Arkadaşlar öncelikli olarak konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Sunucu ile alakalı olabileceğini düşündüm. VPS ten bilgisayara hızlı veri aktarımı ile ilgili olarak klasik yöntem VPS teki klasöre paylaşım verip windows üstünden kopyala yapıştır yapmak ama idm orbit gibi programlar aynı anda birden fazla bağlantı kurduğu için daha hızlı çekiyor ve yarıda kalsa bile devam edebiliyor. Ayrıca epey araştırdım filezilla server ile ftp bağlantısı kuruluyor ama bir türlü bağlanamadım. Bu konu üzerine bilgisi olan arkadaşlardan ricam yardımcı olmaları çünkü epeydir sonuca ulaşamadım. Teşekkürler.
Sanal makinadan Fiziksel makinaya veri çekmektenmi bahsediyorsunuz ? yoksa uzaktan bağlandığınız sanal makinadaki veriyi internet üzerinden kendi makinanıza çekmekten mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Sanal makinadan Fiziksel makinaya veri çekmektenmi bahsediyorsunuz ? yoksa uzaktan bağlandığınız sanal makinadaki veriyi internet üzerinden kendi makinanıza çekmekten mi ?
uzaktan bağlandığım sanal makinedeki veriyi internet üzerinden kendi bilgisayarıma aktarmak istiyorum.
Kendi kullandığınız internet hızının üstüne çıkamazsınız, FTP kurmak daha sağlıklı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Kumandan
Kendi kullandığınız internet hızının üstüne çıkamazsınız, FTP kurmak daha sağlıklı olur.
Ben hangi hızda olacağının mantığını biliyorum zaten onu sormuyorum. Tek sıkıntı vps den windows kopyala yöntemi ile hattı tam güç kullanmıyor. Bu idm tarzı şeyler indirme yaparken nasıl karşıya birden fazla bağlantı yapıp hattı tam kullanıyorsa öyle birşey olsun istiyorum. Hem yarıda kesilince kötü oluyor yani devam etme gibi bir durumda olur.
kullandığınız ftp server yazılımında bu ayarların olması lazım ... mesela ;
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme