Şimdi Ara

Eve Tek Kullanımlık Damacana Getiren Su Firması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet erikli güzel su TDS değerleri olarak ta 16 çıkıyor tabi ondan daha iyi deger veren Korusu var değeri 9 oda güzel ve fiyat olarakda iyi. uludağ suları genelde TDS olarak en fazla 35-40 çıkıyor.
    Turkuaz su zaten işlenmiş içme suyu. birde sevmediğim sağlık su var aynı kuyu suyu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeroplane

Türkiyenin en kaliteli suyu eriklidir. Ölçüm cihazı ile ölçtük. Oradan biliyorum :)

anlaşılan sizde bizim arkadaşlar gibi TDS değerlerini kontrol etmişsiniz.
    bizim ölçümlerde birinci sırada waterlife ile arıtılan su değeri 5 çıkmıştı.
    ikincide korusu değeri 9 üçüncüde erikli 16 çıkmıştı. genelde uludağ tarafındaki suların değeri 35 civarında çıkıyordu.
    sizdeki ölçümlerde buna uyuyormu aceba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

kalabak marka su kuyu suyudur tadıda iyi değildir tavsiye etmem

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

kalabak suyunu başka hiç bir suya değişemem.hele içtiğinde ağzında bir tatlımsı tad kalıyor ya bitiyorum

Arkadaşlar mükemmel olan kalabak suyu ile istanbulda satılan kabalak karışmış bence.

Yoksa 26birkan 'ın dediği gibi çok güzel bir tat vardır kalabakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necc7

quote:

Orijinalden alıntı: Aeroplane

Türkiyenin en kaliteli suyu eriklidir. Ölçüm cihazı ile ölçtük. Oradan biliyorum :)

anlaşılan sizde bizim arkadaşlar gibi TDS değerlerini kontrol etmişsiniz.
    bizim ölçümlerde birinci sırada waterlife ile arıtılan su değeri 5 çıkmıştı.
    ikincide korusu değeri 9 üçüncüde erikli 16 çıkmıştı. genelde uludağ tarafındaki suların değeri 35 civarında çıkıyordu.
    sizdeki ölçümlerde buna uyuyormu aceba.

Babam su arıtma cihazı satıyor. Ölçme aleti var kendisinde. Onunla ölçmüştük ve çok iyi çıkmıştı. Arkadaşa tadının kötü gelmeside çok iyi olmasındandır. Sertliği düşük çünkü..

• O ölçüm aletleri suda çözünmüş madde miktarını ölçer sadece ve ne kadar sağlıklı çalıştıkları da malum. Ben suyumu labaratuvar sonuçları ve pH değerine göre seçtim.
  • çenesuyu
  • Munzur Su
  • hamidiye su
     Eve Tek Kullanımlık Damacana Getiren Su Firması?
  • turkuaz ve damla içmede ne içersen iç bunlar en kötüleridir tat oalrak güzel olabilir ama içerik olarak kötüdürler
  • Ne olursa olsun Uludağ sularını tercih etmeye çalışın. Laboratuvar sonuçları Ph değerleri Uludağ sularının Sapanca, Toros moros sularına göre çok daha iyi olduğu gösteriyor. Erikli güzeldir ama sanırım bu sonuçlarda en iyi Korusu çıkıyor.
  • Purelife (nestle) = Erikli
  • ankarada çeşme suyu içiyom ben
  • Hort için kusura bakmayın. Tek kullanımlık damaca su tavsiyesi gerekti aile için. Bilgisi tavsiyesi olan var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.