Şimdi Ara

Çok Yavaş Dosya Aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir DVD nin içeriğini PC ye kopyalamak iki buçuk saat sürüyor, dedim DVD Rom da mı sorun var ve USB bellekten kopyalama yaptım o da çok uzun sürüyor, bunun sebebi ne olabilir, bir kaç arkadaşıma sordum, yüklenen anakart sürücüleri doğru değildir dediler, siz ne düşünürsünüz?

• ramleri meşgul eden bir uygulama açıkken sen kopyalama işlemi yapıyorsan doğal olarak yavaş bir aktarım söz konusu olacaktır.

hayır ben sadece kopyalama yapıyorum diyorsan o zaman ram'ler yetersiz kalıyor .

yahut bilgisayarda bir virüs yada türevi belleği sürekli meşgul edebiliyor olabilirde.

yukarda saydıklarımdan hiç biri değilse

anakartın'ın chipset sürücüsünü bi güncelle derim
  • @mrtlln, söylediklerin çok mantıklı. Oyun oynarken ya da başka herhangi bir şey yaparken bir problem yok, onlarda bir problem olsa derimki virüs vs, bakalım sürücüleri güncelliyeceğim ne olacak,

sağol cevap için.
  • Abus

Dosya aktarımını bir de güvenli modda deneyiniz..
    Bir önerim de antivirüs programını devredışı bırakarak dosya kopyalamayı deneyin normal modda
  • @mesuthaksoy, teşekkürler, önce söylediklerinizi deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Abus

Dosya aktarımını bir de güvenli modda deneyiniz..
    Bir önerim de antivirüs programını devredışı bırakarak dosya kopyalamayı deneyin normal modda

+1

antivirüs programın tüm yazılan tüm verileri denetliyorsa (maximum düzeyde) bir yavaşlık söz konusu olabilir
    ama 2 bucuk saat kadar olabilicek bir yavaşla oluşturacağını sanmıyorm .sorun başka bir yerden çıkacak ama hadi hayırlısı

Bana da öyle geliyor ama kolaydan zora doğru gitmek daha mantıklı olur.

• Abus

Her dvd de oluyormu bu. Arkadaşlarn söylediği ihtimallerin dışında dvd rom merceğinde tozlanmadan kaynaklı olabilir.
  • Evet her dvd'de oluyor malesef, usb den dosya aktarırken de oluyor.
  • http://www.hdtune.com/

Linkden "hdtune" isimli programı indirip hdd ye okuma testi ayapabilirmisiniz
  • Bende de aynı sorun vardı . başlat tuşu+R(çalıştır) - msconfig - hizmetler - tümünü devre dışı bırak - uygula . sonra yeniden başlat yazısı gelcek yeniden başlatcan . bunu yapınca internet ses falan hepsi gitcek . fakat benim harici hdd den pc me sn de 0,8 mb atarken şimdi sn de 20 mb oldu . demekki doğru bişeyler yapmısım . işlemin bitince hepsini tekrar işaretle .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.