< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daniel klein 3lü valiz seti 756TL - %60 indirimde (2. sayfa)

-
-
Morhipo göndermez thhlik olay artık
25 tl lik çek veriyorlar utanmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvimopan1 -- 16 Temmuz 2022; 19:54:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta lcw den büyük boy valizi 380 TL ye aldım
THH'ye verin geçin hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
300-400 büyük boy valiz var ama kaliteli mi önemli olan o...
Bu valiz
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek/Valiz/5924881/2404580?gclid=EAIaIQobChMI2omw_b3_-AIVT5BoCR2q0gMcEAQYASABEgJU4fD_BwE&gclsrc=aw.ds
morhipoya yazdım hocam 24 saat içerisinde bilgilendirecekler. olmazsa sırasıyla şikayet var sonrada thh uğraşır dururum :) morhipoyada aynı şeyi yazdım ama. satıcıya başka bir platformdan yazdığımda 30 dakika içerisinde kargoya verebileceğini belirtti. burda indirimdeyken aldık diye suçlumu olduk yazdım :)
-
“M” ile başlayıp “O” ile biten firmayı gördüğüm an, kedinin köpeği gördüğü gibi kaçıyorum. İsterse bedava versin gene göndercek mi göndermiyecek mi stresiyle uğraşılmaz. Pişmanlıktır.
Aslında alacaksın trendyoldan, kargoya filan verilecek sonra teslim almayacaksın. Thh için kanıt olacak elinde 🤣
Nasıl hocam valiz,sağlam mı, kullanışlı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
380 e nasil geldi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500/150 + İlk sipariş indirimi olabilir. 250 düşer.
-
500/150 nerede var acaba?
Ara ara genel kod olarak veriyor gün içinde LCW. 300/100, 350/100, nadiren 500/150 şeklinde.
-
Mail olarak ayın 25 ine kadar size ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız yazmışlar bakalım. 1 hafta daha sabrediyim :)
-
Morhipodan +908502223090 numaradan Az önce aradılar fiyat hatasından ötürü yanlış bir giriş olmuş. Bütün siparişleri iptal ettiler. Çek tanımladılar THH ye başvuralım mı , ne yapıyoruz 🤔
Benimki iptal edilmemiş henüz. 25 ine kadar teslim edicez dedi bugün morhipo ilginç
-
hocam sizde bir adetmi aldınız . benide arayan olmadı ayın 25 ine kadar elinize ulaştırmaya çalışacağız diye mail attılar. siparişimde hala hazırlanıyor aşamasında gözüküyor.
-
Hocam benim 3 siparişim vardı farklı kişiler için almıştım farklı adresler falan. Ama Fiyat yanlışlığı dedi kadın 🤔quote:
Orijinalden alıntı: TitaNicchocam sizde bir adetmi aldınız . benide arayan olmadı ayın 25 ine kadar elinize ulaştırmaya çalışacağız diye mail attılar. siparişimde hala hazırlanıyor aşamasında gözüküyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X