Bildirim
Çok Yavaş Dosya Aktarımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ramleri meşgul eden bir uygulama açıkken sen kopyalama işlemi yapıyorsan doğal olarak yavaş bir aktarım söz konusu olacaktır.
hayır ben sadece kopyalama yapıyorum diyorsan o zaman ram'ler yetersiz kalıyor .
yahut bilgisayarda bir virüs yada türevi belleği sürekli meşgul edebiliyor olabilirde.
yukarda saydıklarımdan hiç biri değilse
anakartın'ın chipset sürücüsünü bi güncelle derim -
@mrtlln, söylediklerin çok mantıklı. Oyun oynarken ya da başka herhangi bir şey yaparken bir problem yok, onlarda bir problem olsa derimki virüs vs, bakalım sürücüleri güncelliyeceğim ne olacak,
sağol cevap için. -
Abus
Dosya aktarımını bir de güvenli modda deneyiniz..
Bir önerim de antivirüs programını devredışı bırakarak dosya kopyalamayı deneyin normal modda -
@mesuthaksoy, teşekkürler, önce söylediklerinizi deneyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtlln
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
Abus
Dosya aktarımını bir de güvenli modda deneyiniz..
Bir önerim de antivirüs programını devredışı bırakarak dosya kopyalamayı deneyin normal modda
+1
antivirüs programın tüm yazılan tüm verileri denetliyorsa (maximum düzeyde) bir yavaşlık söz konusu olabilir
ama 2 bucuk saat kadar olabilicek bir yavaşla oluşturacağını sanmıyorm .sorun başka bir yerden çıkacak ama hadi hayırlısı
Bana da öyle geliyor ama kolaydan zora doğru gitmek daha mantıklı olur.
-
Abus
Her dvd de oluyormu bu. Arkadaşlarn söylediği ihtimallerin dışında dvd rom merceğinde tozlanmadan kaynaklı olabilir. -
Evet her dvd'de oluyor malesef, usb den dosya aktarırken de oluyor. -
http://www.hdtune.com/
Linkden "hdtune" isimli programı indirip hdd ye okuma testi ayapabilirmisiniz -
Bende de aynı sorun vardı . başlat tuşu+R(çalıştır) - msconfig - hizmetler - tümünü devre dışı bırak - uygula . sonra yeniden başlat yazısı gelcek yeniden başlatcan . bunu yapınca internet ses falan hepsi gitcek . fakat benim harici hdd den pc me sn de 0,8 mb atarken şimdi sn de 20 mb oldu . demekki doğru bişeyler yapmısım . işlemin bitince hepsini tekrar işaretle .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X