ilk melekler ve şeytanlar sonra da vinci sonrada kayıp sembol sırasıyla gidiyo dijikal kale ve ihanet noktası bu 3 kitaptan ayrı bu ikisini istediğin zaman başla benim tavsiyem melekler ve şeytanlardan başla -da vinci- kayıp sembol sonra da diğerlerini okursun
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson
Sıralama bu şekilde
Dijital Kale, 1998 Melekler ve Şeytanlar, 2000 İhanet Noktası, 2001 Da Vincinin Şifresi, 2003 Kayıp Sembol, 2009
Ne yapmışım ben böyle? Benimki Türkiyede çıkma sırasına göre doğru mu acaba?
Sanmıyorum hocam seneler arasında büyük fark var
SapphA: İlk dijital kale ve bana göre melekler ve şeytanlarla birlikte zirvede olduğu kitap harika çıkmış piyasaya
Vay anasın Altın Kitaplar, sen 2000'de Melekler ve Şeytanlar'ı 2003'te Da Vinci Şifresi'ni bas, yeni baskılarda Melekler ve Şeytanlar'ın üstüne Da Vinci Şifresi yazarından yaz.
quote:
Vay anasın Altın Kitaplar, sen 2000'de Melekler ve Şeytanlar'ı 2003'te Da Vinci Şifresi'ni bas, yeni baskılarda Melekler ve Şeytanlar'ın üstüne Da Vinci Şifresi yazarından yaz.
Orayı da aklım almıyor melekler ve şeytanlar serinin en güzel en heyecanlı kitabı ama da vinci tuttu nasıl olduysa Belkide isimden dolayıdır
quote:
quote:
Orayı da aklım almıyor melekler ve şeytanlar serinin en güzel en heyecanlı kitabı ama da vinci tuttu nasıl olduysa Belkide isimden dolayıdır
Da vincinin bukadar tutmasini bende anlayamadim :))
Bence de Melekler ve Şeytanlar en mükemmeliydi. En kötüsü de Dijital Kale, toyluğuna gelmiş.
quote:
quote:
Sıralama bu şekilde
Dijital Kale, 1998 Melekler ve Şeytanlar, 2000 İhanet Noktası, 2001 Da Vincinin Şifresi, 2003 Kayıp Sembol, 2009
Ne yapmışım ben böyle? Benimki Türkiyede çıkma sırasına göre doğru mu acaba?
Sizinki popüler olma sırasına göre sanırım .
quote:
Bence de Melekler ve Şeytanlar en mükemmeliydi. En kötüsü de Dijital Kale, toyluğuna gelmiş.
dijital kaleye ben gerçekten taptım resmen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme