Şimdi Ara

dan brown-dijital kale

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dan brownın dijital kale adlı kitabını okuyorumda sayfanın biri çıkmamış baskı hatasında.eğer elinde olan varsa "92" sayfasını buraya yazabilirse çok iyi olur.

• Bende cep boy var aynımı bilmiyorum 91. sayfa sende nasıl bitiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 27 Ocak 2010; 13:00:55 >
  • Buradan ebooku indirip okuyabilirsin

• 21

Tokugen Numataka'nın özel telefon hattındaki Amerikalı endişeli gibiydi.
    ''Bay Numataka, uzun konuşamayacağım''
    "Peki. Umarım her iki geçiş anahtarı da sendedir."
    "Küçük bir gecikme olacak" diye yanıtladı Amerikalı.
    "Bu kabul edilemez." Numataka'nın sesitıslar gibi çıkmıştı. "Bugün bitmeden elimde olacaklarını söylemiştin!"
    "Yarım kalmış bir iş var"
    "Tankado öldü mü?"
    "Evet" dedi ses. "Adamım Bay Tankado'yu öldürdü ama geçiş anahtarını alamadı. Tankado, ölmeden önce onu bir başkasına verdi. Bir turiste"
    "Olamaz!" diye haykırdı Numataka. "Öyleyse nasıl Dijital Kale'nin sadece benim olacağı sözünü verebiliyors---"
    "Sakin olun" diyerek yatıştırmaya çalıştı Amerikalı. " Sadece sizin olacak. Bunu garanti ediyorum. Kayıp geçiş anahtarı bulunur bulunmaz Dijital Kale sizin olacak."
    "Ama bu arada geçiş anahtarı kopyalanmış olabilir!"
    "Anahtarı gören herkes temizlenmiş olacak."

Uzun bir sessizlik oldı. En sonunda Numataka konuştu. "Anahtar şu anda nerede?"
    "Bilmeniz gereken tek şey onun bulunacağı."
    "Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?"
    "Çünkü onu arayan tek ben değilim. Amerikan İstihbaratı kayıp anahtarın izini buldu. Çok açık nedenlerden ötürü Dijital Kale'nin açığa çıkmasını engellemek isteyeceklerdir. Anahtarı bulması için bir adam gönderdiler. Adı David Becker."
    "Bunu nereden biliyorsun?"
    "Bu önemli değil."

Numataka duraladı. "Peki ya Bay Becker anahtarı bulursa?"
    "Adamım anahtarı ondan alacak."
    "Ya sonra?"
    "Endişelenmenize gerek yok." dedi Amerikalı soğuk bir sesle. "Bay Becker anahtarı bulduğunda gerektiği gibi ödüllendirilecektir."

Buyrun sayfa 92-93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 27 Ocak 2010; 14:05:24 >

• çok sağolun arkadaşlar.hepinize teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.