Şimdi Ara

danimarkamı, isviçremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avrupaya taşınmayı düşünüyorum .tabii sıfırdan 30 yasındayım biri 2 biri de yeni doğmuş iki oğlum var. evliyim yani :)
    herhangi bir işim yok ve suriye vatandaşlıgımda var avrupaya mülteci olarak gidebiliyorum. siz olsanız ne yaparsınız türkıyede iyi kötü bir işim var ,aılem arkamda fikirlerimde . avrupa yüksek mülteci komıserliği ile görüştüm zaten .
    siz olsanız hangı ülkeye giderdiniz.ben müslümanım ve cocuklarımın okullarında haram yıyecekler yemesını kesınlıkle ıstemıyorum ve ırkı olan ülkelerede gıtmek istemem( tabii öyle bir yer yok onlarda mecburıyeten alıyorlar)
    türkıyede iyi şartlarda büyüdüm okudum ama böyle bir şansım var şimdilik ..

norveç veisveç güzel herşeyiyle ama 6 ay gündüz ,6 ay gece kalmak bana tuhaf geldi ,alışmak bile istemem
    bu yüzden eledim danımarka ve isviçre bana mantıklı geldi siz olsanız hangı ülkeye giderdiniz.

• Cocuklarinin haram yiyecek yemesini istemiyorsan Turkiye'de kal madem. Ne geregi var avrupaya gitmenin?
  • iki ülkedede müslümanlar hiç sevilmez, bence müslümanlık konusunda titiz isen türkiyede kal,

eğer yinede gideceksen tabiki isviçre

bu arada nasıl gidiyorsun mülteci olarak, ab ülkeleri mülteci almaz ab ülkesine ayak basarsan sığınma başvurusunda bulunabilirsin,

abd, avustralya, kanada, yeni zelanda, kanada bu ülkeler göçmen alıyor, yani bu ülkelerin konsoloslukalrına başvurup mülteci statüsü alabilirisn,

ab ülkerinde mülteci olmak için, ilk önce bu ülkelere ayak basman lazım

ab ülkeleri nadiren özel durumlarda bm kararıyla çok az mülteci alıyor ama çok az,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 24 Mart 2014; 18:11:08 >
  • Danimarka refah seviyesi bakımından daha iyi bir tercih olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,avrupa eski avrupa değil.. ikiz kuleler,2008 krizi,ekonomik sorunlar vs..artık göçmenlik olaylarina ters bakiyorlar, ve göçmenler 2.sinif muamelesi görüyor bunu bil..ayrica avrupada sosyalistler düşüşte, aşiri sağ,hristiyan mufakazarlar yükselişte avrupanın birçoğunda buda avrupada yaşayan göçmenler için iyi birşey değil.. yani herşey güllük gülistanlık değil avrupada.
  • Çok daha avantajlı ülkeler var neden illa Danimarka veya Norveç?
  • Daiya kullanıcısına yanıt
    AVANTAJLI DERKEN ?
    MESELA?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    İsviçre vizesi
    13 yıl önce açıldı
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hella kullanıcısına yanıt
    bende öyle yapıcam en cok 2 ay sonrasında oturma izinleri cıkmaya baslıyor . sonrası allah kerım dahası benden önce gıdenler cok facede gördum adamları cok memnunlar hatta türkıyeye bu tur atanlar bıle oldu yakını hasta olan, işi olan sonra dönduler tabii cok memnunuz dıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.