Şöyle Bir Sıkıntım var sayfaya girince görüceksiniz sayfanın sağ üst kısmında fikstür var Burada ZIRAAT TÜRKIYE KUPASI yazıyor ve link verilmiş ben bu linki almak istemiyorum sadece yazıyı çekmek istiyorum Linkleri almasın istiyorum Bunu yapmak mümkünmü ?
S.a Hocam Senin yazdığını denedim ozamanda Sadece yazıyı çekiyor zirart Türkiye kupasını ben ordaki takım ismi logları felanda almak istiyorum ama link olmasını istemiyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: meselem
Şöyle Bir Sıkıntım var sayfaya girince görüceksiniz sayfanın sağ üst kısmında fikstür var Burada ZIRAAT TÜRKIYE KUPASI yazıyor ve link verilmiş ben bu linki almak istemiyorum sadece yazıyı çekmek istiyorum Linkleri almasın istiyorum Bunu yapmak mümkünmü ?
ziraat türkiye kupası yazısını linksiz çekmek istiyorum demişsiniz..
evet ama hocam bütün Görüntüyü alıp linkleri almasın istedim onu yapamadım sanırım anlatamadım
Tşk hocam Güzel olmuş Ben fazla anlamıyorum çat pat taraftar sayfamıza birşeyler eklemek istiyorum işte fakat bu kodlamada style kodlarını görmüyor sebebi nedir acaba ?
meselemM
kullanıcısına yanıt
bnmde çok bilgim yok yeniyim bu konularda :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme