Bildirim
Dance usulü :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 tane mi
çok güzel medusa pt yapılır tek başına gece 4deki medusaya gidebilirsin..manyanga deneme yapabilirsin olmadı soyunup pvp yapabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
4 tane mi
çok güzel medusa pt yapılır tek başına gece 4deki medusaya gidebilirsin..manyanga deneme yapabilirsin olmadı soyunup pvp yapabilirsin
Bu şekil fw de yarıp geçilebilir mesela -
Silkroad'ı Silkroad yapan skilleri idi bence,oyundan her ne kadar nefret etsemde şuan oyun çok güzel skillere sahip.
Bard'ın o buff skilleri ise ayrı bir güzel,oynadığım zamanlarda durmadan kurcalardım o skill hareketlerini yapmak için. -
süper la bu
-
-
ben orda 2 tane skilll görüyorum mana tanbour bile açık değil :? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
süper la bu
-
onu mag degilde fiziksel damage verenleri açıp warrıorunla ortalıgı dagıtabiliresin ya da dagger le:D -
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
süper la bu
-
4 tanesini birden açınca ışıl ışıl oluyor ortalık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 13 Eylül 2010; 11:05:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pentacle*
Yalnız 2 tane dance gördüm ben orda.
4 tanesini birden açınca ışıl ışıl oluyor ortalık.
Bi dahasına full bard pt yapcam zaten bakalım ne olcak
-
Uzatısmıssn sbotu -
Çift dance kurmak yerine partiye Wizard veya warlock almak daha mantıklı bence . . .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X