Şimdi Ara

Dante's İnferno Hakkındaki Düşünceleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son zamanlarda çok gözüme çarpan bi oyun. daha oynamadım. kısa surede satın almayı dusunuyorum. peki siz ne dusunuyosunuz.

• Daha oynamadım mesajım bulunsun.
  • Hocam oyun cikali 2 sene olacak nerdeyse ne düsüncesi ..
  • ağlamak istiyorum sayın seyirciler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umurdincer -- 9 Eylül 2010; 20:47:27 >
  • Şuan indirdiğim oyun hele yılbaşı traileri çok hoş komedi. 3 saat sonra bakıcam tadına güzel diyolar.Çıkalı çok olmadı 5 ay
  • Ben yeni başladım biraz ilerledim gayet keyifli hoş bi oyun bence tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalinden alıntı:RayLeigh~`
    Hocam oyun cikali 2 sene olacak nerdeyse ne düsüncesi ..

quote:

Orjinalinden alıntı:paypay88
    Şuan indirdiğim oyun hele yılbaşı traileri çok hoş komedi. 3 saat sonra bakıcam tadına güzel diyolar.Çıkalı çok olmadı 5 ay

?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene olmadı hocam şubatta çıktı burada holiday traileri süper oyunun benimde iniyor son hız çok merak ediyorum demosunu oynamıştım eskiden
    oyun 2010 şubat .
    http://www.youtube.com/watch?v=DG7V9klgLqw
  • şubatta çıktı oyun hangi 2 sene
    xboxda ilk oynadıgım oyunlardan.sürükleyici baya combolar vel ilerledikçe kazandıgı yetenekler güzel.ortalamanın üstü bir oyun 10 üzerinden 6.5 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 9 Eylül 2010; 20:58:06 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=DG7V9klgLqw trailer harika beyler izleyin bende başlıcam çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayyahi

şubatta çıktı oyun hangi 2 sene
    xboxda ilk oynadıgım oyunlardan.sürükleyici baya combolar vel ilerledikçe kazandıgı yetenekler güzel.ortalamanın üstü bir oyun 10 üzerinden 6.5 falan

asıl merak ettiklerimden biri de GoW havası var gibi oyunda. upgrade sistemi filan var mı?
  • oyun grafiksel olarak çok dikkatimi çekti benim ama ilerleyince artık adım başı bulmaca ve atlamalı zıplamalı yerlere dönüştü sıkıldım bıraktım
  • oyun zaten upgrade sistemi sayesinde güzel.comboları o şekilde geliştiriyorsun.güzel yanı bölüm sonunu beklemiyorsun adam öldürkükçe kazandıgın puanlarla oyunun her anında menüye girip upgrade yapabiliyorsun
  • Kocaman bir konusu bulunup türe aşinaysanız başından kalkamayacağınız oyun...

KOCAMAN KONU: ----------->http://forum.donanimhaber.com/m_28447591/mpage_1/key_inferno/tm.htm
  • Oyunu son derece beğenerek oynamıştım atmosferi çok süper bir oyun , tavsiye ederim
  • oynamayan çok şey kaybeder beyler .. Animasyon filmini izledikten sonra sırf oyunu oynamak için xbox alanlar tanıyorum
  • bende önce filmini sonra oynunu oynadım çok güzel oldu...ben sana oynamadan önce yada sonra mutlaka filmini izlemeni tavsiye ederim...ayrıca upgrade sistemi çok önemli...özellikle final boss için...ben çok upgrade olayını fifilemeyip oynadım final bosstta babayı alınca yeniden başlayıp bitirmiştim...onun için upgrade şart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

bende önce filmini sonra oynunu oynadım çok güzel oldu...ben sana oynamadan önce yada sonra mutlaka filmini izlemeni tavsiye ederim...ayrıca upgrade sistemi çok önemli...özellikle final boss için...ben çok upgrade olayını fifilemeyip oynadım final bosstta babayı alınca yeniden başlayıp bitirmiştim...onun için upgrade şart...

bu beni çok şaşırttı. teşekkur ederim. upgrade'ler konusunda yardımcı olur musunuz? nasıl bir dagılım yapmalıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umurdincer

quote:

Orijinalden alıntı: elkun

bende önce filmini sonra oynunu oynadım çok güzel oldu...ben sana oynamadan önce yada sonra mutlaka filmini izlemeni tavsiye ederim...ayrıca upgrade sistemi çok önemli...özellikle final boss için...ben çok upgrade olayını fifilemeyip oynadım final bosstta babayı alınca yeniden başlayıp bitirmiştim...onun için upgrade şart...

bu beni çok şaşırttı. teşekkur ederim. upgrade'ler konusunda yardımcı olur musunuz? nasıl bir dagılım yapmalıyım..

hocam valla özellikle final boss için en önemli olan şu...dante yi psikopata bağlatan bi bar var sol altta oluyo...ismini tam bilmiyorum ama oyunu oynayınca görürsün...onu mutlaka 4 katına çıkar ki final bosu çok rahat geçesin yoksa işin çok zor oluyo sölim...onun dışında combolar için biraz harcarsın topladığın puanlar...birde haç firlatma var onuda arttırırsan işine çok yarar...diğerlerinide kendine göre ayarla...ama gözünü korkutmak istemem...süper oyundur...ps de tüm modlarıyla bitirmiştim

• Ben böyle canavar la kapışıyoruz hızlıca etkisiz hale getirip üstüne çıkmamız gerekiyo çünkü yer eriyo eridikçe batıyoruz falan orda bıraktım oyunu beğenmedim god of war açlığını dindirsin diye oynadım ne gerek var öyle cinsel organını havada uçuran kadına veya işte bilmem neresinden bebek çıkaran boss a
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.