Sizce dünyanın en güçlü köpeği hangisi danuo mı pittbull mu
namına değer olarak pitbull bence...
TABİKİ
DUNYANIN en güçlü köpeği , SADIK SIVAS KANGAL DIR
rotweiller
güç deyince bunu farklı noktadan almak gerekiyor..Dayanıklılık mı Dövüş refleksi mi..
Mesela en uzun süre dayanımlı köpeği Huskyler ve kangallardır..
En saldırganları Pitbull'dur Rottweiller dır(Gerçi rottweiller iyi eğitilince pek de o kadar sapkın olmadıklarını gördüm)
Kangallar arasında en dengeli ve iiy olanları sanırım.. En azından pitbull gibi laboratuar köpeği, gen çaprazlaması freakshow değiller. Bir ara sumocuyla felan güreştirileceği söyleniyordu kangalların.. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Bikere Pitbull Sinirlenince Anca Ölünce Bırakır Birinin Peşini veya Kolunu-bacağını
Bide Dobermanlar Yaşlanınca Beyni Çok Gelişiyor ve Kafatasına Sığmıyor Bu Yüzden Tırlatıyo Manyak Saldırıyor Oraya Buraya (SAHİBİNE BİLE)
Selam millet lafa bence diye başlamıcam çünkü.Şimdi eğitilmeden insalarar saldırganlık açısından pitbull diğer köğeklerden daha hırçın.Ama gelelimki bir pitbulla kangal kağışırsa kangalın yeneceği garanti.Ben sivastayken dayımın kurt köpeği vardı ve saf kangalla para için boğuşturucklardı.Sonra boğuştular ve kangal pitbullun ciğerlerini parçaladı ve köpek orda öldü.Dayımda ağladı tabi sonunda nolcak işte bizde onu teselli etmeye çalıştık ama bilirim acısını.Sadıklık aaçısından ise kangal daha güvenilir ve daha güçlüdür.Kangal insanlara karşı saldırılacak şekilde vahşice eğitilirse bu konuda pitbullu geçer.Ama dediğim gibi kangalla pitbull boğuşursa kangalın yeneceği garantidir.Rtoweiller diye bir köpek var.Onun çenesi 5 ton basıyor oda çok güçlü hele çenesi çok güçlü.Şimdi bunları sen nerden biliyorsun diceksniniz ama ben küçükken köpekleri çiftleştirdim ve yavrularınıda büyüttüm arkadaşlarla.Ve ayrıca bu dediklerimin belik payı hiç yok denilebilir dayımın olayı dışında.Okuduklarım çerçevesinde yazdım kitap var çünkü.Kalın sağlıcakla. Peace.
hmm. peki donuo hakkında ne diyorsunuz. benim boyum 1.85cm köpeğin ağzı boynuma gelior. Acharad her yönden dayanaklılık+saldırı+güç
Danuanın boyu çok uzun.Hadi senin boyun 1.85 s eköpeğin ağzı boynuna gelemsi mümkün değil. O kdar büyük değil abartma.Ve evet danua çok uzun ama o kadarda değil.Danua fazla hırçın değil yapısı itibariyle.Bi roweiller Danuayı kolaylıkla işini bitirebilir. Ve ayrıca dobermanda pitbull gibidir.Sadece insanlara saldırır gerçekte güçlü değildir.Köpeklerle kıyaslarsak yani.Çita gibi kangal bi göğsü darbesiyle dobermanı altına alıp parçalar.Ama doberman çok korkunç gözüküyor cidden.Ama aldatma tabi. Peace! Yanlışmı yazdım lol
ama şöle bişey var.ben köpek almak istesem ne alırdım?Kangal felan almazdım.Evet çok güçlü asil ama bence çok kaba görünüyor.Bi tane doberman alırdım.Çok estetik bir köpek.İnce uzun bacakları yürürken aynen kedi gibi parmak uçlarına basarak yürüyor.Yani kısada estetik köpek doberman.BENCE TABİ. Peace.
beyler izmir taraflarında bir adam vardı haberlere çıkmıştı.55 tane kangalı varmış adamın.bi tanesi 95 kilo kafayı yiyodum nası olur diye.köpeği bekçi olarak bi eve vermiş eve hırsız girmiş hırsız kalp krizinden ölmüş.köpek öldürdü diye vurmak istemişler adam gelmiş benim köpeğim ısırmaz ısırsa da öldürmez demiş.hakkaten otopside çıkıyo bu olay da
HHAhahhahahahh Düşünsenize Hırsızın Suratını
abi dediğim gibi kangal düzenli bir şekilde vahşileştirilirse tek kelimeyle İNANILMAZ olur.
pitbull... ben bu kopegin cene basincinin 3000 ton oldugunu duymustum :)
yahu birde senbernan var hayvan gibi, o guclu degil mi acaba :)
lol. rotwelilerınki 5000. sembernar oran sitesindeki villada var bi tane küçükken korkardım iriliğniden.ama sevimli bir köğepe benziyor.hem onun doğası vahşi değil. Peace.
St. Bernarlar sadece iri güçlü ama vahşi değiller..
Pew bu arada pitbullar o kadar da değilmiş.. Geçenlerde bizim atölyenin arkasında taksi durağındaki köpeklere(bildiğiniz sokak köpeği) sahibi olacak ipnetor kaçmış bir pitbull dadandı.. bunları boğazından tutmuş çekiyor taksiciler çay ocağından bir sürahi kaynar suyu hayvanın kafaya boca et,, Kai kai sesler felan bizim meşhur pitbull orada nakavt[xx(]
Bu arada azimde sebatta kangallar en iyisi .. yahu sumocuyla kapıştırdılar diyorum hayvanı..
vay vahşi adam. ne acımasız ya. alıp onu kopek diye dolandırıcaksın. hayvancağıza yazık.noldu köpeğe? öldü deme sakın? lan sende orda durdun la salak gidip vursaydın ağzının ortasına . Peace.
Ortalık kan gölüne dönecekti yoksa.. Pitbullun da sahibi kaçıp gitmi ortadan.. Belli ki taksicilerin hayvanını parçalasın diye..(Geçen sene Çağlayan'da muhtemelen pitbullca parçalanmış birkaç sokak köpeği görmüştüm)
Sonra köpek bir süre kaldı orada durağın karşısındaki kaldırımda bekledi sabaha kadar aayk ayk sesler havlamalar felan.. uzaktan sokak köpeği sesleri.. Aynı günün sabahında patırtı kütürtü yaşlı bir teyze kaypak oğlunun hakkını arıyor..Sonra hayvanı vet.te gördük.. Krem felan uygulamışlar..