Merhaba Arkaşlar işlemcim sürekli 4.3 ila 4.7 arası çalışıyor ben Normal şartlarda 3.6 / 3.7 olması lazım AMD Ryzen Master yazılımı ile manuel kısımdan 3.7 düşürüyorum Ama pc kapatıp açtıktan sonra Tekrar yüklseliyor bunu nasıl standart olarak kullanırım Mesela AMD Ryzen Master yazılımdan başlangıc ayarımı echo olarak ayarladım oyun modunda oc yapmasını istiyorum o şekilde profil ayarlarımı kaydettim Ama her pc kapatıp açılışında tekrar yükseklerde geziyor. yardımcı olursanız sevinirim
Kasa argb aydınlatma senkron sorunu
Merhaba Arkadaşlar Kasa aydınlatması sıvı soğutucu aydınlatması ve Asus anakart Aydınlatmasını Tek yazılım üstünden kullanamıyorum renklerde sapıtma yapıyor sıvı soğutma ve ana kart aydınlatması sorunsuz çalışıyor ama kasanın arka fan ile ön aydınlatmalar sorunlu ekte video ile gösterdiğim gibi oluyor bazı renkleri seçince bu oluyor beyaz sarı açık tonlu veya aydınlatma şiddeti artınca
Anakart : asus rog strix b550-f gaming (wi-fi)
sıvı soğutucu : cooler Master MasterLiquid ML360R
Kasa : Cooler Master MasterBox 540
Sorunu gösteren içeriklerim Yardımcı olabilirseniz Sevinirim
Merhaba Arkaşlar işlemcim sürekli 4.3 ila 4.7 arası çalışıyor ben Normal şartlarda 3.6 / 3.7 olması lazım AMD Ryzen Master yazılımı ile manuel kısımdan 3.7 düşürüyorum Ama pc kapatıp açtıktan sonra Tekrar yüklseliyor bunu nasıl standart olarak kullanırım Mesela AMD Ryzen Master yazılımdan başlangıc ayarımı echo olarak ayarladım oyun modunda oc yapmasını istiyorum o şekilde profil ayarlarımı kaydettim Ama her pc kapatıp açılışında tekrar yükseklerde geziyor. yardımcı olursanız sevinirim
Kuru Akü hakkında Yardım
|
wifi çekim alanı artırma ?
|
Belirli Zamanda Ses Dosyası Çaldırma
|
Başka Siteden Veri Çekme ?
|
Sizce hangi Harici HDD alayım ?
|
Hangi Kombiyi Almalıyım
|
|
**********BEYKENT UNİVERSİTESİ********** ***** ELEKTRİK TEKNİSYENLİĞİ ***** |
**********BEYKENT UNİVERSİTESİ********** ***** ELEKTRİK TEKNİSYENLİĞİ ***** |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 124
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.955 (Bu ay: 109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware