Şimdi Ara

Dambıl kaldırırken az kilo çok tekrar mı çok kilo az tekrar mı sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok tekrar ya da az tekrardan kastın ne onu bilmeliyiz önce? 12 tekrar mı? 15 mı? 20 30 mu?

az tekrar dediğin 1 tekrar mı 3 tekrar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 29 Ekim 2022; 17:25:10 >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Elimde 1.5 kiloluk ile 5 kiloluk dambıllar var 1.5 kiloyu bir ara getirmişti birisi , geçenlerde 1.5 kilo ile 390 civarı tekrar yaptım kolum birkaç gün dik kalmamıştı , 5 kilo ile böyle birşey yaşamadım hiç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 390 tekrar ne ya hahaha. çok tekrar derken 15 20 diyorsun sanmııştım 390 değil hahahhaha oha. gereksiz vakit kaybı

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Akşam ne iş yapabilirim ki vakit kaybım olsun akşamleyin basıyorum sadece vaktim olsada uğraşmam gereken birşey yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 29 Ekim 2022; 17:49:28 >
  • Belgeselde denk gelmiştim. Fark etmiyor gücün bitene kadar yaptığın sürece aynı etki oluyor, yaktığın kalori de aynı ama az kilo, çok tekrar iradeni güçlendirir bide sakatlanma riskini azaltır. Tek dezavantajı sıkıcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 29 Ekim 2022; 18:40:39 >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Yakında 10 kg lik alacam ama yinede sormak istedim az tekrar çok kilo mu çok tekrar az kilo mu diye , bende böyle birşey okumuştum ama doğruluğundan emin değildim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.