Şimdi Ara

Eve Tek Kullanımlık Damacana Getiren Su Firması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir Hayat Su kullanıyorduk ama son zamanlarda verdiğimiz siparişleri getirmemeye başladılar ve ben de başka bir su firması arayışına girdim. Çok sağlıklı olmadığını düşündüğümden bundan sonra tekrar kullanılabilir damacana yerine tek kullanımlık PET damacana getiren ve içimi güzel bir sucudan almak istiyorum.

Önerebileceğiniz markalar nelerdir?

Tat olarak Erikli'yi sevmiyorum, Purelife ve Damla hoşuma gidiyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eve Tek Kullanımlık Damacana Getiren Su Firması

Tek kullanımlık damacanalarda su hizmeti sunan firmalar, evlere ve iş yerlerine kolaylık ve hijyen sağlarlar. Bu firmalar, genellikle aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli damacana boyutları sunarlar:

• 19 litre
    • 15 litre
    • 10 litre

Erikli Su ve TDS Değeri

Erikli su, yüksek mineral içeriğiyle bilinir ve TDS (Toplam Çözünmüş Katılar) değeri genellikle 250-500 ppm (milyonda bir parça) aralığındadır. TDS değeri, sudaki çözünmüş minerallerin miktarını gösterir ve 500 ppm'nin altındaki değerler genellikle içme suyu için kabul edilebilir olarak kabul edilir.

Tek kullanımlık damacana hizmeti veren firmalar, genellikle erikli su ve diğer su türlerini sunarlar. Damacana üzerindeki etiketleri kontrol ederek TDS değerini ve diğer önemli bilgileri doğrulayabilirsin.

Avantajları

Tek kullanımlık damacanalarda su hizmeti kullanmanın birçok avantajı vardır, bunlar şunları içerir:

• Kolaylık: Suyu ağır bidonlarda taşımana gerek yoktur ve damacana boşaldığında yenisini kapına kadar getirilir.
    • Hijyen: Tek kullanımlık damacanalar, musluk suyundan veya eskiyen tekrar kullanılabilir damacanalardan daha hijyeniktir.
    • Zaman tasarrufu: Suyu kendin taşımak veya almak için zaman harcamazsın.
    • Sağlıklı su: Tek kullanımlık damacanalar, güvenilir kaynaklardan elde edilen ve su kalitesi standartlarını karşılayan suyu sağlar.

Tek kullanımlık damacanalarda su hizmeti veren firmaları araştırırken, müşteri hizmetleri, teslimat seçenekleri ve fiyatlandırma gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca, suyun kaynaklarını ve TDS değerlerini kontrol etmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • suyu nasıl bilmiyorum ama tek kullanımlık olarak kalabak marka olması lazım
  • Erikliyi ben çok seviyorum hergün en az 2 tane 1.5luk pet bitiriyorum 3 olduğuda oluyor.Bence en kalitelisi erikli
  • Tek kullanımlık 19 lt. getiren Lido var. Sapanca suyudur, fena değildir.
  • tek kullanımlık suyu evine getirmezler, çünkü ikisinin maliyeti arasında epey fark vardır.birini 3 liraya alıyorsa diğeri en fazla 1.5 liradır dolumu belki senin için farketmez ama herkez aradaki 1.5 lira farkı ödemek istemez.
  • Türkiyenin en kaliteli suyu eriklidir. Ölçüm cihazı ile ölçtük. Oradan biliyorum :)
  • Neden tek kullanımlık istiyorsun ki? Zaten o damacanalar sıcak ve soğuk içtiğin kapalı su ile yıkanıyor ardından özel bir odada bakterilerden arındırılıyor öylece suyu dolduruyorlar. Sonuçta 19 Litrelik su kafasına dikip içecek yanı yok içine işiyorlar diyorsan onu bilemem :)

Erikli uludağ ve erciyes suları güzel. Hayat suyu tavsiye etmem çünkü çeşme suyu gibi tadı var tabi sizin oranın suyu ile Mersinin suyu bir değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlıklı bulmuyorum ve çevreye de zararlı. 19 lt'lik damacanayı temizlemek için 19 lt'den fazla su harcıyorlar.

Erikli'nin içimi hoşuma gitmiyor. Hatta Erikli çeşme suyu gibi geliyor bana. İçerdiği mineral değerlerine göre Pınar'ın Toroslar'da dolum yaptığı suyu tercih edebilirim veya tek kullanımlık olduğundan Lido. Sapanca'nın suyu da iyidir aslında.
  • Evet en kaliteli su eriklidir, annem calıştığı firmaya gelcek suları seçmek için hepsinin sonuçlarını incelemişti, 10larca marka arasından en kaliteli erikli çıkmış.
  • o zaman bizim gibi yap 5'lik pet al lido heryerde yokturki! ben görmedim mesela evlere servis yapılanı.
  • Bazen marketten bir kasa, 1.5 lt'lik Purelife, Pınar karışık su alırdım da şimdi markete gitmeye üşeniyorum. Hem her zaman da almıyorduk, arada bir değişiklik olması açısından; farklı pH ve mineral değerlerine sahip olmaları nedeniyle tercih ediyorduk. Her zaman markete de gidemem.

Nasıl fark etmiyorsunuz bilmiyorum, Erikli'de yosunsu bir koku var. İçimi de sert. Damacanarlada özellikle, o koku çok daha fazla. Petlerde ise sert tat kolay fark ediliyor. Belki alışkanlıktan dolayıdır ama kullandığım diğer markalarda böyle olmuyor.
  • kalabak marka su kuyu suyudur tadıda iyi değildir tavsiye etmem
  • kalabak suyunu başka hiç bir suya değişemem.hele içtiğinde ağzında bir tatlımsı tad kalıyor ya bitiyorum
  • Kabalak su kadar dandik bi marka görmedim sen ne iciyosun dersen erikli evde erikli kullaniyoruz gayet ideal bi su
  • Bim de 5 litrelik sular ucuz. Bi aralar Migrosda 10 litrelik şişe su vardı onlardan alabilirsin.
  • BİM fanatiğiyim ama BİM'in suyunu sevmiyorum.

Zaten önemli olan fiyatı değil kalitesi ve içimi. Şimdi Pınar'a telefon edip Toroslar kaynaklı suyun İncek bayisindeolup olmadığını soracağım ve pH değerin de öğreneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Neden tek kullanımlık istiyorsun ki? Zaten o damacanalar sıcak ve soğuk içtiğin kapalı su ile yıkanıyor ardından özel bir odada bakterilerden arındırılıyor öylece suyu dolduruyorlar. Sonuçta 19 Litrelik su kafasına dikip içecek yanı yok içine işiyorlar diyorsan onu bilemem :)

Erikli uludağ ve erciyes suları güzel. Hayat suyu tavsiye etmem çünkü çeşme suyu gibi tadı var tabi sizin oranın suyu ile Mersinin suyu bir değil.

ondan bu kadar temizki çevremde 2 kişi bakteriyel enfeksiyon kaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Sağlıklı bulmuyorum ve çevreye de zararlı. 19 lt'lik damacanayı temizlemek için 19 lt'den fazla su harcıyorlar.

Erikli'nin içimi hoşuma gitmiyor. Hatta Erikli çeşme suyu gibi geliyor bana. İçerdiği mineral değerlerine göre Pınar'ın Toroslar'da dolum yaptığı suyu tercih edebilirim veya tek kullanımlık olduğundan Lido. Sapanca'nın suyu da iyidir aslında.

Çevreye zararlı olan hangisi? Sürekli plastik üretip piyasaya süren mi yoksa bir kere üretip sürekli onu kullanan mı? Sağlık için bir şey diyemem fakat çevre için depozitolu ürünler daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudi

Çevreye zararlı olan hangisi? Sürekli plastik üretip piyasaya süren mi yoksa bir kere üretip sürekli onu kullanan mı? Sağlık için bir şey diyemem fakat çevre için depozitolu ürünler daha iyi.

PET'in geri dönüşütürülmesi, dönüşümlü damacanaların temizlenmesine göre çevreye daha az zararlıdır.
  • Erikli gibi su var mı ya mis gibi su.Bu arada su sebiline baktım da Kuvars su içiyormuşuz iyi fena değil. Depozitoludur kendisi.

Benim en nefret ettiğim su markası Turkuaz, çeşme suyundan da beter bir tadı var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.