Foooşşş...Faşıırrtt... -Çek usta hortumu çek ordan! Fooşş..Foşuurrttt -Olm yan çizme lan ortaya akıt şu hortumu! ... Fooşşş... Tamamdır hacı al sana... http://img412.imageshack.us/my.php?image=imagesbo9.jpg GÖL!!
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası buharlaşma ve damlama hızına göre değişir olmayabilirde öss yüzünden ben napiim
quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası buharlaşma ve damlama hızına göre değişir olmayabilirde öss yüzünden ben napiim anlıyorum sıkıntını bende geçtim o evrelerden ama seninki kadar olmuyodu ama senden mühendis neyin bişiler olur bu akdar kastığına göre
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası buharlaşma ve damlama hızına göre değişir olmayabilirde öss yüzünden ben napiim anlıyorum sıkıntını bende geçtim o evrelerden ama seninki kadar olmuyodu ama senden mühendis neyin bişiler olur bu akdar kastığına göre 2. sene olunca böle oluyo endüstri möhendisi olcam ben