< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daniel klein 3lü valiz seti 756TL - %60 indirimde (3. sayfa)

-
-
Hocam benide aradılar şimdi iptal edeceğiz diyerek. 20 tl kupon veriyorlar vermeyin tüketici hakem heyetine kadar gideceğimi söyledim.
-
Gidelim hocam da , gerçekten fiyat hatası sebebiyle olduysa , bi hayrını görür müyüz bavulların, onu düşünüyorum 🤔quote:
Orijinalden alıntı: TitaNiccHocam benide aradılar şimdi iptal edeceğiz diyerek. 20 tl kupon veriyorlar vermeyin tüketici hakem heyetine kadar gideceğimi söyledim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam valla ihtiyacım vardı aldım ben bir adet. thh yede başvurdum edevlet üzerinden bakalım. uyanıklık yapıyorlar şimdide fiyatı 4500 küsüre çıkarıp %60 indirimle 1850 tl ye satıyorlar. halbuki. trendyolda ve diğer sitelerde hala 1800 civarı.
-
Selamlar
Konu sahibi olarak anca yazabiliyorum.
Banada aynı durum oldu Allah belalarını versin
Bir arkadaş yazmisti tüm ürünler saat gozluk vs hepsi yüzde 60 indirimdeydi o dönemde
Tüketici heyeti vs olayları nasıl oluyor bende çok uyuz oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam paylaştığın evraklar nelerdir. Ortak bir görsel falan varsa bizde faydalanalımquote:
Orijinalden alıntı: TitaNiccHocam valla ihtiyacım vardı aldım ben bir adet. thh yede başvurdum edevlet üzerinden bakalım. uyanıklık yapıyorlar şimdide fiyatı 4500 küsüre çıkarıp %60 indirimle 1850 tl ye satıyorlar. halbuki. trendyolda ve diğer sitelerde hala 1800 civarı.
Benim de iptal olmus. Iadeyi yapmislar bugun. THH'ye basvuran arkadaslar tam olarak nasil bir yol izlediklerini yazarsa cok iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Morhipo bugün yine aradı şikayetvara yazmamdan ötürü. 200 tl alt limitsiz çek vermek istedi yok dedim. tüm ekran görüntülerini alıp thh ye verdigimi belirttim. tüm gelişmeleri buraya yazacam bakalım thh macerası kaç ay sürecek..
-
Ben de THH ye başvuruyu yaptım bakalım ama şikayetvara yazmak aklıma gelmemişti. Oraya da bir kayıt oluşturayım bari.quote:
Orijinalden alıntı: TitaNiccMorhipo bugün yine aradı şikayetvara yazmamdan ötürü. 200 tl alt limitsiz çek vermek istedi yok dedim. tüm ekran görüntülerini alıp thh ye verdigimi belirttim. tüm gelişmeleri buraya yazacam bakalım thh macerası kaç ay sürecek..
Takipteyiz hocam , başka arkadaşları da bekliyoruz 😎
Thh karar vermiş belge eksikliginden dolayı belgeleri yükleyerek yeniden başvurmamı istemiş :) unutmuştum iptal mailini filan yüklemeyi sonradan yükleyemedimde. demekki 10 günde filan dosyayı görüşebiliyor thh.
-
Satıcıdan savunma gelmesi çok uzun sürüyor gelsede işleme almıyorlar sanırım, ön inceleme hızlı gerçekleşiyordur da sonrası Allaha emanet, satıcıdan 4 ay önce savunma istendi hala gelişme yok, mail attım ilgili THH ye, 1 ay süresi içinde cevap vermiş olması gerekiyor halen bir ilerleme yok diye dönüş yapmadı THH. Bekliyoruz öyle, ürün oldu 1.5 katı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X