Şimdi Ara

Danfoss RA2000 hakkında yardım. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
15
Favori
28.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vana sıfır ilk defa kullanıyorum. Pislik kaçtığını zannetmiyorum. Vana işlevsiz gözüküyor şuanda.
  • Dumanyack kullanıcısına yanıt
    Tesisatta pislik olabiliyor, aynısı bizzat benim başıma geldi.
  • takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • TAKİP
  • Az biraz hort olacak ama Danfoss RA 2000 kullananlara bir soru sormak istiyorum.

vana açıkken yani kalorifere su akışı varken, fıssssss şeklinde su sesi duyuluyor mu?

Evdeki ECA vanalarda, rahatsız edici şekilde su sesi duyuluyor. Bu su geçen kısmın az açık olmasından kaynaklanıyor sanırım ama çok rahatsız ediyor.

Gaz sensörlü Danfoss nasıl çalışıyor acaba, vanayı tam açıp, tam mı kapatıyor yoksa az açıp, gene su sesi çıkarıyor mu?

Yoksa bu fıssssss şeklinde ki su sesi tüm termostatik vanaların genel sorunu mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • merhabalar

bilen, işten anlayan üstadlarım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ne yapacağımı bilemiyorum

evimde resimdeki tip (eski tip) kalorifer petekleri var. ev bunaltıcı seviyede sıcak oluyor. Vanalari da bozuk kisilmiyor.

Bu vanaları danfoss ile değiştirtmek istiyorum.

Birkaç sorum olacak.

benim bu eski tip peteklere takılabilir mi?
    Tam olarak ne almam lazim, vananin kutusunda govdesi de var mi?

Vana takilacak 5 petek var. hepsi de duz govde olacak.

Bu mesaja eklenen görseller:

Danfoss RA2000 hakkında yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• danfoss ra 2000, erkek rakorlu, 1/2'', PEX boruda monte dirsek tipi.
    bu 3 'cü kışın sonuna doğru kalın ıslık sesli felaket rahatsızlık.
    milimetrik ileri veya geri çevirmelerle ses gidiyor fakat 1-2 dakika sonra tekrar geliyor.
    termo vananın yorulduğunu düşünüyorum, neresine ne müdahale edilebilir, varmı önerisi olan ?
  • danfoss ra 2000 konu ettigim tarihteki ıslık sesinden bugune kadar yok oldu, tabii havalrin isinmasiyla kullanimda bitti gibi.
  • bende kışın aldıgım danfoss vanalarımı anca bugun fırsat bularak taktım. sizlere sorum ise yaz aylarında haliyle kombi çalışmıyor. vanayı hangi seçenekte bırakmaliyiz ?

ilk başta güneş işareti gibi bunda mı durmali ? yoksa bu işareti öncesinde olan ilk cizgide mi durmali (sanırım full kapalı)
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    termostatik vanalar açık konumda olmalıdır yani en sona getirin,yaz boyunca kombinin pompası devir daim ettiğin zaman,sistem çalıştığı zaman gövdeye ve pimine basınç olmasın
  • Merhaba hocalarim yardimci olursaniz sevinirim. Oturdugum ev 140 m2 3+1 kombim mutfakta ve yaninda salon var. Sorun su diger odalardaki peteklerim cok fazla isinmiyor. Kombiye yakin peteklerin vanasini kısıyorum ama diger odadaki peteklerin isinmasinda cok aşırı fark etmiyor. Acaba mutfak ve salondaki peteklerin vanalarina bu Danfoss Gaz Sensörlü Radyatör Termostatı taksam uzaktaki odalarin ısınması konusunda bir fayda gorurmuyum. Tesekkurler @disintegration @hardcrss @Zebza
     Danfoss RA2000 hakkında yardım. Danfoss RA2000 hakkında yardım. Danfoss RA2000 hakkında yardım.

• bunu denemek için önce salon ve mutfağın peteklerini tamamen kapatın kombiyi açın petekler ısınsın eğer uzaktaki petekler istediğiniz şekilde ısınırsa yazdığınız gibi salon ve mutfağa danfoss ra 2000 takılabilir faydası olur
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler. Dediginizi denedim ama su oraya gidene kadar soguyor sanirim. O yuzden istedigimiz verimi yakalayamiyoruz

• Meraba arkadaşlar bu plana göre nerelere danfos ra2000 termostat takmaliyim kombi mutfakta olcak

• Hocam termostatik vanayi bu sekilde taksak olurmu benim boru asagidan dik olarak geliyo onun için bu sekilde takicam

• danfoss ra 2000 geçen kış sonuhttps://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=115701111 kısa süreliğine beliren ıslık sesi bu kış başından itibaren yok, hiç bir müdahalede bulunulmadı.
  • Daha iyi ve ucuz ısınmak in termostatik vana gerekli mi model önerisi verir misiniz? Ev 125 m2 kombi Vaillant wuv 226/3-3 yoğuşmalı kombi.

• ben de bugün satıcının tavsiyesi üzerine eca yerine danfoss sıvı sensörlü trv aldım umarım memnun kalırım.salon da az ısındığından remosense oda ter. aldım salona tabii trv takmıcam.20 liraya geldi tanesi. gönlüm gaz sensörlüydü ancak satıcı artık üretilmediğini söyledi bilmem doğrumudur? zaten nette epey aradım çok az buldum onlarında fiyatı 60 70 gibiydi.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 ₺ çok iyi fiyat. Nerden aldınız?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.