Şimdi Ara

yanlışlıkla 2 adet lustral hap (antidepresan) içtim bişey olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
86.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ananemın hapları bi tane meraktan içeyim dedim salak gibi 10 dakıka sonra içtiğimi unuttum bi tane daha içtim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yanlışlıkla İki Antidepresan (Lustral) İçmek: Bilmeniz Gerekenler

Yanlışlıkla iki tane antidepresan (Lustral) içmek ciddi sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, aşağıdaki bilgileri öğrenmek önemlidir:

• Yanlışlıkla İki Tane Antidepresan İçtiysen Ne Yapmalısın?

Yanlışlıkla iki tane antidepresan içersen hemen tıbbi yardım almalısın. En yakındaki acil servise git veya 112'yi ara.

• Belirtiler Nelerdir?

İki tane antidepresan içmenin belirtileri kişiden kişiye değişebilir. Ancak, yaygın belirtiler arasında şunlar yer alır:

* Sersemlik
    * Bulanık görme
    * Baş dönmesi
    * Mide bulantısı
    * Kusma
    * Hızlı kalp atışı
    * Titreme
    * Nöbetler

• Tedavi Seçenekleri Nelerdir?

Tedavi seçenekleri, içilen antidepresan miktarına ve kişinin belirtilerine bağlıdır. Doktorun, mideyi boşaltmak için aktif kömür veya kusmayı tetiklemek için ipecac şurubu gibi önlemler alabilir. Ayrıca, belirtileri kontrol etmek için ilaçlar reçete edebilir.

• Lustral Günde İki Tane İçilir Mi?

Lustral genellikle günde bir kez alınır. Ancak, doktorun kişisel durumuna bağlı olarak günde iki kez almayı önerebilir. Kendi kendine iki doz almamalısın.

• Yan Etkiler Nelerdir?

Yaygın Lustral yan etkileri arasında şunlar yer alır:

* Baş ağrısı
    * Mide bulantısı
    * Uykusuzluk
    * Cinsel işlev bozukluğu

• Uyarılar ve Önlemler

Lustral almadan önce, diğer tüm ilaçlar, vitaminler ve takviyeler hakkında doktoruna bilgi ver. Lustral, bazı ilaçlarla etkileşime girebilir. Ayrıca, hamileysen veya emziriyorsan Lustral kullanmamalısın.

Yanlışlıkla iki tane ????????????? içmek ciddi bir durumdur ve tıbbi yardım almak çok önemlidir. Belirtileri fark edersen hemen harekete geç ve doktoruna danış.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

up
    Hangi ilaç? Reçetesinde yan etkileri yazar.
    Ve bence acile gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Ve bence acile gidin.

ilaç bu kardeşim

https://store.donanimhaber.com/0e/b5/bf/0eb5bf7d481e3aa6527bf76980557536.jpg

biraz ağzım kurudu işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

Ve bence acile gidin.

ilaç bu kardeşim

https://store.donanimhaber.com/0e/b5/bf/0eb5bf7d481e3aa6527bf76980557536.jpg

biraz ağzım kurudu işte

Alıntıları Göster
    Esnersin bol bol bir şey olmazda 10 dakika sonra içtiğini nasıl unuttun?

• Acil hastaneye, ambulans çağırın bilincinizi kaybedebilirsiniz. Midenizi kırklasinlar, hastaneye koşun acil.
  • Harbi acaba bu içtim diye gecindigin kaçıncı icisin belki yine unuttun kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qvsh.

Esnersin bol bol bir şey olmazda 10 dakika sonra içtiğini nasıl unuttun?

bi an dalgınlık telefonla konuşuyodum sonra bidaha içmişim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Under Pressure

Acil hastaneye, ambulans çağırın bilincinizi kaybedebilirsiniz. Midenizi kırklasinlar, hastaneye koşun acil.
    50 mg çok ağır değil bişey olmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romen Diyojen -- 21 Şubat 2014; 1:24:40 >
  • Bisey olmaz bi tanede icsen antidepresanlari ilk icisinde bi acayip oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oztrlknur

Bisey olmaz bi tanede icsen antidepresanlari ilk icisinde bi acayip oluyorsun.
    Ben yaptıydım öyle bi saçmalık bişi olmadı
  • Hacım şimdi 1 tane anti içince sakinleşirsin ama bi anti daha geliyor - ile - carpılıyor Yani depresan içmiş oluyorsun sıkıntı basar depresyona girebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euran Bvrek

50 mg çok ağır bişey olmaz bence

hafif demek istedin herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanién

Ben yaptıydım öyle bi saçmalık bişi olmadı

iyi iyi
  • quote:

quote:

50 mg çok ağır değil bişey olmaz bence yazcaktım pardon. bişey olmaz ama 2 taneden merak etme sonuçta terazi değil bu ilaçlar herkesin bünyesi farklı. 1-2 bişey olmaz. çok kafana takıldıysa stres yaptıysan psikolojik olarak yan etkiler başlayabilir korkma evham yaptıysan da ALO 114 ilaç zehirlenme hattını ara bi sor
  • quote:

quote:

quote:

50 mg çok ağır değil bişey olmaz bence yazcaktım pardon. bişey olmaz ama 2 taneden merak etme sonuçta terazi değil bu ilaçlar herkesin bünyesi farklı. 1-2 bişey olmaz. çok kafana takıldıysa stres yaptıysan psikolojik olarak yan etkiler başlayabilir korkma evham yaptıysan da ALO 114 ilaç zehirlenme hattını ara bi sor

saol yardım için hiçbi etki etmedi şimdilik

• quote:

quote:

quote:

quote:

saol yardım için hiçbi etki etmedi şimdilik

Alıntıları Göster
    Ağız kuruluğu ve terleme yapıyormuş sanırsam bol su için vucut su kaybetmesin özellikle uyuyacaksanız daha çok ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 00FFCC

Ağız kuruluğu ve terleme yapıyormuş sanırsam bol su için vucut su kaybetmesin özellikle uyuyacaksanız daha çok ...

Alıntıları Göster
    Bulantı kusma yapabilir.

Ayrıca antidepresan olduğu için hareketlilik gözlenebilir.Enerjik yani öförik hissedebilirsin.Bir taneyi içtin de ikinciyi içmen garip olmuş doğrusu
  • 10 dk sonra içtiğini unutman durumun ne kadar mühim olduğunu gösteriyor. Bir bakmışsın kutu bitmiş.En iyisi ağzını bantla sen
  • Fındıklı olsun benim ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.