|
Bildirim
Drive gerçekten rezalet bir uygulama. Google gibi devasa bir firmanın uygulaması olması bu rezaleti de devasa hale getiriyor.
Bilgisayardan yükleme yaparken çok yavaş, telefondan yükleme yapmak büyük dosyalar için imkansız. Sözde drivedaki dosyaları çevrimdışı hele getirme özelliği koymuşlar, çevrimdışı hale getir diye komut veriyorsun diyelim 10 tane dosyaya, bir süre sonra bakıyorsun 3ünü çevrimdışı hale getirmişse 7sini getirmemiş, ya da 8ini getirmiş 2sini getirmemiş filan neye göre olduğu belli bile değil. Çok sayıda dosyayla çalışırken bu tip hatalar işkenceye dönüyor. Uygulamanın ana işlevi olan dosya yüklemek indirmek ve çevrimdışı hale getirmek bu kadar mı zor ve hatalarla dolu olur. Üstüne üstlük Drive da tam ON DÖRT YILLIK bir uygulama yani, yeni geliştirilen bir uygulama da değil. Böyle akılalmaz bir rezaleti Google gibi teknoloji devi nasıl yapar, kasıtlı olmadıkça imkansız değil mi böyle bir şey aklım havsalam almıyor. Apple'dan firma olarak hiç haz etmiyorum, müşterisini sömürmeye çalışan satış ve pazarlama politikalarından ve kısıtlayıcı işletim sisteminden dolayı. Her zaman Androidçiyim, özgürlükçüyüm ama böyle büyük uzun süreli bir rezaleti Apple yaşatmaz ve yaşatmamıştır diye düşünüyorum hiç duymadım yazılımsal bir mevzuyla ilgili böyle büyük bir şikayet. Android de Google'ın olduğu için acaba çok daha verimli, çok daha akıcı çok daha sorunsuz olabilirdi de Google'ın elinde bu kadar mı gelişebildi diye şüphe ediyorum. Google'ın değil de daha nitelikli iş yapan ellerde olsa iOS'la daha ciddi yarışırdı diye düşünüyorum sorunsuzluk ve verimlilik noktasında.. Google'ın kendi işletim sisteminde kendi uygulamasını bu kadar dandik bir halde süründürmesi Google'ın yaptığı ürettiği her şeye şüpheyle bakmamı sağlıyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |