farkında mısın bilmiyorum ama elektrik zamları sonrası marketteki her ürünün, her şeyin fiyatı 2 katına çıktı. Ha sorarsan enflasyon %36 tabiki! Yersen Akaryakıt fiyatlarından biraz bahset kardeş? Mesela Dizel'in litresinin 14,50 TL olup, arabanın deposunu fulleyemekten biraz bahset. Fullesen 1000 liraya para ödersin kesin. Millet arabasına benzin alamadığı için sokakta, garajda bekletiyor. İnsanları kuruş hesabı yaptıracak noktaya getirdiniz. 24 - 28 Ocak'ta yaşanan/yaşanmaya devam edecek sanayilerdeki elektrik kesintisinden biraz bahset. "Gaz yağları vardı yiğenim, tüp için kuyrukta bekliyorduk." Haydi hayırlı traşlar. |
Kafayı yemişsin, gerçekten, bence bi check-up falan yaptır, iyi değilsin.
|
Erikliden bi daha siparis falan vermem. Adamlar musteriyle resmen dalga geciyorlar. Saat 13:00de siparis verdim ve 4 kere aradim su gelmedi. Hem pahali, hem de musteriyi salak yerine koyuyor. Sacma sapan bi firma. Bedava verseler yuzune bakmam
|
Buzdagi cok guzel su. Tavsiye ederiz. Ucuz hem de yakindan geldigi icin. Aslinda devlet soyle bir sey yapmali, normal su borusundan ayri sadece icme icin evlere, ozonlanmis su goturmeli bu ayri giden borudan. Malum ozon pahali. Millet icme icin kullanmali bu suyu. Şu su getiren insanlara cok aciyorum cunku. Oldukca zor bir is. Kocaman agir seyleri tasiyorlar yani. Bir de bu sekil olunca, su hareketsiz kalmaz ve icinde bakteri olusmasi cok az olur. Tertemiz nehirden su icer gibi iceriz. Aslinda nehirlerden direk boru hatti yapsalar o bile olurdu da Turkiyede temiz nehir kalmamistir.
|
Benzer içerikler
- coffy bedava kahve
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- afyon eko sucuk yorumları
- bim kokoreç fiyat
- deli2go ne demek
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X