Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.378
Cevap
127
Favori
815.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coca-Cola Company "turkuaz su" markasıyla insanımıza kanalizasyon suyu içiriyorlar...
  • by high ne yazıkki burdaki mikroorganızm degerleri(soldakeıler) ne yazıkki suyun cıkıs noktasından alınan numunelere aittir.Önemli olan firmaların suyu nasıl depoladıkları,tasıdıklarıdır,kısacası suyu içmeye aldıgınızdaki mıkroorganızma degerleri önemlıdır.Siz gene dediğim gibi arasıra suyunuzu analiz ettirin ve gönül rahatlıgıyla için.

quote:

Orjinalden alıntı: by_high

WaLA beN DAMLA'yı KuLLanıyoruM...SUyumDan da Çok MemNunum Fiyatı 5.50 ytl içiM Çok RahaT, Acaba TemiZ YıkaNdı mı NasıL dolDoruLuyor diE düşünMeme Hiç Gerek YoK KaliTesi TartışılMaz çünKü Coca-Cola Company bi Ürünü...BiaRa Tanıdık Bi DostuM bu Su işiNe girmiŞ GeLdi Bi Dene DeDi MarKAsıda Tanıdık Bi MArKAydı Ama ŞuanDa unuttuM waLA suyuMun KıymetiNi daha ii anLAdım HemeN DAMLA'ya gEri döndüm zAten Bi Çaldır Kapat mAXimuM yarım Saat içiNde kapında...BakıN bi Bu DAMLA'nın AnaLiz DeğeRLeri Kendi suyuNuzLA KarşıLaştırıN kenDi siTesinDen aLdım...
    Damacana Su Fırsatları (19lt.)

• Arkadaşlar bu topiği ihmal etmeyelim. Herkes duyduğu damacana su kampanyasını yazarsa çok iyi olur. Şuanda LİDO suda ücretsiz ilk su kampanyası var.
    www.lido.com.tr
    404 Not Found
    http://www.lido.com.tr/kampanyalar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enorton -- 14 Mayıs 2008; 20:37:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: armoni59

Arkadaşlar istanbul kadıköy de otoruyorum.Epeydir Kabalak suyun kullan at dedikleri depozitosuz 19 lt.lik damacanalarından alıyorum.Fiyat 5.5 ytl.Temiz mi diye düşüncem yok rahatım.Tavsiye derim.

yaw esk.de 4 yıl yasadım o kalabak mıdr nedr icme be birader onun yuzunden hastanede yaqtan coktu benden soylemesi:D
  • Ankara Çankaya'da Birlik Mahallesi etrafında oturanlar Esin Su'yu rahatlıkla alabilir . 5 Ytl hemde kaliteli su içtim çok beğendim.. Eğer ilgilenen olursa pm atsın numarasını atarım.. Ben etrafımdaki herkese önerdim herkes beğendi tabi ilk ben verdim bi bardak denesinler diye :)
  • istanbulda kayışdağı su alıyoruz 3 ytl 19 lt...
  • ARKADAŞLAR BİZ NEVŞEHİRDE 10 YILDIR AYTAÇ SUYU TERCİH EDİYORUZ.ESKİDEN 5 LT LİK DAMACALARDAN ALIRDIK ŞİMDİ DE EVİMİZE KADAR GELİYOR VALLAHİ 19 LT SUYA 4.5YTL VERİYORUZ DEĞİYOR.ÇOK KALİTELİ VE TATLI SUYU VAR.BİLİNDİK MARKA DİĞER FİRMALARIN YAN KURULUŞU DEĞİL ŞİDDETLE TAVSİYEM.ALAN ALIR AĞZININ TADINI BİLİR ALMAYANDA DİĞER SULARA DEVAM EDER.
    ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.
    SU GİBİ AZİZ OLUN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_grb -- 14 Mayıs 2008; 22:02:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enorton

Arkadaşlar bu topiği ihmal etmeyelim. Herkes duyduğu damacana su kampanyasını yazarsa çok iyi olur. Şuanda LİDO suda ücretsiz ilk su kampanyası var.
    www.lido.com.tr
    404 Not Found
    http://www.lido.com.tr/kampanyalar.html

bilgilendirme için teşekkürler ama birde fiyat öğrenebilseydik daha iyi olurdu gibi gelior bana sanki...

• Su şartlandırma konusunda faaliyet gösteren bir kimya firmasında mühendisim. Özellikle İstanbul ve çevresinde bulunan bazı su firmalarına da hizmet vermekteyiz. Benim ve bazı iş arkadaşlarımın bu firmalarda şahit olduğu manzaralar hiçte iç açıcı değil neyazıkki.. Bazı yerler Arena'lık iken bazıları "doğal kaynak su" reklamını yaparken gizli bölmelerde bulunan reverse-osmosis(r.o) sistemleri sayesinde kuyu suyunu işlemekte.. Bunların yanısıra su hijyeni ise tam bir muamma. Günümüz teknolojileri olan klordioksit ve ozon jeneratörleri yerine en ucuz yöntem klorlama kullanılmakta (1-2 istisna hariç).. Prosedürüne titizlikle uyulmadığı takdirde kanserojen etkiye sahip olan klorun nasıl uygulandığını tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu firmaların çok iyi paralar kazandıklarını biliyorum(özellikle yaz aylarında). Ama kazançlarına oranla yeterli kalite mevcut mu? hiç zannetmiyorum.. Bilinen bazı büyük grupların sahip olduğu firmalar dışında kesinlikle damacana kullanmayın derim.
    Ben artık şahsen bu hususta doğal kaynak suyu faydaları vs. geçtim, zararı olmasın H2O ihtiyacımı kanserojen olmayan biçimde karşılasın yeter diye düşünüyorum ve bu amaçla gün geçtikçe artan damacana fiyatlarını da göz önünde bulundurarak kendim tezgahaltı bir r.o sistemine sahip olmaya karar verdim.Yaklaşık 100-150 $ civarı bir yatırım ile kendi saf-temiz suyumu üreteceğim(günde yaklaşık 200-250 lt) ve gönül rahatlığıyla kullanacağım. Belli aralıklarla analizini yapma imkanım da mevcut. Sudan gelecek mineralde eksik olsun, yeterki temiz olsun kanserojen olmasın. Senede 1 membran, 2 housing filtre,1-2 aktif karbon değiştirsem max 50 $ gibi tutar. Bu rakamda yıllık damacana maliyetinin yanında komik kalır.
    20-30 yıla kalmaz zaten dünya su kaynakları iyice tükenecek ve insanlık (farklı bir teknoloji çıkmadıkça) r.o sistemleri ile deniz suyunu arıtıp kullanacak. Bunu şu anda zaten İsrail, Arap ülkeleri, Malta gibi su fakiri ülkeler verimli olarak kullanmakta. Yakında Kıbrısın büyük bir bölümü de r.o suyu kullanıyor olacak. E bizde şimdiden alışalım değil mi?!
    Acı ama gerçek insanlık yavaş yavaş dünyanın sonunu getiriyor.. Herkese iyi akşamlar

• Jandarma Asayiş Vakfı'nın suyuymuş;

http://javsu.com.tr/asp/index.asp

Ben bu hafta pazarda tanıtımlarını gördüm. Evde eski bir damacana vardı yaz geldiği için 2. su olarak aldım. Değiştirerek sipariş vereceğim.
    4,5 Ytl. 5 verip üstünü almadım ısrarla geri verdi, "bizde ne ise o bahşiş almıyoruz" dedi hayret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 15 Mayıs 2008; 0:52:22 >
  • Çok teşekkürler oaston arkadaş, şok güzel bir açıklama oldu gerçekten ama gerçekten...lütfen bu konulardada sessiz kalmayalım, insanoğlu olarak bizler yemeksiz, evsiz, barksız, malsız kalabiliriz ama susuz 1-2gün sonra hepimiz ölürüz...yazınızı okuyunca valla ne yalan söyleyeyim insani içgüdülerim kabardı diyebilirim...Teşekkürler...
  • oaston@ teşekkürler,peki hangi markalar söylediğiniz güvenili koşulları sağlıyor..acaba buraya yazabilirmisiniz ona göre bilinçlenir insanlarda mesela,sağlık,kavacık suları nasıldır bu açıdan
  • Ankaradayım dikmende
    aquaturka kullanıyoruz memnunum 5 ytl
    ama bu sıralar pirsu diye bi su markası yayıldı buralarda
    biraz siyasi bi marka:) denedim pek begenmedim..

Nestle Pure Life ın 0.5 lt pet siseleriyle damacanası aynı yerde dolmuyor..
    kücük pet suda nestle de Pınar ve Eriklinin yanına girebilir ama Damacanada kesinlikle giremez..

Pınar su ise simdi damla ve madran olarak iki cesidi var..damla daha ucuza mal oluyor ve madrana göre daha kötüdür..
    Pınar alacaksanız Madran alınız..
    Tabi suda erikli tek gecilir..

Ankarada önerebileceginiz fifma var mı
    hem fiyatı normal olacak hem tadı güzel olacak hem de hijyenik olacak,dışı falan posetli olsun istiyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dallassimo

Ankaradayım dikmende

kücük pet suda nestle de Pınar ve Eriklinin yanına girebilir ama Damacanada kesinlikle giremez..

Pınar su ise simdi damla ve madran olarak iki cesidi var..damla daha ucuza mal oluyor ve madrana göre daha kötüdür..

hem fiyatı normal olacak hem tadı güzel olacak hem de hijyenik olacak,dışı falan posetli olsun istiyorum?

Hocam ben de yeni geçtim bu suya ama siyasi olayı nedir, yani hangi siyasi taraf?

• Suya da siyaset bulaştırdınız ya ne diyeyim. Ne yani suyun içine sağcılık ya da solculuk hormonu koyup içenleri kendi taraflarına mı çekiyor bu siyasi su firmaları.

Ekleme: Ben Ankara Keçiörendeyim ve damacanası 5,50 ytl'den korusu alıyorum. Ama artık reverse osmosis sisteme geçmeye karar verdim. Özellikle de oaston nikli arkadaşın yazdıklarını okuduktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 15 Mayıs 2008; 16:15:58 >
  • Vallahi yalanda değil aslında biliyormusun kendinibil kardeş...Yani artık kendin pişir kendin ye devri yerine kendin arıt kendin iç oldu olacak gibi...
  • Arkadaşlar dayım esenlerde çamoluk suyun şubesini açtı suya kefilim çok güzel bir içimi var kesinlikle denemenizi tavsiye ederim şuan için çok uyguna veriyorlar suyu 3.5 ytl fiyatı var eğer esenler-atışalanı civarındaysanız 0212 429 41 28 no lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Buda web sitesihttp://www.camoluksu.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

quote:

Orjinalden alıntı: Dallassimo

Ankaradayım dikmende

Hocam ben de yeni geçtim bu suya ama siyasi olayı nedir, yani hangi siyasi taraf?

Aleviler bu suyu tercih ediyor burda..
    Pir Sultan Abdal dan geliyor olsa gerek:)

• quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Arkadaşlar dayım esenlerde çamoluk suyun şubesini açtı suya kefilim çok güzel bir içimi var kesinlikle denemenizi tavsiye ederim şuan için çok uyguna veriyorlar suyu 3.5 ytl fiyatı var eğer esenler-atışalanı civarındaysanız 0212 429 41 28 no lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Buda web sitesihttp://www.camoluksu.com/

İstanbul için güzel bir alternatif ama diğer illerimizide unutmamak lazım değil mi...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.