Valla mümkünse "damacanacı naci" nin dağıttığından farklı bi marka kullanmaya çalışıyorum...
siz gene iyisiniz, bizim eve o malum olaydan sonra damacana su girmedi bile hep pet şişe su kullanıyoruz,biraz pahalı ama alıştık artık 50 kuruş fazla ver kafan rahat olsun.
5 litrelik olanlardan alın daha ucuza bile geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: candy90
erikli
herkes erikli mi içiyor yahu ?!! bizim buralarda nerde var acaba bkoy kartaltepe..? hımm ben de erikli mi alsam artık acep? ne kadar erikli peki?
kayışdağı
Damacana kullanmıyoruz.Reverse Osmosis arıtma sistemi ile kendi içme suyumuz oluşuyor.
Damacana olsun farketmez
aklıma damacana sapıgı geldı
Hayat su.
salihli frida
erikli 19l ne kadar acaba
Amacım konuyu değiştirmek değil arkadaşlar ama geçenlerde birisi yazmıştı hazır suların içine belli oranda şeker oluyormuş insanların içtikçe içesi gelsin diye (bunu söyleyen arkadaş su firmasında çalışıyormuş)Neye güvenmemiz gerekiyor bilmiyorum.Damacana alalım diyoruz millet su içtiğimiz şişe ile tatmin olma peşinde normal hazır sulardan kullanalım diyoruz içine şeker atıyorlar.Neye güvenmemiz gerektiğini bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ComWarrior
Amacım konuyu değiştirmek değil arkadaşlar ama geçenlerde birisi yazmıştı hazır suların içine belli oranda şeker oluyormuş insanların içtikçe içesi gelsin diye (bunu söyleyen arkadaş su firmasında çalışıyormuş)Neye güvenmemiz gerekiyor bilmiyorum.Damacana alalım diyoruz millet su içtiğimiz şişe ile tatmin olma peşinde normal hazır sulardan kullanalım diyoruz içine şeker atıyorlar.Neye güvenmemiz gerektiğini bilmiyorum.
koyu mavi kapaklar için söylenir bu örneğin kuvars örneğin saka... ben daha düne kadar kuvars alıyordum ama içtikçe içesim gelmiyordu :D şimdi lacivert su olmuş..isme bak lacivert
tabikide erikli zaten 7.750 mi ne fiyatı bize 1 tane damacana 1 hafta yetiyor
quote:
Orijinalden alıntı: frisby06
tabikide erikli zaten 7.750 mi ne fiyatı bize 1 tane damacana 1 hafta yetiyor
Sakarya/Adapazarı - Karasu
5 yada 5.5 fiyatı
quote:
Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan
Damacana kullanmıyoruz.Reverse Osmosis arıtma sistemi ile kendi içme suyumuz oluşuyor.
markası ne bilmiyorum ama bizde o aletten kullanıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
erikli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme