Şimdi Ara

DAMAGE SORUNUM WARRRRRRRRRRRRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw millet şimdi ben mageyim ama 200 300 arası en ii vuruslarım bi sorun war mı?????????

• Yess .

KE de şu anda bir bug var ve daha düzeltilmedi.

Damage larda staff lar etkisiz şu anda.
    Stafflı da staffsız da hemen hemen aynı damage i görürsün.

Bug düzeltilince sorun ortadan kalkacak ama bug u düzeltmeyi inş. akıl edebilirler bu akıllı adamlar
  • walla bi ara bug vardı staffla vuruş ile staffsız vuruş aynıydı ama çözüldü diye biliom bazı günler bende zorlanıyom bugbeari bi fire spear bi fire balla keserken şimdi üstüne 3 ignition basmam gerekiyo bazı günlerde tek fire spearle kesiyom...
  • ya siz neden bahsediyorsunuz. lvl 52 flameyim damagelerim (51 büyüsü ile) 1400-1680 arası değişiyordu şimdi ise 950-1200 aRAsı . yalan olduk mageler. ALLAH 'tan flameyiz buzcular ise tam olarak yediler muzu. nediyem yalan olacak bu oyunda. o game mi ne varmış ona dönecem herkesin filosuna ,ticaret filolarına saldıracam boll ks yapacam töbe töbe
  • walla ogame nasıl yaw
  • bi ara bende oynadım pek hoşuma gitmedi çok uyuz bişey.
  • sen ne dıyorsun ya bılızard mı ne zıkkımsa 160 vuruyor
    zuhahahahahahah gawlot mudur nedır 2 atısta oluyor
    oyun harıka oldu
    ben bu oyunun.... ulan bula bula bu bug mage yımı vurdu
    olsun allah apos ve deruculardan razı olsun kuruyom partıyı gelsın ex ler

• quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

walla bi ara bug vardı staffla vuruş ile staffsız vuruş aynıydı ama çözüldü diye biliom bazı günler bende zorlanıyom bugbeari bi fire spear bi fire balla keserken şimdi üstüne 3 ignition basmam gerekiyo bazı günlerde tek fire spearle kesiyom...

Çözülen bişi yok ki bu KE de
  • ardaşlar ben paper fireyim cz de orclara ( rogue ) fire thorn ile 800-900 arası vururken şimdi ancak 600 vurabiliyorum ayrıca staff sız damagem staff olunca dahada düşüyo dün gece cz deydim orc town basıyoduk savunma kuleleri 1500-1600 arası damage vurdu bana doğal olarak yattım ve xp gitti bugunde oyuna girilmiyooo..

• benim salemeander +6 ile inferno 800 çakıyodum şimdi 250 çakıyom bu nasl iş ya gidiyom bende solucan kesiyom ne yapak artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa76 -- 12 Eylül 2005, 0:15:51 >
  • walla yaw bidaki surumde wormde kesemicez heralde
  • AYNEN LARD ORCLARI BLIZZARD + ICE BURST (2 VURUŞ) ŞİMDİ ( BLIZZARD + 3 ICE BURST)
    LAMIA 4 VURUŞ --> 7-8 VURUŞA ÇIKTI
    HOUNGA (6-7 VURUŞ)ARTIK TEK KESEMİYOM YADA ÇOK ZORLANIYORUM
    LAMIROS (6-7 VURUŞ) ARTIK TEK KESEMİYOM YADA ÇOK ZORLANIYORUM

:(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 12 Eylül 2005, 0:32:17 >
  • EWET ARKADAŞALR BENİM DE WARRİORUM VAR BAZEN 10 DAMAGE VURUYO BAZEN 300-400 AMA GENELLİKLE 10-20 VURUYO.NEDEN YARDIM EDİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

EWET ARKADAŞALR BENİM DE WARRİORUM VAR BAZEN 10 DAMAGE VURUYO BAZEN 300-400 AMA GENELLİKLE 10-20 VURUYO.NEDEN YARDIM EDİN.

BUG
    nedeninin bu olduğunu sanıyorum. düzelmesi için dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok gibi görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative
    Damage larda staff lar etkisiz şu anda.
    Stafflı da staffsız da hemen hemen aynı damage i görürsün.

Bendeki staff Flame Damage 32 ama
    Staffla vurunca 210 Damage
    Stafsız vurunca 205 Damage
    veriyo...

Kısa zaman içerisinde düzelicektir...
    Yoksa Mage'ler için kötü olucak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splash_metal -- 12 Eylül 2005, 16:51:55 >
  • Sorun gecmezse malesef daha mage ile oynayamıcam 62 hazır doğum tarihli bi satandan alıcam ona devam ederim stafflar çalışmıyo örnek harpye 2200 vururken artık 1300 vuruyorum çok acı bi olay acaba insanlarada aynı şekilde düşükmü vuruyor daha denıyemedim bilgisi olan?
  • yaw ben tek basıma swfsiz bufsuz toplu ash knight kesiyodum eslantta simdi 2568 mana bir tanesini kesmek icin swfle kaca kaca manayı iki defa dolduruyom anca yetiyo :))) bende yeni char actım attack warior yetistiriyom cunku deffansive warior da bi moka yaramıyo artık vokerlik öldü bee sen topluyon arkanı dönüyon hiçbişi yok geri kacıyolar hahahahah valla cok komik oluyo yaw :D

• quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

Sorun gecmezse malesef daha mage ile oynayamıcam 62 hazır doğum tarihli bi satandan alıcam ona devam ederim stafflar çalışmıyo örnek harpye 2200 vururken artık 1300 vuruyorum çok acı bi olay acaba insanlarada aynı şekilde düşükmü vuruyor daha denıyemedim bilgisi olan?

2200 damage sanırım nova ile ve ayrıca flame sin demi .

1300 e düşmüş çok düşmüş senin galiba pet sin
  • Serverların hepsi açıldı ama magelerin bu sorunu hala düzeltilmeyecekmi arkadaşlar.Bilgisi olan lütfen paylaşsın.Bana düzeltmezler gibi geliyo.Bugün warrior ile başladım bu yüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.