Danimarkalılar yarın bizim okula geliyor. nasıl karşılamalıyız ? nelerden konuşmalıyız ? siz olsanız neler yapardınız ? Önerilerinizi bekliyorum.
Şahsen ben yana yatırmayı planlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: simsail636
@simsail636 o olur ama nasıl muhabbet kurulur neler hakkında konuşabiliriz ? bilgili arkadaşlar cevaplarsa çok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: simsail636
ne yap et biriyle yakınlık kur evlen yerleş danimarkaya
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
ne yap et biriyle yakınlık kur evlen yerleş danimarkaya
Alıntıları Göster
Ders olmaz nasılsa deyip okula gitmezdim
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Alıntıları Göster
@magicool işte nasıl yakınlık kurabilirim?
@AnotheRDie bugün okul çıkışı gördüm kızlar çok güzel
quote:
Orijinalden alıntı: by_ecdad
oturup konuşulacaksa birini seç ve ona odaklan istersen oluldan sonra seni gezdirebilirim de geleneklerini falan ogren,şü geleneginiz bizimkine cok benziyor cok begeniyorum de,ülkenizin dogal güzelliklerini herzaman merak ettim,fotograflarda tam anlamıyla rüya gibi duruyor birkez olsun gezmek isterdim de,laflafı açıp aranız daha yakınlaştıkça ülkenizdeki bütün insanlar senin kadar güzel ve güler yuzlu niyetlimi diye sor
klasik taktikler işte ya, dene elbet işe yarar zaten biraz iletişim meselesi,kimyanız uyarsa zaten olaylar birbirini takip eder
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
quote:
Orijinalden alıntı: by_ecdad
oturup konuşulacaksa birini seç ve ona odaklan istersen oluldan sonra seni gezdirebilirim de geleneklerini falan ogren,şü geleneginiz bizimkine cok benziyor cok begeniyorum de,ülkenizin dogal güzelliklerini herzaman merak ettim,fotograflarda tam anlamıyla rüya gibi duruyor birkez olsun gezmek isterdim de,laflafı açıp aranız daha yakınlaştıkça ülkenizdeki bütün insanlar senin kadar güzel ve güler yuzlu niyetlimi diye sor
klasik taktikler işte ya, dene elbet işe yarar zaten biraz iletişim meselesi,kimyanız uyarsa zaten olaylar birbirini takip eder
Alıntıları Göster
@magicool cevabın için teşekkür ederim. başka fikri olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: legendaddy
Alıntıları Göster
Herkes sululuk edecektir şimdi sen gider birşey dersen diğerlerinin ötesinde abazan karşılanırsın bu yüzden en sakin anda en güzel kızlardan birine kağıt ver üstünde telefon ve msn adresin ismin yazılı olsun.Daha sonra msn den ilerletebilirsin durumu tabi translateden çevirme kendine canlı kaynak bul
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ßerKaptan
Herkes sululuk edecektir şimdi sen gider birşey dersen diğerlerinin ötesinde abazan karşılanırsın bu yüzden en sakin anda en güzel kızlardan birine kağıt ver üstünde telefon ve msn adresin ismin yazılı olsun.Daha sonra msn den ilerletebilirsin durumu tabi translateden çevirme kendine canlı kaynak bul
kız eklemezse ne olacak? ben kızdan msn falan almak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: legendaddy
quote:
Orijinalden alıntı: ßerKaptan
kız eklemezse ne olacak? ben kızdan msn falan almak istiyorum.
Alıntıları Göster
arabadan indikleri an bülüğü çıkar ve selamla seni o andan itibaren asla unutmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E41040413
quote:
Alıntıları Göster
Bize de yunanlar musallat oldu kardeşim sana şunu söyleyeyim rahat ol nasılsa ev sahibisin.Aktif ol bi kenarda oturup pısırıp kalma adam akıllı iletişim kur.Onların kültüründen bi kaç şey öğren mesela selamlaşmayı güneaydın demeyi ve sporcuların takımların isimlerini öğren.Aktif olursan ve dediklerimi yaparsan işin sonu otelde bitiyor
quote:
Orijinalden alıntı: baydemon
Bize de yunanlar musallat oldu kardeşim sana şunu söyleyeyim rahat ol nasılsa ev sahibisin.Aktif ol bi kenarda oturup pısırıp kalma adam akıllı iletişim kur.Onların kültüründen bi kaç şey öğren mesela selamlaşmayı güneaydın demeyi ve sporcuların takımların isimlerini öğren.Aktif olursan ve dediklerimi yaparsan işin sonu otelde bitiyor
Alıntıları Göster
öncelikle dedelere dikkat et. eğer yabancı dilin varsa zaten mecbur seninle konuşacaklar. danimarka nasıl bir yer falan diye sorular sor işte, kültürler arası etkileşimde falan bulun. kafalarındaki türk imajını düzeltmeye çalış. şunu da aklından çıkarma okula gelen kızlar "ay gidip türkiyede birine veriyim" diyerek gelmiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
öncelikle dedelere dikkat et. eğer yabancı dilin varsa zaten mecbur seninle konuşacaklar. danimarka nasıl bir yer falan diye sorular sor işte, kültürler arası etkileşimde falan bulun. kafalarındaki türk imajını düzeltmeye çalış. şunu da aklından çıkarma okula gelen kızlar "ay gidip türkiyede birine veriyim" diyerek gelmiyorlar
Bunu yazmak için girmiştim Onlara çeşitli abazanlık, sarkıntılık yapma, ya da üzerlerine fazla düşme, onları uzaylı gibi görme, arkadaşça ve insanca yaklaş.
quote:
Orijinalden alıntı: baydemon
Alıntıları Göster
@Tek suçu kopya çekmek akıllarında öyle kalıcaksam beni o gğn unutsunlar
@baydemon dediklerini deniycem. teşekkürler
başka öneri.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
Bunu yazmak için girmiştim Onlara çeşitli abazanlık, sarkıntılık yapma, ya da üzerlerine fazla düşme, onları uzaylı gibi görme, arkadaşça ve insanca yaklaş.
Alıntıları Göster
ben biliyorum Nobrain Belediyesi karşılıyor biletlerini.
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
ben biliyorum Nobrain Belediyesi karşılıyor biletlerini.