Şimdi Ara

damien comolli neden aykut ile devam etmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 yılında 1907 derneğinin comolli ile yapmış olduğu röportajı okuyunca, comolli' nin aykut ile çalışmayıp cocu' ya yönelmesinin cevabı ne olabilir diye düşündüm. öyle ya şu an herkes cocu' yu gönderilsin, kimi ersun getirilsin, aykut geri dönsün diye yazılar okuyoruz. sizce comolli' nin bu röportajı sizin için ne anlam ifade ediyor? alıntı:

"Bir sportif direktörünüz olursa, kulübün scouting sistemi, teknik direktörü belirleme, futbolcuları belirleme, kulübün iş modelinin nasıl geliştirilmesi gerektiği üzerinde bir felsefeniz olur. Her seferinde kulüp teknik direktörü değiştirirse, her şey değişebilir ve sürekliliğiniz olmaz. Ama bir sportif direktörünüz varsa herşey değişse bile devamlılığınız değişmez. Futbolun en büyük sorunu devamlılık ve sürdürülebilirlik eksikliğidir. Benim için sportif direktörlüğün önemli misyonu sürekliliği ve istikrarı sağlamasıdır. En önemli faydası teknik direktörler gelir-gider ama kulüp felsefesi uzun yıllar boyunca aynı kalır."
    https://www.1907unifeb.org/1907-fenerbahce-derneginin-damien-comolli-roportaji/

aklıma gelen ilk şey aykut' un comolli ile çalışmasının mümkün olamayacağı oldu. bana kalırsa ersun da comolli ile uyum sağlayamaz. sanırım neden sorusunun cevabı üç aşağı beş yukarı şekillenmiş gibi görünüyor. burada sanki teknik direktörü tartışmaktan ziyade sportif direktörlüğün ülkemizdeki durumunu konuşmak lazım. yerli / yabancı sportif direktörünün getirisi, götürüsü başarılı olma ihtimali ile diğer takımlarımızdaki kısaca sd' lerin kim olduğunu neler yapmakta olduklarını konıuşup tartışmak lazım.

şimdi herkes çok kolay bir şekilde ersun gelsin diyor. ersun' un gelmesi sizce o kadar kolay mı? (trabzon' da fenerbahçe şike yapmamıştır diyememesinden hiç bahsetmiyorum bile kaldı ki sonrasına aziz baba da bir daha sokmam kulübe demişti unuttunuz mu)

• hay sizi de aykutunuzu da
  • Aykut değilde başarısız eskilere rağbet olacaksa bence lorant zeman hatta mümkünse aragones topraktan çıkartılıp getirilmeli. İsmail kartal pereirada olur.
    Basarız olanın defterini kapatmayı ne zaman öğrenecek bu taraftar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh diyorum size be. konu aykut değil okuyorsunuz ama göz yok sizde. yorum bile yapamıyorsunuz çaylaklar sizi. konu ağır gelince ne yazacağınızı bilemediniz değil mi? konunun aykut olmadığını anlayamayacak kadar yobazsınız.
  • cunku taraftar oyle ıstemedı:D vızyona bak:D fabıan transferı de bu yuzden yapılmadı taraftar ıstemıyor dıye alı koc'un vızyona bak be:D bızım yonetımler kac yıldır futbol ustadı gs taraftarlarımızı dınleye dınleye dedıklerını yapa yapa ne hale soktular takımı. ne zaman taraftarı dınlememeyı ona gore hareket etmemeyı ogrenırsenız o zaman basarılı olmaya baslarsınız. hıc sasmaz bu durum hıcbır zaman taraftarı dınlemeyeceksın kendı dogruna gore hareket edeceksın. alı koc da zaten max 2020'yı gorecek bı adam. fb taraftarı da soyadı talıhlısı alı koc'a sırf guclu dıye tapmaya devam etsın. guce tapmaya devam edın vızyon mızyon dıye dolassınlar falan. daha bu vızyon kelımesını kullanıp bom bos adam olmayan kımseyı gormedım zaten. bu kelımeyı duydukca sınırlerım gerılıyor. neyse.
  • Yazı çok uzun bunlar okur mu :)

Cevabı basit Alex gibi adamı yedek bırakırsan,

90 milyon Euro'luk transfer yapıp bu adamların satisindan sadece 30 milyon euro kazanırsan, 4 yılda 1 şampiyonluk kazanırsan, sportif direktörluk yapıp teknik direktorun kuyusunu kazarsan gelir seni de kovanlar Aykut efendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun Yanal şuanda bizim için en uygun adres. Kimse başarı beklemiyor. Tek beklenti sahada savaşan, umut vaadeden bir takım.

- Yönetimin "genç oyuncu parlatıp satma" anlayışına uygun. Ersun Yanal'ın CV'sini bilenler, yaşı yetenler ne demek istediğimi anlar.
    - Fenerbahçe'nin genetiğini ve kulüp yapısını oyuncularına aşılayabilen 20 yılda gelmiş tek adam
    - Taraftarın istediği hücum futbolu mentalitesine sahip, dolayısıyla taraftarı stada çeker, Feneriumlardaki klimalar dahi satılır.
    - Bilimsel çalışır, takıma kaliteli fizik/kondisyon yükler. Takımları, sahada rakibi fizik olarak ezer.

"Trabzon'da başarısızdı ama" diyenler lütfen az ötede oynasınlar. Adamın zamanında Gençlerbirliği'nde yaptığını şuan yapacak ligde herhangi bir hoca yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.