Şimdi Ara

DAN BROWN 'KAYIP SEMBOL' ÇIKTI!!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
60.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah bugün başlayacağım kitaba . Şibumiyi okumayanlar da okusun mutlaka süper kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

İnşallah bugün başlayacağım kitaba . Şibumiyi okumayanlar da okusun mutlaka süper kitap

Şibumi çılgınlığı büyüyor :)

Çok eski bir kitap ama tanınmamış fazla. Keşfedilmeyi bekleyen bir hazine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

quote:

İnşallah bugün başlayacağım kitaba . Şibumiyi okumayanlar da okusun mutlaka süper kitap

Evet aynen öyle çok güzel ama tanınmayan bir kitap .

• quote:

quote:

quote:

bu şibumi nin konusu nedir?

• Bir tek Şibumi değil yazarın diğer kitaplarıda öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

quote:

quote:

bu şibumi nin konusu nedir?

Nicholai Hel diye bir adam var kitapta onu anlatıyor. Daha fazla bilgi verirsem okurken tadı kaçabilir o yüzden kitabın arkasındaki yazıya bakman daha iyi olacak .

İnanılmaz ölçüde karışık ve özgün bir roman kahramanı Nicholai Hel. Yarı Rus, yarı Alman asıllı koyu bir Amerikan düşmanı. Şanghay'da doğmuş, bir Japon generali tarafından büyütülmüş; bir Japon bilgesinden de "Go" oyunu öğrenmiş. Bask dili dahil yedi dili ana dili gibi konuşuyor. Plastik kartla ya da kurşun kalemle bir insanı rahatlıkla öldürebilecek ustalıkları da edinmiş. Üstün düzeydeki "yakın algılama " yeteneği yüzünden fotoğrafı bile çekilemeyen bu profesyonel terörist avcısı, terörcü, korkusuz mağaracı, yenilmez savaşçı ve gerçek feylosof, günün birinde emekli olarak yaşadığı şatosundan çıkıyor; amansız ve acımasız bir dövüşe katılmak üzere...

Kitapta pek çok konuya değiniyor tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

Beyler kitabın arkasıdaki şifreyi çözen yokmu yahu

arkada şifremi vardı?ben görmedim yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgUer07

quote:

Kitabın arkasında yukardan aşağı yazılar var, sağında ve solunda, aynı yazılar kitabın içinde de geçiyor. O şekilleri çevirdim ama daha sonra 16 lı kare ile nasıl yapacağımı anlamadım gerçi kitap bitmedi belki sonunda vardı tiyo.

• Kitaba başladım 60 tayım . Başlarda biraz yadırgasam da sonradan güzelleşti
  • quote:

quote:

quote:

Kitabın arkasında yukardan aşağı yazılar var, sağında ve solunda, aynı yazılar kitabın içinde de geçiyor. O şekilleri çevirdim ama daha sonra 16 lı kare ile nasıl yapacağımı anlamadım gerçi kitap bitmedi belki sonunda vardı tiyo.

zannedersem 218. sayfadki şeyi arıyorsun ben ondan yararlanarak 32 tane harf çıkardım ama onları nasıl sıralayacağım konusunda bir fikrim yok bu konuyla ilgili bildiklerimizi burda paylaşırsak iyi olur çünkü merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

zannedersem 218. sayfadki şeyi arıyorsun ben ondan yararlanarak 32 tane harf çıkardım ama onları nasıl sıralayacağım konusunda bir fikrim yok bu konuyla ilgili bildiklerimizi burda paylaşırsak iyi olur çünkü merak ettim.

Onunla bende harfleri çıkardım ama daha sonraki sayfalarda 16lı kare ile anlamlı hala geldiği yazıyor, esas sorun onları 16lı kare ile çevirmek onu yapamadım.

• Yine herkeste tüvit ceket var
  • Bende başladım kitaba 100. sayfalardayım gayet güzel gidiyor tipik Dan Brown kitabı
  • quote:

ALL GREAT TRUTHS

BEGIN AS BLASPHOMIES

http://www.thesolomon-key.com/id42.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 17 Şubat 2010; 21:33:30 >
  • Bugün başlıyorum buna.
  • Kayıp Sembolü aldım ama bir türlü başlıyamadım.
  • Kitapda Türkiye'ye değinilmiş
    Kartal cezaevi falan var , tabi yine Türkiye kötü gösterilmiş hapisdeki adamı döverek öldürüyolar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 26 Şubat 2010; 21:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Kitapda Türkiye'ye değinilmiş
    Kartal cezaevi falan var , tabi yine Türkiye kötü gösterilmiş hapisdeki adamı döverek öldürüyolar falan

nasıl gösterebilir ki daha başka
  • @speedman

Orasıda doğru
  • Kitabı az önce bitirdim . Kitap çok güzeldi ama son sayfalarda biraz sıkıldım uyku sersemş betimlemeleri kafamda canlandıramadığımdan olsa gerek
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.