Şimdi Ara

Danışma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar.Htc Desire C telefonumu 5 kez servise vermiştim.Telefondan ve markadan biraz soğumama neden oldu.Firmanın ismini vermem ne kadar doğru ne kadar yanlış ama bu yazdıklarımı bilmenizi istiyorum. Teknosa çalışanları konuştum.Ücret iadesi talebinde bulundum.Onlar beni kaale bile almadılar.Telefonunun hiç bir kusur yok dediler.Bende THH başvurdum.Benim adıma onay çıktı.THH yetkili görüştüğümde Teknosa ya git konuş oradan halledebilirsin dedi.Yanlış anlamadıysam ise icrayada verebilirsin dedi.Çünkü ortam biraz sesliydi..Ve Buraya koyduğum fotoğrafta benim iade talebimi onaylıyor.Fakat thh yetkili biz kararı verir aradan çekiliriz dedi. O yüzden şuan ne yapmam gereken konusunda kararsız kaldım.
    Benim gibi bu durumu yaşamış olanlardan ne yaptıklarını ve nasıl yaptıklarını benimle paylaşırsa çok memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden hepinize teşkkürler. :D
     Danışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinessegtx -- 26 Kasım 2014; 18:29:37 >

• kardeşim tüketici hakem heyeti kararı ilam oluyor. icra dairesi iki tür takip yapar. biri ilamlı takip - diğeri ilamsız takip. ilamlı takipte borçlu takibi ilamsıza göre daha zor inkar edebilir. çünkü resmi bir makam (tüketici hakem heyeti, mahkeme vs..) adamların sana olan borcunu teyit etmiş.

normalde orada yazdığı gibi hakem kararı onlara ulaştıktan sonraki 15 gün içinde tüketici mahkemesine itiraz edebiliyorlar ama uğraşmazlar büyük olasilikla. 15 gün sonunda mahkemeye itiraz etmezlerse karar kesinleşiyor. ama senin ilamı icraya vermek için bunu beklemen gerekmiyor çünkü resmi bir makamın verdiği ilam var..

bu teoriydi hocam :D senin yapman gereken icra dairesine gidip ilamlı takibe başvurmak.. gidince sorarsın, ben de oradaki prosedürü doldurulacak belgeyi vs bilmiyorum.. büyük ihtimalle matbu bir form vardır bir miktar da harç ödemen gerekir..

bu arada kararın verildiği ne kadar oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gün elime ulaştı kağıt.10.11.2014 tarihinde karar verilmiş.
  • Bu soracağım soruya Ne saçma soru diyebilirsin ? Ama sonu acaba ne gibi olur ? Benim lehime mi yoksa teknosa lehine mi ?
  • başka yardım edecek kimse yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Avukatlık Hizmetleri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.