Valla mümkünse "damacanacı naci" nin dağıttığından farklı bi marka kullanmaya çalışıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: act48
Valla mümkünse "damacanacı naci" nin dağıttığından farklı bi marka kullanmaya çalışıyorum...
siz gene iyisiniz, bizim eve o malum olaydan sonra damacana su girmedi bile hep pet şişe su kullanıyoruz,biraz pahalı ama alıştık artık 50 kuruş fazla ver kafan rahat olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: sero77
quote:
Orijinalden alıntı: act48
siz gene iyisiniz, bizim eve o malum olaydan sonra damacana su girmedi bile hep pet şişe su kullanıyoruz,biraz pahalı ama alıştık artık 50 kuruş fazla ver kafan rahat olsun.
Neyse konuyu saptırmayalım
Çine Topcam madran
erikli teen(asansörde)
tanıdık diye kuvars 4,5 tl alıyorum ama bugün su istedim lacivert diye bir marka geldi , bana " suyumuz değişti bu daha güzel sırma gruptan " dedi mal mal baktım ama lacivert diye su markası mı olur allah aşkına?!
kimsesırma dememiş forumda bir benmisırma içiyorum
şu haberi bilmeyen yoktur ama resime dikkatle bakın diğer haber sitelerindeki reismden çok farklı hangisiyle yapmış anlayamadım Buradan
markadan çok hizmete bakıyorum haberlere konu olan son damacana faciasından sonra. kapağını iyice kontrol ediyorum hatta geçen kapağın yanındaki naylon az biraz yırtılmıştı hemen değiştittirdim iyice paranayok oldum valla
çenesuyu
Kalabak
Yokmu ya eskişehirli
quote:
Orijinalden alıntı: Muse00
dayı önce bir ERİKLİ İÇ SONRA SU ICIYORUM DE
fındıksu,,,
ama..
suyu getıren amcamız bıle erıklıyı onerıor...
erikli ama annem çeşme suyu içiriyor
Hayat Su
Erikli süper
Damacana evde var. Birkaç kere aldık ama su kesintileri için.
Normalde çeşme suyu içerim. Mis gibi. Kirli değil, tadı yerinde.