Bildirim
Dans + Savaşlı Bir Oyun
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
L.A Noire mafia benzeri oynayan herkes beğenmiş ama dans var mı bilemem. -
saintrow 2 yi yükle hocam third den önceki oyunu oda eğlencelidir... -
reiss ben saintrow 2 indirirsem pc iflas eder .) bu yüzden ona benzer ama yani düşük seviyeddeki pc lere yüklenbilecek bir oyun olsun yani ıntel pentiu ınsıde en fazla olsun
Edit: He birde dans ço önemli değil kendin hareket seçip istdigi zaman kullansın yeter .) -
-
reiss ya bi bakarımda sana bişe dicem saintrow 1 free linki varmı ya hiç bulamadım
Edit:Konuyu hortlattıgım için affedin arkadaşlar -
GTA tarzı , Mafia II var güzel. Benim sana tavsiyem Assassins Creed III -
öyle bi oyun yoktur napıcak adam önce adam vurup sonra dans mı edicek ama gta san andreas da disko ya gidince CJ dans ediyodu -
quote:
Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz
öyle bi oyun yoktur napıcak adam önce adam vurup sonra dans mı edicek ama gta san andreas da disko ya gidince CJ dans ediyodu
ahahahaha -
quote:
Orijinalden alıntı: ssametalkis
quote:
öyle bi oyun yoktur napıcak adam önce adam vurup sonra dans mı edicek ama gta san andreas da disko ya gidince CJ dans ediyodu
ahahahaha
ama cj deki figürler kimsede yok usta kırk yıllık dansçı mübarek yılan gibi oynardı hey gidi heeeey
-
Dans+savaş?
-
APB RELOADED -
quote:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X