Şimdi Ara

Damla Su Hakkında Anlatılanlar Gerçek Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Damla Su Hakkında Anlatılanlar Gerçek Mi ?

Damla su firması Coca Cola'ya ait.Bir zamanlar Turkuaz su diye firmaları vardı ne olduysa birden ortadan yok oldu.Damla su için kuyu suyuna mineral katıp şişeleyip millete satıyor diyorlar doğru mudur ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Damla Su Hakkında Anlatılanlar Gerçek Mi?

Damla Su, Türkiye'de son yıllarda popülerlik kazanan, çeşitli faydaları olduğu öne sürülen bir sudur. Ancak bu faydalar hakkında abartılı iddialar ve yanlış bilgiler yayılmaktadır. Bu iddiaların gerçekliğini incelemek önemlidir.

Damla Su Hakkında Söylenenler

• Damla Su, pH değeri yüksek alkali bir sudur: Bu doğru değildir. Damla Su'nun pH değeri yaklaşık 7,7'dir, bu da hafif alkali olduğu anlamına gelir.
    • Damla Su, vücudun pH dengesini düzenlemeye yardımcı olur: Vücudun pH dengesinin diyet ve diğer faktörler tarafından düzenlendiği bilinmektedir. Damla Su'nun bu dengeyi önemli ölçüde etkilediğine dair bilimsel kanıt bulunmamaktadır.
    • Damla Su, kronik hastalıkları tedavi eder: Damla Su'nun kanser, kalp hastalığı veya diyabet gibi kronik hastalıkları tedavi ettiği iddiaları bilimsel olarak desteklenmemektedir.
    • Damla Su, kilo vermeye yardımcı olur: Damla Su'nun metabolizmayı hızlandırdığı veya iştahı azalttığına dair bilimsel bir kanıt yoktur.

Sonuç

Damla Su, hafif alkali bir sudur ve bazı sağlık yararları sağlayabilir. Ancak bu yararların abartılı olduğu ve Damla Su'nun kronik hastalıkları tedavi ettiği veya kilo vermeye yardımcı olduğu gibi iddiaların bilimsel olarak desteklenmediği unutulmamalıdır. Su ihtiyacınızı karşılamak için Damla Su tüketebilirsiniz, ancak bu suyun mucizevi etkileri olduğuna inanmamalısınız.

Damla Su Kimin?

Damla Su, 2012 yılında kurulan Damla Su Üretim A.Ş.'ye aittir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabii ki dogru ben ictim helvami yiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

Tabii ki dogru ben ictim helvami yiyoruz

Adam Kimseye Fırsat Vermemis
  • quote:

nick mesaj uyumsuzluğu. . .
  • quote:

• Nerden bilebiliriz sence? Nasıl kanıtlayabiliriz yani?

Dediğin şeyi ben kanıtlayabilsem, avukatlar, insan hakları haylicene kanıtlar. O firma kalmazdı şimdiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 20 Haziran 2012; 11:13:39 >
  • beyler coca cola tüm içecek sektörünü ele geçirmeye çalışıyor..aldığınız içeceğin altına bakın. coca caola company yazıyorsa uzak durun..

migros çakallık yapıyor. coca colaya ait suları dolapta satıyor diğerleri rafta sıcakta duruyor...millet soğuk su isteyince haliyle dolaptan coca colanın suyunu alıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Gerçek mi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Nerden bilebiliriz sence? Nasıl kanıtlayabiliriz yani?

Dediğin şeyi ben kanıtlayabilsem, avukatlar, insan hakları haylicene kanıtlar. O firma kalmazdı şimdiye

Suyu iç mineral tadı geliyorsa konuyu açan arkadaş haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Suyu iç mineral tadı geliyorsa konuyu açan arkadaş haklı.

Gidip alayım hocam sağol öneri için
  • erikli su iyi ya
  • quote:

Üstündeki etikette Sofra İçeceği yazıyor.
  • kuyu suyu kötü mü la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Üstündeki etikette Sofra İçeceği yazıyor.

labımız yok evde nası ölçecen o mineral değerlerini
  • Coca Cola almayın,tersten yazıldığında Allah yoktur anlamı çıkıyor,hemde arapça yaaaaa
  • Çalıştığım sektörde coco colanın ürününden başka ürün satılmıyor.Arada içiyorum damla su fakat gerçekten tadı kötü dersiniz ki musluk suyu içiyorum. Turkuaz su da Coco colanın üretimiydi fakat harika bir suydu. Ama damla su dediğim gibi dersiniz ki musluk suyu. Su hariç diğer içeceklerde Kola ,Fanta,Gazoz,Soğuk Çay da Coca Colayı tek geçerim.
  • eğer uzun vadede içerseniz bu suyu:

Damla Su Hakkında Anlatılanlar Gerçek Mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

beyler coca cola tüm içecek sektörünü ele geçirmeye çalışıyor..aldığınız içeceğin altına bakın. coca caola company yazıyorsa uzak durun..

migros çakallık yapıyor. coca colaya ait suları dolapta satıyor diğerleri rafta sıcakta duruyor...millet soğuk su isteyince haliyle dolaptan coca colanın suyunu alıyor...

ufak at da civcivler yesin. pınar erikli damla hayat vs vs hepsi dolaptaydı migrosda.+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

beyler coca cola tüm içecek sektörünü ele geçirmeye çalışıyor..aldığınız içeceğin altına bakın. coca caola company yazıyorsa uzak durun..

ufak at da civcivler yesin. pınar erikli damla hayat vs vs hepsi dolaptaydı migrosda.+

capitol migros ve optimum migros git bak. dolaptalarsa 10 gün banlayacam kendimi...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

capitol migros ve optimum migros git bak. dolaptalarsa 10 gün banlayacam kendimi...

denizli forum çamlık migrosa git, eğer yok iseler 1 ay banlayacağım kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elma Çöpü

Çalıştığım sektörde coco colanın ürününden başka ürün satılmıyor.Arada içiyorum damla su fakat gerçekten tadı kötü dersiniz ki musluk suyu içiyorum. Turkuaz su da Coco colanın üretimiydi fakat harika bir suydu. Ama damla su dediğim gibi dersiniz ki musluk suyu. Su hariç diğer içeceklerde Kola ,Fanta,Gazoz,Soğuk Çay da Coca Colayı tek geçerim.

Bende dün bilmeden Damla Su aldım. Bencede tadı aynı musluk suyu gibiydi. Katılıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.