Şimdi Ara

Danfoss RA2000 hakkında yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
15
Favori
28.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orası ile konuştum online satış yok sitelerinde semtte bana çok çok uzak :) bu arada ben baymak mombi alıcaktım sen önerdiydin yoğuşmalı ama adamların elinde yokmuş ECA verelim dediler eca nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meselem

orası ile konuştum online satış yok sitelerinde semtte bana çok çok uzak :) bu arada ben baymak mombi alıcaktım sen önerdiydin yoğuşmalı ama adamların elinde yokmuş ECA verelim dediler eca nasıl ?

eca'dan eca confeo premix öneririm
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu danfoss 2000 i bulamıyorum birinde buldum oda 1 adet 57 Tl istiyor nette uçmuş

bu danfoss un öteki modelleri olmazmı yada aynı gaz sensözlü başka marka yokmu ?
  • quote:

hocam ben bu danfoss 2000 i bulamıyorum birinde buldum oda 1 adet 57 Tl istiyor nette uçmuş

bu danfoss un öteki modelleri olmazmı yada aynı gaz sensözlü başka marka yokmu ?

57 lira gerçekten uçmuş,gaz sensörlü ra 2000, 3 model aslında hepsi aynıdır. 1-2 euro oynar o kadar

Danfoss RA2000 hakkında yardım.

• disintegration kullanıcısına yanıt
    valla bende anlamadım bulamadım gitti bugun kombi almaya gidicem kombi takılmadan vanaları takayım dedim olmayacak sanırım :)
  • quote:

valla bende anlamadım bulamadım gitti bugun kombi almaya gidicem kombi takılmadan vanaları takayım dedim olmayacak sanırım :)

bence yarın danfoss genel müdürlüğünü ara,belki istanbulda satış yapan bayiler konusunda seni yönlendirirler

http://www.danfoss.com/Turkey/Contact/Worldwide/SalesAndServices.htm?Application=WorldWideMap&Country=TR

• Hafta sonu rüzgarlı da gezmediğim yer kalmadı bulamadım.Erborsan A.Ş firma sahibiyle görüştüm 20 euro gibi bir fiyatı olduğunu bu fiyata satmalarının mümkün olmadığını firma yetkilileriyle görüşüp fiyatı makul bir seviyeye indirmelerini istiyeceğiz yoksa bu rakamlara satmamız mümkün değil dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 7 Ekim 2013; 11:08:05 >
  • http://www.termostatikvana.com/UrunDetay.aspx?KategoriAdi=Termostatik%20Radyat%C3%B6r%20Vanalar%C4%B1&UrunID=383&UrunAdi=14c%20Yatay%20K%C3%B6%C5%9Fe%20(UK)%20TRV%20Set%20(fiyat%20:%2033,5%20TL)
    Ürünü bu siteden temin edebiliriniz forumdaki çoğu arkadaşta ürünü buradan temin etmiştir zaten bu siteyi bana tavsiye eden de Zebza nickli arkadaştır. Adamların dükkanı İstanbulda arayıp konuşup dükanlarınada gidip alışveriş yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar RA 2000'i İzmir'de bulabileceğim bir yer önerebilirmisiniz. Selamlar.
  • verirlen linkteki iletişim bilgisinden ilyas beyle görüştüm ödemeyi ancak havale yöntemiyle alıyorlarmış.amma iş ya
  • siparişde bulundum (5 adet danfoss ra 2990) Malatya'ya iki günde ulaştı. Sorun yok.
  • yalnız 2 gündür vanaları taktıramadım. Olurmu onu da çözemedim. Ev mobil sistem peteklerin arkasından gelip çarpraz bağlı,mevcut vana ile boru arasında dirsek var. Olursa kendim takabilirmiyim? yani mevcut dirseğe monte edilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompocyo

verirlen linkteki iletişim bilgisinden ilyas beyle görüştüm ödemeyi ancak havale yöntemiyle alıyorlarmış.amma iş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connect201010 -- 7 Ekim 2013; 19:24:52 >
  • harputt H kullanıcısına yanıt
    Foto ekleyebilirmisiniz...
  • Ekleyebildimmi anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepten bağlıyım nedense gönderemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: harputt

Cepten bağlıyım nedense gönderemiyorum

Benim sistemde mobil, duvardan geliyor derken eğer resimdeki gibi ise monte edebilirsiniz zor bişey değil, tek dikkat etmeniz geriken nokta sıkarken gövdeyi zorlamamak.

Danfoss RA2000 hakkında yardım.

• Hayır böyle değil petek arkası ortasından sıcak ve soğuk su borusu çıkıp çapraz bağlanıyor yani borular ortadan peteğe radyatör arkasından açıkta geliyor (kırmızı ve mavi koruma içerisinden) dirsek dediğim döküm bir şey... İlginiz için teşekkürler foto için hata veriyor çözmeye çalışacağım

• Fotoyu yüklüyorum Argument 'Start' must be greater than zero.Argument 'Start' must be greater than zero hatası veriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: harputt

Fotoyu yüklüyorum Argument 'Start' must be greater than zero.Argument 'Start' must be greater than zero hatası veriyor...

Fotoyu http://www.hizliresim.com/ sitesine yükleyin buraya linkini atın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.