Şimdi Ara

Danimarkalılar okula geliyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Panpa bize de yarin hollandalilar gelecek.
  • dostum hangi okul, yarın bizim okula da danimarkalılar geliyor?

@enes hayır bize de danimarkalılar geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 14 Mart 2011; 18:25:14 >
  • Sempatik bi ingilizceyle arkadaşça yaklaş içindeki kangal kendiliğinden ortaya çıkacaktır.
  • @rrainmaker
    VEFA lisesi

@lDarkDaqqerl
    teşekkürler
  • @by_ecdad aynı okuldayız da eray koral ismini hiç duymadım hazırlıksın herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

@by_ecdad aynı okuldayız da eray koral ismini hiç duymadım hazırlıksın herhalde?

evet
    sen kaçıncı sınıfsın?
  • @rrainmaker Nedir bu hazırlıkların çektiği?
  • Bunlar hangi okul?Biz lisedeyken bir kere bile böyle ziyaretler olmazdı.Ancak bizim okul yurtdışı gezisi düzenlese biz giderdik.Oda yazın olurdu bu tarz okul tanışması filan olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsail636

@rrainmaker Nedir bu hazırlıkların çektiği?

aynen hep eziyolar bizi
  • kimseyi ezdiğimiz yok ya sadece sıralarda hazırlıklar pek takılmıyor. yarın okulda öğrenirsin.

umarım bizim sınıfa gelirler. vikingleri bayağı seviyordum azıcık birşeyler sorarım. oden türkmüş falan derim kavga ederiz.
  • quote:

kimseyi ezdiğimiz yok ya sadece sıralarda hazırlıklar pek takılmıyor. yarın okulda öğrenirsin.

umarım bizim sınıfa gelirler. vikingleri bayağı seviyordum azıcık birşeyler sorarım. oden türkmüş falan derim kavga ederiz.

tamam
    umarım bizede gelirler
  • İskandinav kızları iyidir. İngilizcen iyi mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

İskandinav kızları iyidir. İngilizcen iyi mi peki?

sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

İskandinav kızları iyidir. İngilizcen iyi mi peki?

sayılır

duzeltemedin mi hala? yuh be hazirlikta kac ay gecirdiniz.
  • quote:

kimseyi ezdiğimiz yok ya sadece sıralarda hazırlıklar pek takılmıyor. yarın okulda öğrenirsin.

Panpa pagan death metalden konuyu acariz sonrasi spor salonunun malzeme odasinda biter. ona birkac hareket gosteririm.
  • Gerçi Fark Etmez De Cinsiyetler Nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerKaptan

Herkes sululuk edecektir şimdi sen gider birşey dersen diğerlerinin ötesinde abazan karşılanırsın bu yüzden en sakin anda en güzel kızlardan birine kağıt ver üstünde telefon ve msn adresin ismin yazılı olsun.Daha sonra msn den ilerletebilirsin durumu tabi translateden çevirme kendine canlı kaynak bul

kızda biri gelsede msn verse eklesem diyodur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: netenes

quote:

Panpa pagan death metalden konuyu acariz sonrasi spor salonunun malzeme odasinda biter. ona birkac hareket gosteririm.

ona küçük bir test yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.