Şimdi Ara

Dante_ Videosu ''NooBz''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar verilmediğini düşünerek veriyorum araştırdım ve yoktu bende upload ettim. Çok uzun deil ama güzel bir dante solosu ayrıca şarkı müthiş ama ismini bulamadım bulan olursa ve yazarsa onuda upload ederiz
    http://rapidshare.de/files/26516382/ELT_Clan__Dante.wmv.html
    iyi seyirler

• Rica etsem hemen paylasa falan upload eder misin?Rapidden kotam doldu da.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Rica etsem hemen paylasa falan upload eder misin?Rapidden kotam doldu da.. :(
    quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

ya abi ne bu dante ve 00000 hayranlığı anlamış deilim biri combo yapar oooo dantenn combosunu yaptım biri shard alır oooh bende 0000 olcam ya bırakın abi bu işleri siz onları taklit etmeyin bırakın onlar sizi taklit etsin dime ama yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: aaa_TR

quote:

ya abi ne bu dante ve 00000 hayranlığı anlamış deilim biri combo yapar oooo dantenn combosunu yaptım biri shard alır oooh bende 0000 olcam ya bırakın abi bu işleri siz onları taklit etmeyin bırakın onlar sizi taklit etsin dime ama yaaa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aaa_TR

quote:

Asla taklit etmem sadece güzel bir pk nasıl olur izleyin ve görün die gösterdim böle düşünüosan eminim hiç video seyretmiosundur senin seçimin saygı duyarım ama özentilik falan asla yapmam onuda bilmeni isterim...
    Kardeş hemenpaylaşta şayet uzun sürerse zor oyuna girecem lag oluyo
    Ama genede denicem...
    edit:ekleme ve yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dancewithdevil -- 21 Temmuz 2006; 16:26:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dancewithdevil

quote:

quote:

Asla taklit etmem sadece güzel bir pk nasıl olur izleyin ve görün die gösterdim böle düşünüosan eminim hiç video seyretmiosundur senin seçimin saygı duyarım ama özentilik falan asla yapmam onuda bilmeni isterim...
    Kardeş hemenpaylaşta şayet uzun sürerse zor oyuna girecem lag oluyo
    Ama genede denicem...
    edit:ekleme ve yazım hatası

Alıntıları Göster
    kardeşim ok sana sözüm yok sadece dediğim gibi yok ben de 00 gibi shard yapcam diyenler 5li ok atıp dante combosu yaptım diyenleredn bıktım artık onu vurgulamak istedim

• quote:

kardeşim ok sana sözüm yok sadece dediğim gibi yok ben de 00 gibi shard yapcam diyenler 5li ok atıp dante combosu yaptım diyenleredn bıktım artık onu vurgulamak istedim

Alıntıları Göster
    taklitle alakası yok.. adam guzel pk yaparsa taktir edilir .. ama onun klonu olucak kadar benzerlerse ozman konus

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade GTR

taklitle alakası yok.. adam guzel pk yaparsa taktir edilir .. ama onun klonu olucak kadar benzerlerse ozman konus

Alıntıları Göster
    nie herkes üstüne alınıo acaba boşuna dememişler yarası olan gocunur die bi yaran var galiba unutulmayan bi anı mı var danteyle aranda
    pk yapıo sözümüz yok ama dedğimi bi kişi adam gibi okumuo ki ben takdire deil taklide karşıyım her server dantelerle doldu yok dante_00 yok danteAhmet gibi özentilik kokan hareketler var

bunlar aclık kokan harketler beyler bunlara gerek yok bırakın onlar sizi taklit etsin

mesela ronladinho nun yaptığı sektirirken ayağını üstünden geçirme hareketini bundan 15 sene önce bir maç öncesi türkiye ligindeki bir futbolcu yapıo ve adama sen kendini sakatlamayamı calışıosun die kızıo millet ama bunu bi yabancı yapınca o süper hareket die herkes atlıo

• arkadaşım 0000000 beyenmiyosunuz çünkü müslüman düşmanı peki D4NTE_ yi neden beğenmiyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas_

arkadaşım 0000000 beyenmiyosunuz çünkü müslüman düşmanı peki D4NTE_ yi neden beğenmiyosunuz?
    quote:

Orjinalden alıntı: greenpæce

arkadaşım 0000000 beyenmiyosunuz çünkü müslüman düşmanı peki D4NTE_ yi neden beğenmiyosunuz?

birinizde anlayın beni ya beyenmiom deil bravo super yapmışlar charları ama ben bunlara karşı bu kadar ilginn abartı olduğunu düşünüorum snn böle bi sorunun olmayabilir saygı duyarım ama ben sorunumu dile getirmek istedim sadece onların abartıldığını düşünüorum sen nie yapamıosun onlar gibi ya oynamasını bilmion ya da onların videosunu izlicem die kasamıon.
  • quote:

quote:

birinizde anlayın beni ya beyenmiom deil bravo super yapmışlar charları ama ben bunlara karşı bu kadar ilginn abartı olduğunu düşünüorum snn böle bi sorunun olmayabilir saygı duyarım ama ben sorunumu dile getirmek istedim sadece onların abartıldığını düşünüorum sen nie yapamıosun onlar gibi ya oynamasını bilmion ya da onların videosunu izlicem die kasamıon.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Nick:BaMBooCHa
    Server:Chyper
    NP:68k
    lvl:64-%94
    Job:berserker hero 70e kasarken hacklendim 10dan fazla hacklenmişimdir forumda 3-5 arkadaş biliyo diego rentzusuken falan...

Charın şimdiki hali:
    en çok koxp olan server
    np:0
    lvl:49
    Job:berserker hero
    kasmıyorum şifreyide değiştirmedim bütün chyper biliyo(istesem değiştiririmde artık oynasam ne farkedicek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas_

quote:

quote:

Nick:BaMBooCHa
    Server:Chyper
    NP:68k
    lvl:64-%94
    Job:berserker hero 70e kasarken hacklendim 10dan fazla hacklenmişimdir forumda 3-5 arkadaş biliyo diego rentzusuken falan...

Charın şimdiki hali:
    en çok koxp olan server
    np:0
    lvl:49
    Job:berserker hero
    kasmıyorum şifreyide değiştirmedim bütün chyper biliyo(istesem değiştiririmde artık oynasam ne farkedicek...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar buyrun hemenpaylaş linki buda yni upload ettim
    http://www.hemenpaylas.com/download/1227824/ELT_Clani_Dante.wmv.html

• quote:

Arkadaşlar buyrun hemenpaylaş linki buda yni upload ettim
    http://www.hemenpaylas.com/download/1227824/ELT_Clani_Dante.wmv.html

Alıntıları Göster
    İzleyenlerden yorum yokmu o kadar kişi indirmiş

• quote:

İzleyenlerden yorum yokmu o kadar kişi indirmiş

Alıntıları Göster
    0000000 ın saten bir görem falafoş edecem bir bulsam...bizim mafyayı çağıracam arkadada guard niyetine ORC clanı krallara layik bir clan
  • quote:

Orijinalden alıntı: whotkha

0000000 ın saten bir görem falafoş edecem bir bulsam...bizim mafyayı çağıracam arkadada guard niyetine ORC clanı krallara layik bir clan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: whotkha

LOL

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

ARkadaşım kıskanıyosun sanki
    hem sen 0000000 olsaydın sende boyle ilgi alırdın bunda herkese laf yapıştırmana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Otto Skorzeny

quote:

quote:

ARkadaşım kıskanıyosun sanki
    hem sen 0000000 olsaydın sende boyle ilgi alırdın bunda herkese laf yapıştırmana gerek yok

Alıntıları Göster
    Olay sadece bir video topici lütfen yargılamayalım isteyen indirsin izlesin izleyende dikkatini çeken yerleri hoşuna giden gitmeyen yerleri yorumlasın bu topicin amacı bu lütfen saptırmayalım
    Bide ricam war o müziğin adını bilen lütfen yazsın ismi yok indiremiom

• quote:

Olay sadece bir video topici lütfen yargılamayalım isteyen indirsin izlesin izleyende dikkatini çeken yerleri hoşuna giden gitmeyen yerleri yorumlasın bu topicin amacı bu lütfen saptırmayalım
    Bide ricam war o müziğin adını bilen lütfen yazsın ismi yok indiremiom

Alıntıları Göster
    dantenin troll basarkenki videosuymu yoksa baskasımı ona göre indirecemde

• quote:

Orijinalden alıntı: er_ryan

dantenin troll basarkenki videosuymu yoksa baskasımı ona göre indirecemde

Alıntıları Göster
    hayır o deil.
    o dediğin me loung
    zaten kısa bişi
  • quote:

hayır o deil.
    o dediğin me loung
    zaten kısa bişi

Alıntıları Göster
    aaa_tr Haklı bi sürü güsel 70 lvl türk var Lord_Tyranus vardı bu orumda şu sıralar görmüom gerçi. O adam f9 u teke tek te alıo mesela f9 un vidyosunda Alkoc var on dan sonra bunlar bizim 000000 ımız Bunlar bizim dante_ miz. Onları koruyalım Öhöm gaza gelmeyin kötü oluo böle Ama dediğim gibi çok ii türkler var hatta xgenon da var bi tane arkadaşım gm o itemleri nasıl yaptın die soruomuş adını vermemi istemedi zaten rahat bırakmıolar bi de forumlarda duyulaursam kötü olur dedi Dante_ yi arenada kesti ayrıca. (ikiside karus olduğu için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho.Sensei -- 22 Temmuz 2006; 16:42:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho.Sensei

aaa_tr Haklı bi sürü güsel 70 lvl türk var Lord_Tyranus vardı bu orumda şu sıralar görmüom gerçi. O adam f9 u teke tek te alıo mesela f9 un vidyosunda Alkoc var on dan sonra bunlar bizim 000000 ımız Bunlar bizim dante_ miz. Onları koruyalım Öhöm gaza gelmeyin kötü oluo böle Ama dediğim gibi çok ii türkler var hatta xgenon da var bi tane arkadaşım gm o itemleri nasıl yaptın die soruomuş adını vermemi istemedi zaten rahat bırakmıolar bi de forumlarda duyulaursam kötü olur dedi Dante_ yi arenada kesti ayrıca. (ikiside karus olduğu için)

Alıntıları Göster
    çeksinler video izleyelim o zaman kardeş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.