Şimdi Ara

Dante's İnferno Hakkındaki Düşünceleriniz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki darksiders la dante s inferno arasında secım yapsanız hangisini seçerdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

bende önce filmini sonra oynunu oynadım çok güzel oldu...ben sana oynamadan önce yada sonra mutlaka filmini izlemeni tavsiye ederim...ayrıca upgrade sistemi çok önemli...özellikle final boss için...ben çok upgrade olayını fifilemeyip oynadım final bosstta babayı alınca yeniden başlayıp bitirmiştim...onun için upgrade şart...

Filmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

bende önce filmini sonra oynunu oynadım çok güzel oldu...ben sana oynamadan önce yada sonra mutlaka filmini izlemeni tavsiye ederim...ayrıca upgrade sistemi çok önemli...özellikle final boss için...ben çok upgrade olayını fifilemeyip oynadım final bosstta babayı alınca yeniden başlayıp bitirmiştim...onun için upgrade şart...

Filmi?

hocam animasyon filmi var dante nin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guardian of the Dark

peki darksiders la dante s inferno arasında secım yapsanız hangisini seçerdiniz?

valla hocam ben dante derdim...ben darksiderı da beğendim ama son bölümlere doğru bulmacalar çok sıkıyor...eğer bulmacaları seven biri isen danteye nazaran daha iyi olabilir...
  • Türünün ortası bir oyun.İlk 2 saat çok güzel gelecektir sonralar biraz sıkacaktır oynayanları.. .
  • güzel oyun oynamaya değer
  • Güzel oyun ben beğenerek oynadım. Bikaç eksiği mevcut ama geneli güzel Anime filminide mutlaka izleyin.

Ben önce filmi izledim sonra oyunu oynadım çok zevk aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Eylül 2010; 0:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Güzel oyun ben beğenerek oynadım. Bikaç eksiği mevcut ama geneli güzel Anime filminide mutlaka izleyin.

şoyle bi ikilme dustum.. once filmi mi izlesem.. oyunu mu oynasam.. ?

+filmi izlersem: hikayeyi bilicem zevk almıycam..
    -filmi izlemessem: karakterler hakkında pek bi bilgim olmıycak.. daha dusuk bir performansa sahip olucam oyun içerisinde..

ne yapsam bilemedm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

Ben böyle canavar la kapışıyoruz hızlıca etkisiz hale getirip üstüne çıkmamız gerekiyo çünkü yer eriyo eridikçe batıyoruz falan orda bıraktım oyunu beğenmedim god of war açlığını dindirsin diye oynadım ne gerek var öyle cinsel organını havada uçuran kadına veya işte bilmem neresinden bebek çıkaran boss a

Noldu ahlakın mı bozuldu;? Cehennemin şehvet katına inmişsin.. Kaldı ki bahsettiğin Boss ki kendisi Kleopatra olur - sayende spoiler da verdik hadi bakalım- çıplak bedeninden bebek çıkarmıcak da; Beatles'ın Yelow Submarine parçası eşliğinde kırlarda mı gezinecekti.. İyi o zaman biz de papatya toplayıp boss ölür mü ölmez mi diye fal bakalım ha
    Cehennem diyoruz. Şehvet katı diyoruz..
    Oyunun cehennem tasviri aşırı başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 10 Eylül 2010; 0:19:00 >

• Oyunu oynamak yerine İlahi Komedya'yı okumayı tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umurdincer

quote:

Güzel oyun ben beğenerek oynadım. Bikaç eksiği mevcut ama geneli güzel Anime filminide mutlaka izleyin.

-filmi izlemessem: karakterler hakkında pek bi bilgim olmıycak.. daha dusuk bir performansa sahip olucam oyun içerisinde..

ne yapsam bilemedm..

ben önce filimi seyrettiğim için tabi cehennemin katlarını bossları vs önceden bi görmüş oldum ben ilahi komedya yı zaten üç aşağı beş yukarı bildiğim için zaten o katları matları biliyordum ama filmden sonra oyuna geçince izlediğiniz filmin içine girip karakteri istediğiniz gibi yönlendirmek çok çok zevkli geldi bana.

önce animeyi izlemenin tek kötü yanı tüm katların atmosferini tüm bossların şekillerini şemallerini önceden biliyor olmanız. ki bu normalde oyun zevkinin içine eder. ama dantes infornada bende öyle olmadı çok zevk aldım.

normal olanı filmi sonra seyretmek. kitap okurkende önce kitabı sonra varsa kitabın filmini seyretmek lazım. oyunlarda da genel olarak aynı durum geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Eylül 2010; 0:35:13 >

• 2 oyunda güzel....darksider daha bi güzel geldi...
    combo ve silah çesidi bakımından...dark siderde kılıclara tas basma her tasın farklı özelligi süper bisiydi...bide tasların gizli olması......
    dantede tek silahla devam ediyorsun..ve tek çesit combo bile işin görüyor bazı combolar tepeleme ve çakmalı..iyi hasar veriyor ama onlarda zamanlayı yapamadınmı boşa gidiyor geri toplaması zaman alıyor o esnada çok açık veriyor cok darbe alıyor..en iyisi cepe cevre savurmalı comba......yetiyor..
    birde yerden buz dalgası çakması yetiyor...........tek combo ile 15 20 mob kesmeyi haç ile yaptım ben....
    dante infernodada itemler var lvl alıyor üstünde bulundukça ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Filmi?

hocam animasyon filmi var dante nin

Hiç haberim yoktu dostum sagol çok şaşırdım valla nasıl duymamisim. Ben sadece kitapları okumuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: umurdincer

quote:

ne yapsam bilemedm..

önce oyunu oyna kesinlikle.. sonuçta oyunun başında daha çok zaman harcayacaksın.. filmide oyunun özeti gibi izlersin

• ya arkadaşlar ben de oyunu büyük bir merakla oynadım...ama ilerledikçe atlama ve zıplama gibi geldi çok zor yapoılmış bir oyun bence...dün itibari ile cd yi sinirimden kırdım o kadar sinir oldum ki hiç acımadan kırdım...hayatımda oynarken en çok küfür ettiğim oyun budur herhalde
  • Oyunun bölümleri kendini tekrar ediyor mu arkadaşlar? DMC gibi.
  • teşekkür ederim önce oyunu oynycam.
  • Şu an oynayıp bitirmek için uğraştığım bir oyun. En başta şunu söyleyim, bu oyun god of war dan dibine kadar etkilenmiş, kendine has bir yapısı yok bunu oynayınca daha çok anlayacaksın ama ne kadar çok GOW dan etkilenmiş olsada bence oldukça eğlenceli. Oyunda büyü mekanızması dışında iki farklı silah var, hangisini geliştirmek istiyorsan ona göre oyun takdiği belirliyorsun, ben ikisinede eşit miktarda dağılım yapmaya çalışıyorum çünkü 2 farklı silahında birbirlerine göre bazı düşmanlarda artısı mevcut. Oyunda en çok beğendiğim olay cehennemin herbir köşesine yayılmış günahkar ruhları cezalandırıp veya bağışlamak size kalmış. Burda seçtiğin seçeneğe göre silahların upgrade oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.