Bildirim
Çok Yavaş Dosya Aktarımı
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ramleri meşgul eden bir uygulama açıkken sen kopyalama işlemi yapıyorsan doğal olarak yavaş bir aktarım söz konusu olacaktır.
hayır ben sadece kopyalama yapıyorum diyorsan o zaman ram'ler yetersiz kalıyor .
yahut bilgisayarda bir virüs yada türevi belleği sürekli meşgul edebiliyor olabilirde.
yukarda saydıklarımdan hiç biri değilse
anakartın'ın chipset sürücüsünü bi güncelle derim -
@mrtlln, söylediklerin çok mantıklı. Oyun oynarken ya da başka herhangi bir şey yaparken bir problem yok, onlarda bir problem olsa derimki virüs vs, bakalım sürücüleri güncelliyeceğim ne olacak,
sağol cevap için. -
Abus
Dosya aktarımını bir de güvenli modda deneyiniz..
Bir önerim de antivirüs programını devredışı bırakarak dosya kopyalamayı deneyin normal modda -
@mesuthaksoy, teşekkürler, önce söylediklerinizi deneyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtlln
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
Abus
Dosya aktarımını bir de güvenli modda deneyiniz..
Bir önerim de antivirüs programını devredışı bırakarak dosya kopyalamayı deneyin normal modda
+1
antivirüs programın tüm yazılan tüm verileri denetliyorsa (maximum düzeyde) bir yavaşlık söz konusu olabilir
ama 2 bucuk saat kadar olabilicek bir yavaşla oluşturacağını sanmıyorm .sorun başka bir yerden çıkacak ama hadi hayırlısı
Bana da öyle geliyor ama kolaydan zora doğru gitmek daha mantıklı olur.
-
Abus
Her dvd de oluyormu bu. Arkadaşlarn söylediği ihtimallerin dışında dvd rom merceğinde tozlanmadan kaynaklı olabilir. -
Evet her dvd'de oluyor malesef, usb den dosya aktarırken de oluyor. -
http://www.hdtune.com/
Linkden "hdtune" isimli programı indirip hdd ye okuma testi ayapabilirmisiniz -
Bende de aynı sorun vardı . başlat tuşu+R(çalıştır) - msconfig - hizmetler - tümünü devre dışı bırak - uygula . sonra yeniden başlat yazısı gelcek yeniden başlatcan . bunu yapınca internet ses falan hepsi gitcek . fakat benim harici hdd den pc me sn de 0,8 mb atarken şimdi sn de 20 mb oldu . demekki doğru bişeyler yapmısım . işlemin bitince hepsini tekrar işaretle .
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- casper format tuşu
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- 0xc00007b hatası
- secure boot nedir
- windows ekran görüntüsü alma
- ekran videosu alma
- udf nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X