Şimdi Ara

Dante_ Videosu ''NooBz'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben alıp yükledim buyrun buradan indirin....

işte buraya tıklayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiden

Ben alıp yükledim buyrun buradan indirin....

işte buraya tıklayın

buna kanmayın allahın hackerı şerefsiz
  • Video Fazla İç Açıcı Değildi Yani Fazla GüzeL DEğil
  • tamam ozmn indirim bende lord biara orc oldu geri human oldu galba o bişeyler yapıyo kendince
  • bu dante xigenon daki mi ?
  • GÜZEL VİDEO
  • İndiriyorum inş. güzeldirde limiti geçmeme değer.
  • guzelmı bari
  • Burda ilgimi çeken en büyük şey orda dante debufflı ve arkasında priestte yok ancak hiç tınlamıo hiçbişi olmamış gibi devam ediyor bu yüzden ilgimi çekti bide müzik çok hoş ancak adını bilmiorum bilen varsa sölerse çok memnun olurum.
    EdiT:YaZım HaTaSı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dancewithdevil -- 23 Temmuz 2006; 14:58:12 >
  • Ya bu videolar indirilmiyooooo
  • güzel bi pk
  • Arkadaşım bir gün içersinde 1 den fazla rapid videosu indiremezsin 2. verdiğim hemen paylas linkini dene bence
  • video da kafalığa dikkat ''CHiTiN'' lan adam 70 level warrior en ii clanda hiç olmadı +7 shell kafalık gier...Allah bilr +1dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeeLMySpeeD

video da kafalığa dikkat ''CHiTiN'' lan adam 70 level warrior en ii clanda hiç olmadı +7 shell kafalık gier...Allah bilr +1dir

aklın eriyormu +1 olduguna
  • yaw **** lı yere ne yazacaz hemen paylaş dan izlemek için rapidshare deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenpæce

quote:

Orjinalden alıntı: aaa_TR

quote:

Orjinalden alıntı: greenpæce

arkadaşım 0000000 beyenmiyosunuz çünkü müslüman düşmanı peki D4NTE_ yi neden beğenmiyosunuz?

birinizde anlayın beni ya beyenmiom deil bravo super yapmışlar charları ama ben bunlara karşı bu kadar ilginn abartı olduğunu düşünüorum snn böle bi sorunun olmayabilir saygı duyarım ama ben sorunumu dile getirmek istedim sadece onların abartıldığını düşünüorum sen nie yapamıosun onlar gibi ya oynamasını bilmion ya da onların videosunu izlicem die kasamıon.

Nick:BaMBooCHa
    Server:Chyper
    NP:68k
    lvl:64-%94
    Job:berserker hero 70e kasarken hacklendim 10dan fazla hacklenmişimdir forumda 3-5 arkadaş biliyo diego rentzusuken falan...

en çok koxp oln serwer c bilmeyen knight oynamasın

Charın şimdiki hali:
    en çok koxp olan server
    np:0
    lvl:49
    Job:berserker hero
    kasmıyorum şifreyide değiştirmedim bütün chyper biliyo(istesem değiştiririmde artık oynasam ne farkedicek...

• quote:

Orjinalden alıntı: FeeLMySpeeD

video da kafalığa dikkat ''CHiTiN'' lan adam 70 level warrior en ii clanda hiç olmadı +7 shell kafalık gier...Allah bilr +1dir

DD veya spear defense dir belkide
  • ya allahınzı seversenız artık bırakın su dante hayranlıgını ve ona özenmeyi,
    o adam yaptıgı düperli o adamın girdigi koxp ları ben biliyom.adam koxp girdi diye 60 lwl düsdü 1hafta sonra tekrar lwl 70 oldu bu sizce cok mu normal he ??özenceksneiz serefli ve haysiyetli adanlara charlarına özenın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.