Şimdi Ara

dambıl ile kol kası yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
168.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ozkulse

quote:

Orjinalden alıntı: levent_erkan

2 günde bir az kilo çok tekrar bence 5-7 kilo arası dambıllarla 10*3

yok daha neler . strongest men yarışmasınamı hazırlıyorsun. Arkadaşım hiç bir şey yapamazsın boşuna uğraşma iyi beslenme , sıkı ve ağır çalışmayla 1 yılda 5 cm belki yaparsın. o da elindeki ağırlıkla mümkün değil. Adale yapmayı çok istiyorsan en az 2 yıl spor salonuna git.

Bence çok yanılıyorsun.Bir arkadaşım 6 aydır body ye gidiyor.Eğer vücüdunu görebilseydin böyle saçmalamazdın.Yok iki sene yok beş sene.Bunlar en bayat sözler.İyi bir çalışma ve düzenle 3 ayda bile kasları belirginleştirmek mümkün...

• quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

quote:

yok daha neler . strongest men yarışmasınamı hazırlıyorsun. Arkadaşım hiç bir şey yapamazsın boşuna uğraşma iyi beslenme , sıkı ve ağır çalışmayla 1 yılda 5 cm belki yaparsın. o da elindeki ağırlıkla mümkün değil. Adale yapmayı çok istiyorsan en az 2 yıl spor salonuna git.

Bence çok yanılıyorsun.Bir arkadaşım 6 aydır body ye gidiyor.Eğer vücüdunu görebilseydin böyle saçmalamazdın.Yok iki sene yok beş sene.Bunlar en bayat sözler.İyi bir çalışma ve düzenle 3 ayda bile kasları belirginleştirmek mümkün...

belirgenleştirmek ayrı konu büyütmek ayrı konu. 1,5 aylık definasyon programıylada belirgineştirebilirsin ama 1 yılda en sıkı çalışan adam bile en fazla 5-8 kg arası kas hacmi alabiliyorsa istediği kadar kendini yırtsın 3 - 5 ayda bir halt yiyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 8 Nisan 2006; 17:07:36 >

• yok bi anda 100 tane çıkaramam zaten 85 kiloyum 20 tane bi defada bi keresinde zorladım 27tane yaptım ama yerden kalkamadım sonraki 3 gün boyunca hiç çalışmadım

15 yeterli zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: fısh hunter

quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

ben3 kilolukla yaptım oluo yaniii

ama inan şınav daha yararlı

günde 100 tane kadar

bu 100 taneyi 1 günde peryodik olarak mı yapıyorsun?Ben bir başladım mı 15'i geçemiyorum da
  • Arkadaşın ilaç vb.. bişeyler kullanmış olabilir mi ?

quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

ben3 kilolukla yaptım oluo yaniii

ama inan şınav daha yararlı

günde 100 tane kadar

• hocam 10 kg dambıl alıyorum 32-34 şınav çekebiliyorum ağırlık ii mi sizce ltfn grşlerinizi alayım
  • böyle mi yapmak istiyorsun

dambıl ile kol kası yapmak
  • evet hocam vide yaş 15 boy 189 kilo 82 zararı olurmu
  • Konu hort 35 yasindayim 180 boy 110 kilo sadece kol kasi icin 15*3 tekrar gunde yeterli olur mu dambil 8 er kilo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak simdi kardesim sana verecegim taktikle 1 ayda gorulur fark elde edeceksin.

Ilk olarak 5 kg dambıl aliyoruz sonra bak burasi cok onemli sadece 15 defa hareket yapiyoruz 1 ay sonra kaslariniz hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.